Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.932
Cevap
43
Favori
243.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen jinbei nin zorodan güçsüz olduğunu düşünmüyorum.doffy , jinbei ve mihawk farklı seviye elemanlar.hatırlarsanız fujitora reis göktaşı indiriyordu son anda mihawk yardım etti yine doffy ile luffy + law vs attı ve yine akaiunu jinbei yi balık kızartması yaptı ama bi halt olmadı adama.demekki sağlam bayağı marco bile akainu ya engel olamadı kaldıki jozu mihawk ın saldırısını saptırmıstı.güç dengeleri çok farklı karakter sayısı aşırı fazla olduğundan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis71421

şahsen jinbei nin zorodan güçsüz olduğunu düşünmüyorum.doffy , jinbei ve mihawk farklı seviye elemanlar.hatırlarsanız fujitora reis göktaşı indiriyordu son anda mihawk yardım etti yine doffy ile luffy + law vs attı ve yine akaiunu jinbei yi balık kızartması yaptı ama bi halt olmadı adama.demekki sağlam bayağı marco bile akainu ya engel olamadı kaldıki jozu mihawk ın saldırısını saptırmıstı.güç dengeleri çok farklı karakter sayısı aşırı fazla olduğundan .
    bence artık guc dengesi falan kalmadı seride, yonkou ve amiralleri saymazsak neredeyse hiç kimse luffy nin tayfasıyla bas edemez. anca hody gibi hap falan almaları lazım ya da vegapunk ne gelistirdiyse artık
  • Belki bulmuşsundur fakat yine de yazayım. Shueisha nın resmi uygulaması Mangaplus'tan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oda togashi adlı idolmastercıya özenme,efendi efendi bölümleri yayınla.Bu sana son uyarım
  • Bugün eski bölümleri seyrettim biraz.

>Karasakal, Beyazsakal kavgasında meyve gücünün hiçbir önemi olmadan beyazsakal dayak diyor, fakat fiziksel güçte beyazsakal kazanıyor. Bu sebeble kaido kavgasında luffy'nin fiziksel gücünün artması çok önemli. İleride olacak karasakal vs luff kavgasında haki ve kaba gücü fazla olan kazanacak.

>Jinbei Akainu'nun full güçlü yumruğunu durdurup bertaraf ediyor. Yenmiyor, dövmüyor ama o yumruğu durdurmakta bir mesele. Jinbei'nin bigmom'ın full performans halindeki saldırısını durdurup, sıkı bir karşılık veriyor. Şahlandırmak istemiyorum ama çok faydası olabilecek bir karakter. Fİziksel güç olarak tayfa çok büyük kazanç sağladı. Hemen hemen herkes tarafından sayılan-sevilen birisi olduğunu saymıyorum bile. Destekçisi çok fazladır eminim.
  • Arka arkaya 6 sayı okuyunca inanılmaz doyurucu oluyor

Kyoshiro'nun Denjiro çıkması, Kanjuro'nun hain çıkması ve Jinbei'nin sonunda tayfaya katılması. Yalnız ben Tobi Roppo'yu tek kişi bekliyordum Bu Drake de her yerden çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 3 Mayıs 2020; 14:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Arka arkaya 6 sayı okuyunca inanılmaz doyurucu oluyor

Kyoshiro'nun Denjiro çıkması, Kanjuro'nun hain çıkması ve Jinbei'nin sonunda tayfaya katılması. Yalnız ben Tobi Roppo'yu tek kişi bekliyordum Bu Drake de her yerden çıkıyor
    acaba Drake ne yaptı da güvenlerini kazandı
    malum adam dünya hükümeti icin cansusluk yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

acaba Drake ne yaptı da güvenlerini kazandı
    malum adam dünya hükümeti icin cansusluk yapıyor

Alıntıları Göster

Bende ondan dolayı dedim hocam. Adam her taşın altından çıkıyor

• yine mi ara yeter artık bitir şu mangayı bıktım ota boka ara vermesinden

• Kaido'nun oğlunu kesin tayfadan biri bulur Bir şekilde işlerin tersine dönmesi lazım. Şu haliyle hiç şansı yok bizimkilerin.
  • D. kullanıcısına yanıt

Luffy ve Zoro tayfadan bağımsız hareket ediyor, bulursa o ikisinden biri bulur Yamato'yu.
  • 980

Animeye bol bol sahne vererek don lastiği gibi uzamasını sağlayacak bir bölüm çıkarmış Oda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

980

Animeye bol bol sahne vererek don lastiği gibi uzamasını sağlayacak bir bölüm çıkarmış Oda.
    animede, 1 bölum kidd, appoo yu gorecek, 2. bolumde hain diye bagıracak, 3. bolumde vurmak icin hazırlanacak.

daha luffy yi katmadım bile olaya
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Oshiriku için kavga edecek Luffy önce. Çer çöp dövecek o bölümde sadece.

Sonraki bölüm Zoro gelecek bir tur da Zoro'yla çer çöp dövecekler

Bir sonraki bölümde de bizi fark ettiler kaç diyerek kaçarken çer çöp dövecekler tabi o sırada müzik çalıyor olacak bölüm boyunca Dj Apoo sayesinde Aynı bölümün sonunda Apoo'dan gizli bir saldırı yiyip "Nani?!" olacaklar.

Devamındaki bölümde de artık Kid, Apoo'ya vurabilir mi bölüm sonunda anlaşılır orası yoksa bir sonraki bölüme kaldık demektir

• Cidden o kadar bıktım ki şunun verdiği aralardan ve lastik gibi uzamasından, Coronaya falan yakalansın ölsün bitsin, ben bunun sonunu göremem zaten. Lanet olası herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Cidden o kadar bıktım ki şunun verdiği aralardan ve lastik gibi uzamasından, Coronaya falan yakalansın ölsün bitsin, ben bunun sonunu göremem zaten. Lanet olası herif.
    eger Oda tempo yuzunden ölurse, manga sektoru ciddi bir şekilde degisir japonyada. adam gercek hayatta Whitebeard olur aslında

eşi ve editoru çok fazla ara verme zorunlulugu kıldı adama
  • 980

Oda ne yapıyor yahu

Apoo zoro ve luffy ye karşı tek attı. Bu saatten sonra ortada güç dengesi felan bırakmadı oda. Buna bir açıklık getirmezse Apoo'yu korsanlar kralı yapın olsun bitsin.
  • arkadaşlar One piece e başlamayı düşünüyorum. Başlanır mı?

Sağlam shounen özlemi çekiyorum. Karakter gelişiminin olduğu, güçlü karakterlerin çok olduğu bir seri lazım bana. HxH gibi örnek
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Başlanır.

Hele bir de birkaç spoiler dışında spoiler yemediyseniz de güzel güzel izlenir.

Ekleme: Böyle dememin sebebi uzun bir seri olduğu için illaki bir şeyler görmüşsünüzdür diyeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 23 Mayıs 2020; 20:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Başlanır.

Hele bir de birkaç spoiler dışında spoiler yemediyseniz de güzel güzel izlenir.

Ekleme: Böyle dememin sebebi uzun bir seri olduğu için illaki bir şeyler görmüşsünüzdür diyeydi
    Spoiler yemedim hocam. Yediysem bile farketmemişimdir :D

Bu arada manga konusuna yazdım ama Animeye başlamak düşüncem mangaya değil.
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.