Şimdi Ara

One UI 8.5 beta programı için tarih verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • One UI 8.5 beta programı için tarih verildi
    Samsung, Galaxy S25 serisi için One UI 8.5 beta programını aslında Kasım ayında başlatmayı planlıyordu, ancak Galaxy S26’nın çıkışının ertelenmesi nedeniyle bu gerçekleşmedi. Ancak bu bekleyiş yakında sona erebilir. X platformundaki çeşitli kaynaklar, beta sürecinin 8 Aralık’ta başlayacağını iddia ediyor.

Galaxy S25 serisi için One UI 8.5 beta programı 8 Aralık'ta başlayabilir

Her One UI beta programı belirli aşamalar halinde dağıtılır. Bu yılın ilk aşamasının ABD, İngiltere, Güney Kore ve Almanya’da başlayacağı öne sürülüyor. İkinci aşamanın ise 22 Aralık’ta devreye gireceği, bu tarihte hem Hindistan hem de Polonya’nın programa ekleneceği hem de ilk aşama ülkeleri için ikinci beta sürümünün yayınlanacağı iddia ediliyor. Tarun Vats’ın paylaştığı bilgilere göre Samsung en az üç beta sürümü yayınlamayı planlıyor ve üçüncü yapı Ocak ayının ilk haftasında gelebilir. Ancak her beta yazılımında olduğu gibi tarihler değişebilir.

Ayrıca Bkz.Apple'ın akıllı telefon pazarında Samsung'u geçerek liderliği alması bekleniyor

Geçtiğimiz ay Galaxy S25 Ultra’ya ait erken One UI 8.5 firmware’i internete sızmıştı. Kısa süre önce halka açık ilk beta sürümü olduğu düşünülen bir yapı daha ortaya çıktı. Ayrıca Galaxy Z Fold 7 için de en az iki One UI 8.5 firmware’i sızdı, ancak beta programına hangi cihazların dahil edileceği henüz belli değil.

Olası çıkış tarihine yaklaştıkça Samsung’un planları netlik kazanacaktır. Ancak sızan yazılımlar ve birçok kaynağın aynı tarihe işaret etmesi, One UI 8.5 beta programının çok yakında başlayacağına işaret ediyor. One UI 8.5, görsel anlamda birçok değişiklikle birlikte yeni özellikler ve bazı yapay zeka destekli yetenekler getirecek. 

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-8-5-beta-program-date-rumor/

• İyi iyi size de iş çıktı aynı haberi 34343 kere paylaşırsınız artık hadi gene iyisiniz.

• 8.5 güzel duruyor, fazla ağırdan alıyorlar affettirsinler kendilerini artık. :)

Çok iyi olmuş sanırım benim denediğim alfa sürüm dü

• a22 oneui 5 telefonumdan oneui 8 olan s21 fe ye geçtim bir fark göremedim ikonlar değişmiş daha kötü olmuş. bi efekt falan koyun bari nerede lg nin arayüzü kıymetini bilemedik.

Android 13 ile Samsung galaxy s20 fe kullanıyordum şuanda a56 kullanıyorum Android 16 ve one ui 8 ile. Şunu diyeceğim o zaman ki tasarıma ve genel uygulama tasarımlarına bakınca Samsung gerçekten önemli yol kat etmiş önceki arayüz çok çirkin geliyor gözüme :)

8.5 de sanırım üst paneli istediğimiz gibi düzenlemek mümkün olacak. Böylece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fold 6 ile birlikte ios dan samsung'a geçip fold 7 (alman imei zimbirtisi) ile devam ettigim bir süreçte one ui 8.5 haberlerin de gördüğüm en mantıklı yorumuz yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.