Şimdi Ara

One UI 7, Samsung tarihindeki en büyük yazılımsal gelişme olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Başlangıçta Temmuz ayında yayınlanması beklenen beta sürümü defalarca ertelendi. Yeni sürümün ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da yıl sonundan önce geleceği doğrulandı. Ancak bu uzun bekleyişe değecek gibi görünüyor, çünkü One UI 7'nin son yıllarda Samsung telefonlardaki en büyük yazılımsal gelişme olacağı söyleniyor.

Samsung tarihindeki en büyük yazılımsal iyileştime olabilir

Güvenilir sızıntı kaynağı olan Ice Universe'e göre, One UI 7.0 tüm Samsung yazılım tarihindeki en büyük iyileştirme olacak. İşletim sistemindeki animasyonlar, genel akıcılık ve sistem kararlığı önemli ölçüde iyileşecek. Kaynak ayrıca, Galaxy S25 Ultra'nın Snapdragon 8 Elite ve 16 GB RAM ile birlikte en iyi One UI 7 deneyimini sunacağını söylüyor.

Ayrıca Bkz.Android 15 (One UI 7.0) alacak Samsung telefonlar

Kendi deneyiminden yola çıkan Ice Universe, One UI 6'ya 60 puan verirken One UI 7 çalıştıran Galaxy S24 Ultra'ya 85 puan ve One UI 7.1 çalıştıran Galaxy S25 Ultra'ya 92 puan verdi. Bu puanlar tamamen kişisel deneyime bağlı olarak verilse de, One UI 7'de gerçekleşen iyileştirmeleri göstermesi açısından heyecan verici.

One UI 7 ile animasyonların yanında uygulama simgeleri ve arayüzleri, bildirim ve kısayol menüleri gibi birçok alanda değişiklik gerçekleşecek. Samsung, bu kapsamlı değişikliklerin kararlı bir şekilde çalıştığından emin olmak için yoğun bir uğraş veriyor. Bu da doğal olarak gecikmelere sebep oluyor. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/17/one-ui-7-could-be-the-biggest-improvement-in-the-history-of-samsung-software/

• Her ui de aynı terane

• 7.1 ne ara çıktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eyvah yandık desenize. Böyle yüksek beklentiye sokunca hayal kırıklığı fena oluyor :D

• Ice unıverse nin kişisel deneyimi üzerinden böyle bir haber yapıp böyle bir başlık atmakta ne bileyim..

• Telefonuma gelmeden çok bir beklentiye girmek istemiyorum umarım A55 de güzel performans verir.

• üc bes gereksiz ozellik koyar mucize gibi anlatirlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 17 Ekim 2024; 21:30:57 >
  • Komedi ya reklamlamaya bak

• Her yeni cikanda boyle olmali. Bunlar algiyla rezalet gecikmelerini ortbas ettirdiklerini saniyorlar ....

• Ekran görüntüsü alınca çıkan menüye sil butonu eklemek için goodlock üzerinden eklenti kurmanız gerekiyor.

Navbar'a istediğim görevi atamak için kırk takla atıyorum Rutinler'de. Xiaomi de yıllardır var olan basit bi ayar bu.

Gelişmenizi yesinler sizin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 17 Ekim 2024; 23:4:10 >
  • Bence en vurucu veri, S25 Ultra’da 16 gb ram olacağı. Bilgisayarlar hala 8gb ramle satılıyor bu sırada.. imac örneğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kanka ios 18 vari bildirim ve kontrol paneli ile çağ atlayacak samsung. Bu sene kulaklığından, saatine, yazılımına kadar ios kopyalamak nedir yahu. Sen Çinli merdiven altı marka mısın? Ayrıca saf uydurma bu yazılım çok iyi olacak diye s25 lansmanına sarkması. Tamamı ile Apple telefon çıkartırken yeni yazılımı yayınlıyor ya. Samsung da bunu yapmak için yaptı. Aha buraya yazıyorum One ui gelince Süreyya hanımın muhteşem değişimini göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 17 Ekim 2024; 23:12:41 >
  • Her gün fix One UI haberi görüyorum. Samsung güncellemeyi beceremedi ama gündemde kalmasını istiyor gibi...

• Keşke Android 3 e geri dönseler daha sade daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Adam belki Samsung'dan ödeme alıyor. Haber niteliği nedir cidden...

• Arayüzle ilgili değişimler neden bu kadar olay oluyor anlamıyorum... Yükle Nova launcher, animasyonundan simgesine herşeyi değiştir kullan. S24 U sahibi olmama rağmen güncelleme bende hiç heyecan yaratmıyor.

Tek beklentim One UI 7 güncellemesi ile söz verdikleri Türkçe desteğinin de gelme ihtimali. Onun dışında Nova varken OneUI launcher atıl durumda bekliyor bende. Ön yargılı olmak istemiyorum ama beklentim yok gerçekten.

Diğer taraftan Apple'da durum daha vahim. Adamlar ballandıra ballandıra simge özelleştirmenin sunumunu yaptı. Söyleyecek söz bulamıyorum bile. Trajikomik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Ekim 2024; 10:52:26 >
  • Spenden kaldırdıkları Türkçe çeviri özelliğini geri getirsinler yeter. Düştüğümüz hallere bak.

• Bunu alacak Samsung modelleri ne?
    Sadece S25 ve sonrasına mı geliyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İphone 15 yıllık kamera tuşu koyunca uzaylı gören köylü gibi övüyordunuz :)

• LacWer kullanıcısına yanıt
    İOS 18 tam bir kabus şu anda..
    Onlarca hata mevcut

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.