Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne geçmek bilmeyen bir haftaydı. Neyse 1 gün kaldi.
  • Bleach anime-manga güncele yetiştikten sonra One Piece'de bi göz atayım dedim. Ne olduğunu anlamadan One Piece'de de güncele gelmişim. Daha 2 dakika önce 516. bölümü bitirdim. Şimdi manga mı devam edeyim yoksa her hafta bekleyip Naruto'yamı başlayım.

Mutluyum valla arkadaşlar Bleach, One piece bitti Naruto'yuda hallettikmi tamamdır bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 2 Ekim 2011; 0:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Bleach anime-manga güncele yetiştikten sonra One Piece'de bi göz atayım dedim. Ne olduğunu anlamadan One Piece'de de güncele gelmişim. Daha 2 dakika önce 516. bölümü bitirdim. Şimdi manga mı devam edeyim yoksa her hafta bekleyip Naruto'yamı başlayım.

Mutluyum valla arkadaşlar Bleach, One piece bitti Naruto'yuda hallettikmi tamamdır bu iş

naruto akar
  • quote:

Bleach anime-manga güncele yetiştikten sonra One Piece'de bi göz atayım dedim. Ne olduğunu anlamadan One Piece'de de güncele gelmişim. Daha 2 dakika önce 516. bölümü bitirdim. Şimdi manga mı devam edeyim yoksa her hafta bekleyip Naruto'yamı başlayım.

manga
  • quote:

Naruto'ya başlarsın ama biraz ara ver, derin sularda yüzüyorsundur sen şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Naruto'ya başlarsın ama biraz ara ver, derin sularda yüzüyorsundur sen şimdi.

One piece mangayıda bitireyim diyom. Sonra Bleach/OP manga-anime güncel bi yandanda Naruto anime derken yavaş yavaş yaza kadar Naruto'yuda bitiririm.

Naruto'yu en sona attım aslında çevremdekilerin hepsi ilk başlayacağım zamanlar Naruto'ya başla diyolardı ama çakra el hareketleri falan pek sıcak gelmediği için erteledimde erteledim. Şimdi mecburen Naruto başlıycam böyle power-up'lar, aşırı savaş sahneleri(Bleach bu konuda favorim) seven biri olarak sarar mı sarmaz mı fikrim yok.

Şöyle bi güzel yanı var ama Naruto hakkında One Piece'de yediğim spoilerleri yemedim Allah'a şükür

One piece 100. bölümlerdeyken
    Ace-WB falan öldüğünü söylemişlerdi sonra karasakal hakkında herşey, luffynin hakisi..
    . Daha tonla spoiler yemiştim. Tadı tuzu kalmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 2 Ekim 2011; 2:00:06 >
  • in artık japoncada olsa 720p izliyecem

eng altyazı bulamiyorum hiç bi yerde
  • quote:

Naruto'da güncele gel bir süre oyalar bu seni. Mangalara başlama. Naruto güncele geldikten sonra Naruto'nun mangasına başlayabilirsin. (Çünkü fillerleri yüzünden insan deliriyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

in artık japoncada olsa 720p izliyecem

Sakin bana 360p izlediğini söyleme 720p çok farklı ayip etmissin. Hatta ben One Piece 10. Filmi 1080p baktim. (8gb)

Not altyazı biraz geç çıkar ama beklemeye değer
  • beklediğim bi bölüm değildi. artık haftaya kaldı inşallah güzel olur haftayaki bölüm
  • Yinede güzel bir bölümdü :)
  • luffy ilk kez haoushoku hakisini kullanıcak birdahaki bölümde (yani bilinçli olarak ilk kez)
    zoro da yanlış gemiye bindim diye kesicek gemiyi

beklediğim sahneler

edit: parantez içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuems -- 2 Ekim 2011; 12:40:02 >
  • zero yu indirdik bakalım heyecanla alt yazyı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

quote:

Sakin bana 360p izlediğini söyleme 720p çok farklı ayip etmissin. Hatta ben One Piece 10. Filmi 1080p baktim. (8gb)

Hocam hangi siteden izliyor ya da indiriyorsunuz 720p?Pm olarak mesaj atarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • Yorumlara bakmıyorum henüz izlemedim. (nerde kaldi bu altyazı ) Sadece Openinge baktım oyş
    Suupperrrr
  • one piece'in mangasını takip ederim fakat 2 sene sonraki luffy'nin cizimlerinin yine aynı oldugunu gormustum ve ya bana öyle gelmişti.şimdi bu bolumu izledim de yüzü biraz daha gelişmiş boyu biraz daha uzamış gibi hissettim.zaten nami'yi görünce elim ayagım çözüldü.
  • quote:

quote:

yok bıraktım 360i zero raws japonca izledim söktüm gibi japoncayi
  • quote:

Yorumlara bakmıyorum henüz izlemedim. (nerde kaldi bu altyazı ) Sadece Openinge baktım oyş
    Suupperrrr

Açılış şarkısı bence hiç olmamış, hatta şu ana kadar çıkanların en kötüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Yorumlara bakmıyorum henüz izlemedim. (nerde kaldi bu altyazı ) Sadece Openinge baktım oyş
    Suupperrrr

Açılış şarkısı bence hiç olmamış, hatta şu ana kadar çıkanların en kötüsü

Şarkı kötü doğru fakat. Görüntü süper
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.