Şimdi Ara

*ÖNEMLİ* ASKERLİK MEVZUSU (Hacettepe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1995 doğumluyum, üniversiteden kaydımı sildirdikten sonra önce e devlet sonra Hacettepe'nin kendi e-kayıt sitesinden işlemi bitirdim.

Hiçbir problem çıkmadı ama aklımda askerlik tecili meselesi var, başımıza iş çıkarmasın sonra.

Var mı bileniniz kendiliğinden oldu mu şimdi tecil. Yapmam gereken ne var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brnefe2015

Arkadaşlar 1995 doğumluyum, üniversiteden kaydımı sildirdikten sonra önce e devlet sonra Hacettepe'nin kendi e-kayıt sitesinden işlemi bitirdim.

Hiçbir problem çıkmadı ama aklımda askerlik tecili meselesi var, başımıza iş çıkarmasın sonra.

Var mı bileniniz kendiliğinden oldu mu şimdi tecil. Yapmam gereken ne var?

Hacettepe kayit sitesinden formu doldurdun mu? Ve tecilini edevletten kontrol edebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nord Synthesizer kullanıcısına yanıt
    Doldurdum hocam.
    Edevlet'te ise bir değişiklik yok önceden de Aralık 2020'ye kadar tecilliydim yine öyle. Hiçbir problem olmayınca da kafası takılıyor insanın arkadaş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam sıkıntı yapma, bende aynı durumdayım. Tek fark 2022'ye kadar. En kötü durum, askerlik zamanın geldi diye haber gelir, alırsın öğrenci belgeni, askerlik şubesine verirsin yine tecil ederler. Eğitim temel insan haklarından biri olduğu için engelleyemiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.