Şimdi Ara

:.. Önemli Konu : N95 Başlıkları Birleştirilmiştir..: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence birleştirilsin her konuya ayrı ayrı bakmak zor oluyor.
  • naxco ya katiliyorum konularin ayrilmasi ile ilgili..

(alinti yapamadim naxco nun yazisini 6-7 lez denedim sayfa acilmadi.. site bir kac gündür beni deli ediyor,siteye 2 gündür bir resim yükleyemedim ..imagesack tan yükledim...renk sayfasida acilmiyor.)

ama programlar topigi ile ilgili görüs biraz kafama takildi....cünki n95 in altinda acilacak bir program paylasim konusu ayni işletim sistemi kullanan symbian kullanicilari (N80-N73 vb) bu konu beni ilgillendirmez n95 topigine girmeyecegi icin yani cikan oraya paylasilan bir programi aramak icin yine ana topige yazacaktir...buda yine ana topikte kirlilik demektir...

benim fikrim

N95 ANA KONU____
    l___SORUN VE İNCELEME
    l
    l___FOTOGRAF

abi DH harbi sapitti daha yazacagim var yazamiyorm..test
  • Ana konu / sorunlar ve danışmalar başlığının ayrı olmasına gerek yok. İncelemelere gelince, bundan sonra kimse alıp da inceleme yapmaz, yeni bir tel değildir. İnceleme başlıkları kapanacak, yeni bir ana konu açılacak, N95 8 GB gene ayrı olacak, bir de foto başlığı açılacak.
    Toplamda yani :

• N95 Hakkında Her şey
    • N95 foto ve video paylaşımı
    • N95 8 GB
  • usta yazabilsem devamini yazacaktimda modem pc reset dns temizle gel ancak

aynen katiliyorum Révølvér

en mantiklisi bu simdilik tabi baska onerisi olan varmi bilemem.belki farkli fikirler daha cikabilir...ama simdlik en iyisi

bu arada prgramlar topigini ben tekrar düzenleyecegim musadenle... oradaki konular biraz karisti ..ve biliyorsunki o topikte bir cok kez gereksiz yazilar icin sizlerden birkackez yardim istemek zorunda kaldim ..
    oradaki tüm prgramlari alip bir baska topik altinda linklerini düzeltip aciklamarini ve resimlerini güncelleyip yeni bir konu haline getirecegim ....ilk sayfalarda bir cok yenileme yapmam gerek cünki..

bilginize

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 11 Kasım 2007; 20:23:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Ana konu / sorunlar ve danışmalar başlığının ayrı olmasına gerek yok. İncelemelere gelince, bundan sonra kimse alıp da inceleme yapmaz, yeni bir tel değildir. İnceleme başlıkları kapanacak, yeni bir ana konu açılacak, N95 8 GB gene ayrı olacak, bir de foto başlığı açılacak.
    Toplamda yani :

• N95 Hakkında Her şey
    • N95 8 GB

• N95 Hakkında Her şey
    • N95 8 GB HAkkında Her Şey
    • N95 8 GB foto ve video paylaşımı

Madem N95 8 gb'ı ayrı bi kategoriye koyuyoruz. Foto ve video konusu da olabilmeli sanırım.

Ayrıca bu listelendirme çok güzel bence. 2 konudan n95 ya da diğer konular takip edilebilir.

Program konusuna bence gerek yok. Zira Symbian 60 3rd için konulara program oyun ve tema koyulabiliyor zaten.
    Ha sadece N95 için olan programlar olabilir. Mesela midgardın açmış olduğu rotateme konusu. Onlar belki ayrı olabilir. Bilemiyorum.

• N95 8 GB ın video kalitesi farklı değil.
    Foto kalitesinin de çok farklı olacağını sanmam. 8 GB kullanıcıları da bence N95 başlığında fotolarını verirlerse daha güzel olur.
    Hem küçük de bir kapışmaca olur.
  • N95 Hakkında Her şey

N95 foto ve video paylaşımı

N95 8 GB

gibi ana basliklar acildiktan sonra paylasim yada tecrubelerin yapildigi diger topikteki paydali bilgileri nasil yeni konuya atacaksiniz peki ? gecmiş konulardaki tecrubeli arkadaslardan konu ile ilgilenebilecek birilerine bu konu yu actirirsaniz topik ilk sayfasi icin birilerini görevlendirin derim ben ....konuyu onlar acsin ilk mesajı güncel tutabilecek birileri ..bu konuda o forumlara yazan arkadaslara sizin belirleyeceklerinize birer davet gönderin derim ben..yada su an devam eden topiklerden sizin uygun gördügünüz birinide yapabilirsiniz .yani konuyu ilgilenecek tecrubeli birine vermek hem teşfik etmek hemde sorumluluk vermek acisindan daha iyi olacaktir
    .sahsi fikrim

saygilar
  • onu dedigin gibi söyle bir baslik la ver mesela
    n95 ve n95 8gb resim video arenasi

digerlerini dedigin gibi n95 ve n95 8g gibi ana basliklar acilabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

N95 Hakkında Her şey

N95 foto ve video paylaşımı

N95 8 GB

gibi ana basliklar acildiktan sonra paylasim yada tecrubelerin yapildigi diger topikteki paydali bilgileri nasil yeni konuya atacaksiniz peki ? gecmiş konulardaki tecrubeli arkadaslardan konu ile ilgilenebilecek birilerine bu konu yu actirirsaniz topik ilk sayfasi icin birilerini görevlendirin derim ben ....konuyu onlar acsin ilk mesajı güncel tutabilecek birileri ..bu konuda o forumlara yazan arkadaslara sizin belirleyeceklerinize birer davet gönderin derim ben..yada su an devam eden topiklerden sizin uygun gördügünüz birinide yapabilirsiniz .yani konuyu ilgilenecek tecrubeli birine vermek hem teşfik etmek hemde sorumluluk vermek acisindan daha iyi olacaktir
    .sahsi fikrim

saygilar

Kesinlikle haklısın. Yukarda da dedim zaten. Ya bir mod arkadaş açacak konuyu ve tüm önemli içeriği aktaracak yeni konuya. Ya da gönüllü biri açacak ve önemli içerikleri tarayıp aktaracak konuya.

• @PHI,
    bence bu konuyu sen açmalısın.
    Neden dersen, biz konudan zaten rahatsızdık ama konuyu dile getiren ilk üye sen oldun ve işin açığı bizi perçinledin.
    Tabi gönüllüysen, yoksa zorla bir şey yok elbette. Bu konuda sana güvenebileceğimize inanıyoruz.
  • PHI
    su acidan ben uye biri tarafindan acilmasini istedim;eger konuyu gönüllü biri acarsa sorumluluk hissi ile sahiplenecektir ve zaman harcayacaktir,bu da mod arkadaslarin üzerinden sorumlulugun bir kismini alacaktir.

programlar konusunu acan arkadasimiz foruma ugramaz oldu ! gecen programlar topigindeki herkezin zırt pırt yazmasindan dolayi ben alanimi 1 hafta kapattim cünki oranin sadece program alani olmasi icin calişiyorum..zaten baska bir konu var orada devam edelim diyorum ama bazilari topigin basligini dahi okumadan oraya gereksiz seyler yaziyordu..Révølvér e konu basligini sadece program paylasimi olarak degiştirmesini ben istemiştim...ama su var ben hala o konunun sadece programlari verdigimiz bir topik olmasi hususundaki kararliligimi kaybetmek üzereyim..sebebi kişilere pm ile rica edip silermisin dedigim mesajlar icin bile seviyesiz cevaplar aliyordum..Révølvér buna sahit.en sonunda birinin cevabini Révølvér a ilettgimde geregini yapti zaten...Ben o konudaki gereksiz mesajlarin silinmesi husunda mod arkadaslarimdan daha fazla destek görmek istiyorum acikcasi... zaten oradaki paylasim yapmayi birakmayi cok ciddi olarak düşündüm bir ara ..

neyse konu karisti bu arada bende sizleri buldumya aklimdakileri yazayim dedim

• N95 ana başlık altında alt forumlar
    1. inceleme
    2. programlar ve paylaşımlar (eksiz mesaj yasak)
    3. çok önemli yazılımlar için ek başlık(nokmote gb.) güncelliği bitince 2. başlıga entegre edilir.
    4. sorun, destek ve güncellemeler
    5. n95 üzerine sohbetler...
  • quote:

@PHI,
    bence bu konuyu sen açmalısın.
    Neden dersen, biz konudan zaten rahatsızdık ama konuyu dile getiren ilk üye sen oldun ve işin açığı bizi perçinledin.
    Tabi gönüllüysen, yoksa zorla bir şey yok elbette. Bu konuda sana güvenebileceğimize inanıyoruz.

Külfetli bir iş. Zira taranması gereken neredeyse 200 sayfa var ki bu da 12.000 mesaj falan ediyor
    Hafta içi bölümde yazan diğer arkadaşlar da bi gelsin Herkesin fikrini alalım. Yeni fikirleri tartışalıp ölçelim biçelim. Sonunda net bir karar varınca eğer karar değiştirmezsek ben açarım konuyu ve yavaş yavaş N95 konularını tarayarak önemli mesajları aktarırım inşallah.
    Hemen olacak bir şey değil tabi. Ama yapmaya çalışırım. Zaten yardımcı olacak arkadaşlar da çıkacaktır eminim.

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

N95 ana başlık altında alt forumlar
    1. inceleme
    2. programlar ve paylaşımlar (eksiz mesaj yasak)
    3. çok önemli yazılımlar için ek başlık(nokmote gb.) güncelliği bitince 2. başlıga entegre edilir.
    4. sorun, destek ve güncellemeler
    5. n95 üzerine sohbetler...

Oldu. N95 için mobil cihazlar bölümüne alt forum açılsın oldu olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Kasım 2007; 21:03:21 >

• evet fotolar ve n95 başlığı ayrı olmalı tabiki 8 gb likte
  • Gayet mantıklı ve güzel olur bu üç ana başlık.

quote:

• N95 Hakkında Her şey
    • N95 8 GB

• 3 başlık bence de yeterli olur:
    1- N95 ana konu /sss/ FW update
    2- N95 8 GB ana konu /sss/ FW update
    3- N95/N95 8GB foto video paylaşım.

Aksi halde her önüne gelen enteresan bulduğu bir şeye başlık açmaya devam edecek. Örnek N95 Accelerometer başlığı. 10 günde 7 sayfaya ulaştı. Ben ; konu ilginç olduğu ve N95 sahibi olmayanlar da ilgilenebilir diye birkaç gün bekleyip şikayet de ettim ama konu halen açık
    Dolayısı ile ileride başka enteresan bir şeye bir başkası başlık açıp da kilitlendiği zaman bu Accelerometer konusu örnek teşkil edecek. "O niye kapanmadı, benimki niye kapanıyor" diye.
    Yukarıdaki 3 ana grup yeterli olacaktır.
    Saygılarımla.
  • aslında bence geçici bir sürede olsa n95 ile n95 8gb konularını üst başlığa alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.. sonuçta yazılmadığında aşağıya kayıyor ve yeni kullanıcılar araştırma içine girmediği için milyon tane n95 ile ilgi yeni konu açıp ve çoktan yanıtlanmış soruları soruyorlar.. siz yöneticileride yoran bir işlem ve yanıt vermeye kalkanlarada bir eziyet.. oku dedikmi 90 sayfa içinde nasıl okuyayım filan diye birde fırça yiyoruzki en az ben bazı sorulara 30 40 kere yanıt vermişimdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

3 başlık bence de yeterli olur:
    1- N95 ana konu /sss/ FW update
    2- N95 8 GB ana konu /sss/ FW update
    3- N95/N95 8GB foto video paylaşım.

Aksi halde her önüne gelen enteresan bulduğu bir şeye başlık açmaya devam edecek. Örnek N95 Accelerometer başlığı. 10 günde 7 sayfaya ulaştı. Ben ; konu ilginç olduğu ve N95 sahibi olmayanlar da ilgilenebilir diye birkaç gün bekleyip şikayet de ettim ama konu halen açık
    Dolayısı ile ileride başka enteresan bir şeye bir başkası başlık açıp da kilitlendiği zaman bu Accelerometer konusu örnek teşkil edecek. "O niye kapanmadı, benimki niye kapanıyor" diye.
    Yukarıdaki 3 ana grup yeterli olacaktır.
    Saygılarımla.

Fakat rotate me konusu önemli bir konuydu. Çünkü N95'te olmayan bir şeyi tartıştık. Nasıl yapıldığını çözdük anlattık vs. Bu kadar hızlı yol alması merak edilmesinden kaynaklandı.
    Kesin karar bağlansın ondaki dökümanları da alır yeni konuya aktarırız

• ne tarafa tıklasam n95 topic i çıkıyor

birleştirilmesi iyi olur düşüncesindeyim,oyumuda bu şekilde kullandım zaten..
  • Ben accelerometer konusunun ayrı tutulması taraftarıyım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.