< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok nadir oluyor hocam, kapatıp açınca düzeliyor hemen zaten büyük ihtimal uygulamaların birinden dolayı yapıyor ama hangisi işte.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Acaba hangi modeli aldınız. Bu mesajı görüp iki tane 40W kablo sipariş ettim ama onlar uyumlu değilmiş. Modeli paylaşır mısınız o modelden almak istiyorum. Yukarıdaki ürün maalesef dash'i desteklemiyormuş. |
|
Arkadaşlar buna uygun hızlı şarj aleti ve kablo arıyorum öneriniz var mı |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Pil sağlığınız %70 lerin altına düşmüşse ancak yeni batarya düşünülebilir bence. O durumda zaten eski tarihli batarya da olsa yeni takılacak batarya verimliliği %70 in altına düşmüş bataryadan iyi olacaktır(tabi kalitesi de önemli). |
|
oppo vooc şarj + baseus 5a uyumlu. ( kablo orjinal.şarjla uyumsuz) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Play store'da uygulama güncellerken falan aşırı donma oluyor telefon kullanılamaz hale geliyor, böyle yaşayan var mı başka? Ayrıca batarya sağlığım 3 yıl olmasına rağmen hala %79 batarya değiştirmeyi düşünüyorum ama emin de olamıyorum |
|