Şimdi Ara

:.. Önemli Konu : N95 Başlıkları Birleştirilmiştir..: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Révølvér

@ozzturkgem,
    konuyu yanlış anladın sanırım. Konu tamamen N95 ile alâkalı. PHI, N81 için bir şey yapmayacak ki.

Peki o zaman benim basligim " ##Nokia N81-8GB Satışa Sunuldu ## GG fiyati 1400YTL" neden kilitlendi? Bende N81 basliklari da birlesecegi icin kilitlendi sandim. Simdi benim o kadar zahmet edip buldugum haberler ve linkler cope mi gidecek?

http://forum.donanimhaber.com/m_18545886/mpage_4/tm.htm
  • arkadaşlar bu kadar tantanaya ne gerek var tek başlık altında olsa psikolojik olarak arar bulursun 500 sayfa da olsa ama 6-7 tane başlık olunca 50 şer sayfadan hangisinde ne nerede bulmak imkansız mantıklı olan bu düzen açısından n95 ana başlık-n95 8gb ana başlık-n95 ve n95 8gb foto/video başlığı bu kadar olmalı aksi halde takibi işkenceden öteye değil.

ozzturkgem ;

söz konusu olan n95 başlıkları n81 için de benzer bir karmaşa oluyorsa birleştirilmesi yoluna gidilmeli kimsenin emeğine bişey olmayacak sadece yazılan "yararlı" mesajlar tek başlık altında birleştirilecek...

bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim senin benim başlığım konusunu dile getirmişsin tamam emeğine saygı duyuyoruz ama daha yararlı olacak şekilde bir başkasının senin açtığın konuyu devam ettirmesinde bir sakınca göremiyorum özellikle de PHI nın devam ettirmesinde... sonuçta amaç paylaşmak biri bir konu açınca aa bu onun konusu diye bir anlayışla hiç bir şeyi çözemeyiz her başlık ve konu herkesindir i herkes kafasında bitirirse bazı şeyler daha düzenli ve iyi olur kanaatindeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 13 Kasım 2007; 23:14:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem
    Peki o zaman benim basligim " ##Nokia N81-8GB Satışa Sunuldu ## GG fiyati 1400YTL" neden kilitlendi? Bende N81 basliklari da birlesecegi icin kilitlendi sandim. Simdi benim o kadar zahmet edip buldugum haberler ve linkler cope mi gidecek?
    http://forum.donanimhaber.com/m_18545886/mpage_4/tm.htm

Konu ile ilgili Mayıs 2007 de açılmış bir ana başlık olduğundan ve sizin başlığınız devam ederse N81 de N95 gibi bölüneceğinden olabilir. Ayrıca emek verdiğiniz tercümelerin ana konuya aktarılması için DH moderatörlerinden talepte bulunmanız mantıklı bence. Çünkü kilitlenen konunuz sadece 4 sayfa ilerlemiş. Tercüme mesajlarınız bu 4 sayfanın içinde çok değil sanırım.

Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Ne kadar üzücü değil mi ? 1000 lerce üyesi olduğunu tahmin ettiğim "Nokia" bölümünden sadece 84 kişi tenezzül edip oy kullanmış ! Buraya ("N95 konuları birleştirilsin mi" başlığına) mesaj atan kişiler de hep aynı kişiler.Geri kalan sadece okuyup geçmiş. Forumun düzenli olmasının insanların ne kadar umurunda olduğu buradan belli oluyor. @PHI üstat gecesini gündüzüne katıp belki de ailesine ayıracağı vakitten fedakarlık edip bu yoğun işi üstleniyor ve sadece 84 kişi fikir beyan ediyor.
    Keşke daha katılımcı olabilse idik
    sevgili @PHI : şimdiden emeğine sağlık, kolay gelsin.
    Saygılarımla.

Doğru söze ne denir. Haklısın muRTah. Ama insanlarımızın genel profili böyle değil mi zaten.
    Bir şey yapılacağı zaman seçime sunulur katılmaz. Sonra neden böyle oldu der. Burda da olacak eminim.

quote:

Benimkisi sadece oneriydi yapilabilse veya ne bileyim benzeri bir sey mumkun olsa bence cogu kisi tek bir telefon icin birden cok baslik acmayi dusunmez bile.

Kolay gelsin . Benim "##Nokia N81-8GB Satışa Sunuldu ##" basligimi ana N81 basligina eklermisin, yaptigim ceviriler ve fiyat tahminlerine yazik olucak yoksa.

Aslında bu vesile ile forumda iyi bir temizlik operasyonu başlatılabilir gibime geliyor.
    Mesela dediğiniz konu da N81 konusundan ayrı gidiyor. Birleşmesi gerekir gibime geliyor. Bu tür diğer konular da varsa onların da bulunup tabi.
    Ama diğer çoğu model için böyle değil tek konudan ilerlenebiliyor. Bu kadar dağınık ilerlenilen ben ilk defa N95'te gördüm.
    Hatta N95 tr'ye ilk geldiği zaman biri bende var aldım demişti ve o konu bir gecede 4 sayfa olmuştu. Bugüne kadar gördüğüm en hızlı ilerleyen konu idi

Bahsettiğiniz konudaki bilgileri de anakonuya ekleyeyim

quote:

Sonra da olaydan, konudan haberi olmayan adam, kuralları bilmeyen şahıs yarın itiraz etmeye kalkışacak. Neyse, biz görevimizi yerine
    getirmeye devam edeceğiz her zamanki gibi. Duyarlı arkadaşlar sağolsunlar her daim yanımızdalar...

Kesinlikle olacak o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 13 Kasım 2007; 23:26:05 >

• sonuçta başlıklar birleştiriliyor değil mi? kimse ankete tenezzül etmemiş hakkaten kimsenin emeğine de bişey olmayacağına göre ki olsa da forum ahalisinin yararına olacağı için sorun yok sanırım hayırlı olsun PHI kardeşim allah kolaylık versin duacıyız sana güzel olacak ama sonuçta inşallah uğraştığına değer kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Aslında bu vesile ile forumda iyi bir temizlik operasyonu başlatılabilir gibime geliyor.
    Mesela dediğiniz konu da N81 konusundan ayrı gidiyor. Birleşmesi gerekir gibime geliyor. Bu tür diğer konular da varsa onların da bulunup tabi.
    Ama diğer çoğu model için böyle değil tek konudan ilerlenebiliyor. Bu kadar dağınık ilerlenilen ben ilk defa N95'te gördüm.
    Hatta N95 tr'ye ilk geldiği zaman biri bende var aldım demişti ve o konu bir gecede 4 sayfa olmuştu. Bugüne kadar gördüğüm en hızlı ilerleyen konu idi

Bahsettiğiniz konudaki bilgileri de anakonuya ekleyeyim

@PHI bende senden benim konumu seninkine eklemeni istiyorum, baska birsey degil

@muRTah tercumeler cok olmasada emek sarf ettim, yok olmamasini istemek hakkim.

NOT: Ozellikle bana karsi genel bir gicik olma durumu varsa soylensin bende forumdan ayrilayim

• quote:

NOT: Ozellikle bana karsi genel bir gicik olma durumu varsa soylensin bende forumdan ayrilayim

O nerden çıktı yahu?
  • birlesme isi secim oncesi bazi partilerin yaptigi gibi yari yolda kalmasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

birlesme isi secim oncesi bazi partilerin yaptigi gibi yari yolda kalmasin

Valla zor bi iş. Hemen beklemeyin zaten birleşimi. Yavaş yavaş topluyorum ben dökümanları. Bittiğinde halledicez artık
  • Reis'in konu taramam bitti. Bir sürü döküman çıktı yahu. Meğerse ne cevherler varmış. Çok önemli bilgiler buldum sayfalar arasından

Ama durumum böyle
    Gözlerim bi hoş oldu. Sayfalar sürekli aşağı yukarı iniyor gibi görüyorum. Hayatımın copy+paste'den ibaret olduğunu düşünmeye başladım
    Painkillerin 90küsür sayfalık konuyu da tararsam nirvanaya ulaşırım hacı olurum aşkı bulurum her bişey olurum sanırım

Sıra painkiller'in konuda. Bu geceye bitiririm sanırım.(inşallah) Revolver de o ara gelir hallederiz inşallah. Hemen bitirmek istiyorum zira yakında vizeler başlayacak hiç zamanım kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 14 Kasım 2007; 17:15:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    O nerden çıktı yahu?

Forumda genel olarak basima gelen bir kac olaydan o sekilde hissettim. Sana yazdigim mesajin altinda yaziyor ama seninle bir ilgisi yok umarim alinmamissindir.
  • Herşey çok güzel olacak
    tabi @PHI hariç
    çünkü o bu iş bittiğinde bitmiş olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

Herşey çok güzel olacak
    tabi @PHI hariç
    çünkü o bu iş bittiğinde bitmiş olacak

Demeyin böyle

Ekleme:
    painkillerin konunun 35. sayfadayım. gözüm alıştı artık. önemli bişey varsa refleks olarak bi anda duruyor ve alıyorum gerekli bilgileri

konularda döküman çok. ama genelde sorunun anlatımı-cevap verme şeklinde gittiği için tek anlatımlar arada karışıyor. tek anlatımları bulup çıkarıyorum.
    soru-cevap şeklinde olanları çok almıyorum. ki zaten bu anlatımlarda bi çok sorunun cevabı var. çok detaylı anlatılıyor her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 14 Kasım 2007; 19:17:58 >

• PHI kolay gelsin sana

bende programlar topigini 2 günde toparladim bitti .
    Révølvér e havale ettim ..
  • @PHI,
    sen bu gece bitireceksin sanırım
    Bu arada 8:30-9:30 arası maçımız var da, 10 gibi burada olacağım. O zaman halletmiş olursan PM salla. Yeni konuyu açar, diğer üçünü kilitleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

PHI kolay gelsin sana

bende programlar topigini 2 günde toparladim bitti .
    Révølvér e havale ettim ..

Hayırlı olsun

quote:

@PHI,
    sen bu gece bitireceksin sanırım
    Bu arada 8:30-9:30 arası maçımız var da, 10 gibi burada olacağım. O zaman halletmiş olursan PM salla. Yeni konuyu açar, diğer üçünü kilitleriz.

Umarım biter. üçüncü konuya hiç başlamadım daha. painkillerinki bitmedi daha ama ferhatın konuda çok bi döküman yok zannedersem.

Gelince msn aç hocam sen.

• painkillerin konu hızlı gidiyor epey.
    çok fazla bi anlatım, döküman yok.
    Bir de reis'in konudakilerin hepsi burada da var. Yani üyeler her iki tarafa da aynı mesajları atmışlar sürekli. Ordan oraya ordan oraya dolanıp durmuşlar yazık.
    Bitecek inşallah.
  • Bitti
  • Teşekkürler
    Emeğine sağlık PHI.
  • quote:

Teşekkürler
    Emeğine sağlık PHI.

Sağol
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.