Şimdi Ara

:.. Önemli Konu : N95 Başlıkları Birleştirilmiştir..: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her konuya aynı seyi ayrı ayrı yazmak zorunda kalmayacagız
    emegi geçeceklere şimdiden tesekkürler

Orjinalden alıntı: Révølvér

Çoğunluğun isteği bu PHI.
    Değişeceğini sanmam ama madem öyle düşünüyorsun, öyle olsun.
    Çalışacak olan sensin elbette. Müsayit zamanını ayarlayacak olan da sen

Zaten N95 8 GB Hakkında Her Şey (Ana Konu) Reis tarafından açılmış, oradan devam edilecek.
    N95 / N95 8GB foto ve video başlığı da hazır. 2 başlığımız hazır yani. Yapılacak iş, iki inceleme başlıklarının kapanıp bir Ana N95 konusunun açılması olacak...

http://forum.donanimhaber.com/m_13541961/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_15745530/tm.htm

Bu ikisindeki dökümanlar alınacak.
    Bir de bu var. Bu hem n95 hem de 8 gb ana konusu gibi bir şey ama
    Önceden sadece n95 ana konusu idi 8 gb çıkınca ferhat onu da eklemişti hatırladığım kadarı ile.
    Nasıl yapsak?
    http://forum.donanimhaber.com/m_7202035/tm.htm

• @PHI
    Allah yardımcın olsun
    ama savaba girecen
    çok dua alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTKN -- 12 Kasım 2007; 23:25:25 >

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • quote:

Doğru, bir de o konu var kapanacak.
    Valla PHI bu olaydan sonra hacı olursun sen

Orjinalden alıntı: PHI
    ......
    Bir de bu var. Bu hem n95 hem de 8 gb ana konusu gibi bir şey ama
    Önceden sadece n95 ana konusu idi 8 gb çıkınca ferhat onu da eklemişti hatırladığım kadarı ile.
    Nasıl yapsak?
    http://forum.donanimhaber.com/m_7202035/tm.htm

Yukarıda bahsettiğiniz konunun kapatılması faydalı olur kanaatindeyim. mayıs 2006 da açılmış konu . N95, henüz N83 zannedilirken
    Saygılarımla

• Birleştirilmesi çok daha uygun olurki anketten de hemen herkes böyle düşünüyor.Çok boş konular açılıyordu zaten.Tek konu altında olması en güzeli

PHI hacı takken benden
     :.. Önemli Konu : N95 Başlıkları Birleştirilmiştir..:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 13 Kasım 2007; 17:37:33 >

• Konu karmaşası olmaması açısından Nokia N95 konu başlıklarının birleştirilmesinin gayet yerinde bir karar olduğu kanısındayım. Bu durumu destekliyorum.
  • Ufak bir onerim olucak, bazi telefon modelleri icin ilk basta basligi acan arkadaslar telefonla ilgilenirken sonradan cesitli sebeplerle o telefona ve o basliga olan tum ilgilerini kaybediyorlar. Sonra ne bileyim cok carpici bir haber oluyor ve basligi yeniden yazmak gerekebiliyor mesela: Nxx ve xxx Progragrami gibi sonra diyelim ki xxxx programina olan ilgi ve heber degeri bitti tekrar basligi normal haline getirilmesi gerekiyor vs. vs. Ya da ne bileyim diyelim ki Nxx diye bir model duyuruldu baslik acildi. Sonra basligi acan kisi artik ilgilenmeyi birakti ama Nxx Turkiye de piyasaya cikti duyurmak lazim basligi degistirerek araki basligin sahibine ulasinda basligini degistirtmeye ikna edesin.

Benim onerim, o ay en cok kim X telefonun basligina mesaj attiysa (gereksiz mesajlar disinda) adminlerin de onayi ile baslik o kisiye gecse guzel olmaz mi?

Boylece o modeli ilk defa internette goren degil, o modelle en cok ilgilenen kisi baslik ile ilgilenir boylece tum basliklar canli ve dopdolu olur. Bu oneriyi yapan kisi ben oldugum icin samimiyet gostergesi olarak onerim kabul edilirde bu uygulama olursa kendi actigim basliklar haric hicbir basligin sonradan sahipligini bana bir yil sureyle verilmemesini istiyorum.

Not: Feci imla hatalarim olabilir cok yorgun hissediyorum, simdiden ozur dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

PHI hacı takken benden
     :.. Önemli Konu : N95 Başlıkları Birleştirilmiştir..:

Bi de tesbih lazım

Kesinlikle Tek Başlık Altında Birleştirelim 86% (72)

Gerek Yok, Bu Düzenle İdare Ediyoruz 13% (11)
    Sonuç belli sanırım. Ben çalışmalara başlayayım

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem

Ufak bir onerim olucak, bazi telefon modelleri icin ilk basta basligi acan arkadaslar telefonla ilgilenirken sonradan cesitli sebeplerle o telefona ve o basliga olan tum ilgilerini kaybediyorlar. Sonra ne bileyim cok carpici bir haber oluyor ve basligi yeniden yazmak gerekebiliyor mesela: Nxx ve xxx Progragrami gibi sonra diyelim ki xxxx programina olan ilgi ve heber degeri bitti tekrar basligi normal haline getirilmesi gerekiyor vs. vs. Ya da ne bileyim diyelim ki Nxx diye bir model duyuruldu baslik acildi. Sonra basligi acan kisi artik ilgilenmeyi birakti ama Nxx Turkiye de piyasaya cikti duyurmak lazim basligi degistirerek araki basligin sahibine ulasinda basligini degistirtmeye ikna edesin.

Benim onerim, o ay en cok kim X telefonun basligina mesaj attiysa (gereksiz mesajlar disinda) adminlerin de onayi ile baslik o kisiye gecse guzel olmaz mi?

Boylece o modeli ilk defa internette goren degil, o modelle en cok ilgilenen kisi baslik ile ilgilenir boylece tum basliklar canli ve dopdolu olur. Bu oneriyi yapan kisi ben oldugum icin samimiyet gostergesi olarak onerim kabul edilirde bu uygulama olursa kendi actigim basliklar haric hicbir basligin sonradan sahipligini bana bir yil sureyle verilmemesini istiyorum.

Not: Feci imla hatalarim olabilir cok yorgun hissediyorum, simdiden ozur dilerim.

Teknik olarak konu devri mümkün değil ama. Yani siz bir konu açmışsınız daha sonra ben nasıl devralabilirim ki bu konuyu?

• quote:

quote:

Ufak bir onerim olucak, bazi telefon modelleri icin ilk basta basligi acan arkadaslar telefonla ilgilenirken sonradan cesitli sebeplerle o telefona ve o basliga olan tum ilgilerini kaybediyorlar. Sonra ne bileyim cok carpici bir haber oluyor ve basligi yeniden yazmak gerekebiliyor mesela: Nxx ve xxx Progragrami gibi sonra diyelim ki xxxx programina olan ilgi ve heber degeri bitti tekrar basligi normal haline getirilmesi gerekiyor vs. vs. Ya da ne bileyim diyelim ki Nxx diye bir model duyuruldu baslik acildi. Sonra basligi acan kisi artik ilgilenmeyi birakti ama Nxx Turkiye de piyasaya cikti duyurmak lazim basligi degistirerek araki basligin sahibine ulasinda basligini degistirtmeye ikna edesin.

Teknik olarak konu devri mümkün değil ama. Yani siz bir konu açmışsınız daha sonra ben nasıl devralabilirim ki bu konuyu?

Basligin altinda ilk mesaji atan kisi basligin sahibi degilmidir? Adminler basligin sahibi olan kisileri degistirebilecegini dusunerek yazdim, eger degistiremiyorlarsa onerim sacma oluyor.

Ayni telefonlarla ilgili bir suru baslik acilmasinin bir nedeni de o telefon ile veya bir ozelligi ile ilgili forumun dikkatini cekmek degil mi? Hic olmaz ise baslik devredilemese bile basligi degistirme hakki devredilebilse keske.

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 13 Kasım 2007; 18:07:59 >

• quote:

quote:

quote:

Basligin altinda ilk mesaji atan kisi basligin sahibi degilmidir? Adminler basligin sahibi olan kisileri degistirebilecegini dusunerek yazdim, eger degistiremiyorlarsa onerim sacma oluyor.

Ayni telefonlarla ilgili bir suru baslik acilmasinin bir nedeni de o telefon ile veya bir ozelligi ile ilgili forumun dikkatini cekmek degil mi? Hic olmaz ise baslik devredilemese bile basligi degistirme hakki devredilebilse keske.

Edit: Ekleme.

Malesef başlığı ya da bağlığı değiştirmeyi devretmek gibi bir ihtimal yok. Sadece modlar ve adminler düzenleyebilirler konuyu açan kişi haricinde.

• Evet, PHI haklısın.
    Sen çalışmalara başla boş bir yerde.
    Çalışmaların ne zaman biterse ( sürede sıkma kendini, sana kalmış ), belirlediğimiz bir akşam açalım konuyu, diğer söylediğimiz iki inceleme, bir de karışık olan başlıkları kapatalım. Akşam diyorum; çünkü gündüz iş olduğu için fazla online olamayabilirim. 18:00'den sonra akşamları uygunum.

Sana şimdiden kolay gelsin.
    Son durumu açıklıyoruz :

N95 parça başlıkları tek başlık altında toplanacaktır.
    Oylamamıza katılan şu anda 84 kişiden 73'ü birleştirilmesi yönünde oy kullanarak ezici bir çoğunlukla bu kararımızı vermemize neden olmuşlardır.
    Herkese teşekkürler.

• quote:

Evet, PHI haklısın.
    Sen çalışmalara başla boş bir yerde.
    Çalışmaların ne zaman biterse ( sürede sıkma kendini, sana kalmış ), belirlediğimiz bir akşam açalım konuyu, diğer söylediğimiz iki inceleme, bir de karışık olan başlıkları kapatalım. Akşam diyorum; çünkü gündüz iş olduğu için fazla online olamayabilirim. 18:00'den sonra akşamları uygunum.

Sana şimdiden kolay gelsin.
    Son durumu açıklıyoruz :

Oylamamıza katılan şu anda 84 kişiden 73'ü birleştirilmesi yönünde oy kullanarak ezici bir çoğunlukla bu kararımızı vermemize neden olmuşlardır.
    Herkese teşekkürler.

En kısa zamanda başlayıp hepsini topluyorum. Bitince haber ederim ve konuyu açarız. Uzun sürecek sanırım biraz

• quote:

........
    Son durumu açıklıyoruz :

Herkese teşekkürler.

Ne kadar üzücü değil mi ? 1000 lerce üyesi olduğunu tahmin ettiğim "Nokia" bölümünden sadece 84 kişi tenezzül edip oy kullanmış ! Buraya ("N95 konuları birleştirilsin mi" başlığına) mesaj atan kişiler de hep aynı kişiler.Geri kalan sadece okuyup geçmiş. Forumun düzenli olmasının insanların ne kadar umurunda olduğu buradan belli oluyor. @PHI üstat gecesini gündüzüne katıp belki de ailesine ayıracağı vakitten fedakarlık edip bu yoğun işi üstleniyor ve sadece 84 kişi fikir beyan ediyor.
    Keşke daha katılımcı olabilse idik
    sevgili @PHI : şimdiden emeğine sağlık, kolay gelsin.
    Saygılarımla.

• quote:

En kısa zamanda başlayıp hepsini topluyorum. Bitince haber ederim ve konuyu açarız. Uzun sürecek sanırım biraz

Benimkisi sadece oneriydi yapilabilse veya ne bileyim benzeri bir sey mumkun olsa bence cogu kisi tek bir telefon icin birden cok baslik acmayi dusunmez bile.

Kolay gelsin . Benim "##Nokia N81-8GB Satışa Sunuldu ##" basligimi ana N81 basligina eklermisin, yaptigim ceviriler ve fiyat tahminlerine yazik olucak yoksa.

@muRTah,
    dillere tercümân olmuşsun gerçekten de. Biz PHI ile anket biraz dursun falan dedik, hatta bir hafta düşünüyorduk ama katılım belli.
    İnsanlar konusu kapatıldığı zaman daha haklıymış gibi size PM'ler yollar ya da "konum neden kapandı!" gibi bir konu açarlar hemen.
    Düzen için bir konu açıyoruz ama 85 kişi ilgileniyor. Düzen kimsenin umrunda değil. Koca cep bölümünde 85 kişi bulabildik.
    Sonra da olaydan, konudan haberi olmayan adam, kuralları bilmeyen şahıs yarın itiraz etmeye kalkışacak. Neyse, biz görevimizi yerine
    getirmeye devam edeceğiz her zamanki gibi. Duyarlı arkadaşlar sağolsunlar her daim yanımızdalar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bence sadece birlestirilmesi yeterli olmaz zira 10 larca sayfada birbirinin aynisi bir cok soru ve cevap var bir sekilde bunlarinda ayiklanmasi gerekir ama bilemiyorum mumkunmu bu ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.