Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARTS

Shueisha’nın Weekly Shounen Jump dergisinin Cumartesi günkü sayısında duyurduğuna göre One Piece’in yeni açılış şarkısını Hiroshi Kitadani söyleyecekmiş. Yeni şarkı, 2 Ekim’de, yeni arc ile birlikte yayınlanmaya başlayacak. Kitadani, daha önce We Are şarkısını söylemişti.

Yeni arc’ın bölüm isimleri ise şu şekilde:

515: I’ll get stronger and stronger! Zoro’s vow to his captain! (Daha güçlü olacağım! Zoro kaptanına yemin eder!)
    516: Luffy’s training begins. See you 2 years later, at the promised place (Luffy’nin antremanı başlar. 2 yıl sonra görüşürüz, söz verilen yerde)
    517: New Chapter begins. Regroup! Straw Hat Pirates (Yeni hikaye başlar. Toplanın! Hasır Şapka Korsanları)
    518: Another Straw Hat Pirates (tentative) (Bir başka Hasır Şapka Korsanları (belirsiz))
    Arc ise, tahmin edeceğiniz gibi Balıkadam Adası Arc’ı olacak...
    Alıntı.

One Piece'in Opening'leri çok başarılı merakla bekliyoruz yeni openingi.
  • Evt One Piece'in açılış müzikleri super ozellikle Marineford Arc.taki müzik tam epicti.
  • anime aradaki 6 aylık arayı hiçe saycak galiba
  • Go to New World yazdı en sonda... Mangayı okusam mı acaba? Meraktan ölüyorum, bi o kadar da bekledim mangada okuduğum yeri geçsin diye anime ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 25 Eylül 2011; 16:26:53 >
  • gözlerim doldu be o son 5 dk mükemmeldi izlediğim en iyi bir kaç onepiece bölümünden biriydi .GO TO NEW WORLD
  • 2 Sene sonra görüşürüz beyler

New World
  • Bu bahsettiğiniz kaçıncı bölüm arkdaşlar :S
    Unutmuşum yaw Cumartesi günleri ONE PIECE günüydü be DORRENT (:D Sansürlü kelime) başında beklerdik.
    Neyse ben tekrar indireyim izleyeyim hepi topu 15-20 bölüm
  • 516.bölüm ayrıca pazarları çıkıyor
  • 516 yı bugün izledim çok güzel hızlı bir şekilde bitirdiler 2 ekimde ise new world yani tahminimce luffy şapkasını alarak ahh 2 yıl ne çabuk geçti şeklinde girecek.. biraz spoilerımsı oldu ama herkes biliyor artık bunları
  • yibis daha bugun 514 u cikardi bayagi geriden geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragediest

yibis daha bugun 514 u cikardi bayagi geriden geliyorum

pazar günü cikan horrible subs izlerim 1 gün sonrada alt yazılı zero raws la cilalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

pazar günü cikan horrible subs izlerim 1 gün sonrada alt yazılı zero raws la cilalarım

Horrible ile izlenmez 360p görüntüsü, en dandik sunumu OP'e çıkarıyorlar. Yonkou Fansub, Zero-Raws veya Yibis şuan piyasada en iyileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

Horrible ile izlenmez 360p görüntüsü, en dandik sunumu OP'e çıkarıyorlar. Yonkou Fansub, Zero-Raws veya Yibis şuan piyasada en iyileri...

en kaliteli ceviriyi yibis yapiyo kanimca. sanirim her hafta 1 er gun gec cikariyolar boylece ileride arada izlenicek bir suru bolum oluyo
  • işin yoksa bekle 1 hafta
  • Ne çabuk geçti 2 sene ve şapkasını alır
  • Horriblesubs nedendir bilinmez One Piece'i 720p çıkartmıyor. Çeviren arkadaşta 360p ye göre çeviriyor.
    Ben Zero-Raws sürümünü indiriyorum altyazıyıda kendime göre senkronluyorum. kayma oluyor fakat 360p bakmaktan iyidir.
  • Kira TR Fansub hem 720p çeviriyor hem seri çeviriyor, sanırım Türkiyede One Piece TRSub yapanların içersinde en düzenli gideni bu kişi yada kişiler oldu gözlemime göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Kira TR Fansub hem 720p çeviriyor hem seri çeviriyor, sanırım Türkiyede One Piece TRSub yapanların içersinde en düzenli gideni bu kişi yada kişiler oldu gözlemime göre.

Benim indirdiğim sürüm Zero-Raws'in boyutu 376 mb, aşarı yukarı 100 mb'lik fark var bu sürümle. İndirip bakacağım umarım görüntü kalitesi olarak fark yoktur, yoksa burdan devam ederim bende.

Edit: Bir fark göremedim, gayet güzel görüntü sağol link için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 26 Eylül 2011; 12:29:07 >
  • Banada görüntü ve video boyutu gayet makul gelmişti, çevirilerde yeterince iyi gözüküyor, eğer çevirileri bozmadan devam ettirirse bu TRSub yapımcısını takip ederim.

İyi seyirler.
  • Şimdilik herkes gibi bende kira fansub'ınkini devam ettiriyorum. Fakat yakında soutensubs.com'da eski bölümleri hallettikten sonra güncel sürüme geçicekler gözüken olay bu. Gerçi soutensubs'ta karaoke efectlerini kira fansub gibi göz alıcı yapmazsa önermeme gerek yok ama yinede one piece'i 1. bölümden itibaren fansubını yapmış kişiler güncele geçtikleri zamanda takip edilmeyi hakediyorlar. O yüzden ben yinede soutensubs güncele geçtiği zaman onları takip etmenizi tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.