Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuems

bir önceki sayfada bazı arkadaşlar marineford savaşında mantık hatalarının olduğunu söylemişler wb hernekadaren güçlü olsa bile insan öldürmek istemiyor denizci olsun korsan olsun farketmez aslında biz biliyoruz fakat denizciler bilmiyor gol. d roger wb shanks falan aslında kötü korsan değiller gol. d. roger luffy gibi denizdeki en özgür insan olmak istiyordu wb kendi ailesini kurup yaşamak istiyordu one piece ile ilgilenmediğini söylemişti zaten.. bu nedenle wb tek istediği acei kurtarıp geri dönmek ve birde wb yaşlı eski formundan düşmüş birisi olarak çıktı o halde olmasına rağmen yine en güçlü insan olarak anılıyordu ve ölmesi gerekirdi... en güçlü tahtasındaki belirsizlik süreklilik sağlardı çünkü...

acein ölümü ise luffye birkaç mesaj vermekti burada hiçbirşeyin şaka olmadığı ve luffynin korsanlar kralı olmak için çok çok çok zayıf olduğunu luffye göstermekti. bu sayede 3d2y muhabbeti çıktı zaten...

oda bir roportajında shanksı çok önemli bir yerde kullanacağını söylemişti ve blackbeard bunu da öldürür luffy iyice sinir olur buna.. hala yüzlerini bile görmediğimiz 2 tane yonko var+ sahip oldukları tayfaların güçlü adamları.. birçok yetenek ve birçok daha güç çeşidinin ortaya çıkacağını düşünüyorum zaten bir 500 bölüm daha çok rahat gider mesela enel tekrar geri döneceğini söylemişti don krieg de öyle.. belkide kaidou yada big momın tayfasında göreceğiz onları.. hasır şapka korsanlarına 1 üye daha gelecek tahminimce zoro kadar güçlü biri olacaktır

ve yine kendi tahminim bb ilerde bir meyve daha yiyebilir çünkü bayraklarında 3 tane kurukafa var.. dizinin finalinde luffy vs blackbeard görmek istediğim bir savaş..

guzel yazmisin ben de bi kac sey eklemek isterim blackbeard in gucu hakkinda.oncelikle shanks in sol gozundeki yara blackbeard tarafindan yapilmis kaldi ki shanks tan bahsediyoruz adamda kralin hakisi var ve blackbeard bunu herhangi bi meyve yemeden once basarmis, zaten wb in tayfasindayken onun istese cok rahat commander olabilcegnden de bahsedilmis. diger bisey de blackbeard in fiziksel kuvveti ki muazzam dayaniklilik var adamda malum luffy ace ve wb dan direct hit aldi. bu adam bu kadar gucluyken bide ustune 2 meyve yiyo tam hayvan gibi guclu oluyo. tum bunlarin disinda belki haki de kullanabiliyodur ki su an icin gorunen o ki one piece te ki en guclu ve luffy ile serinin sonunda karsilasmasi muhtemel kisi Blackbeard.

Shanks icin ise blackbeard ile bitmemis bi hesabi var gerek marineford da gerekse gecmiste aldigi goz yarasi yuzunden bu yuzden shanks vs blackbeard olayina kesin gozuyle bakabiliriz -tabi isin icinde Oda olunca pek de kesin olmuyo ama-
    bide shanks in esas gucunu cok merak ediyorum gecmiste mihawk ile cok kapismislar ikiside kilic kullaniyor ama shanks dha guclu sanirim sonucta yonkou adam(duz mantik)

ve benim kendi dusuncem one piece in sonunda guzel bi coby vs luffy izlicez seri nasil coby ile basladiysa oyle biticek belki o zamana kadar cobby devil fruit de yemis olur

• Spoiler 515

Güzel bir bölümdü. meşhur 2 yıl muhabbeti ilk kez gösterildi sonunda. Zoro ve Mihawk'li sahneyi uzun zamandır bekliyordum.
  • tayfanın birleşmesine kaç bölüm kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

tayfanın birleşmesine kaç bölüm kaldı.

2 Yıl sonrasına anlaştılar ama anime zamanı ile kaç bölüm eder bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

tayfanın birleşmesine kaç bölüm kaldı.

2 Yıl sonrasına anlaştılar ama anime zamanı ile kaç bölüm eder bilemem.

mangayı takip eden biri konuya açıklık getirirse iyi olur tabi spoiler vermeden
  • 2 Ekimde One Piece new world ismiyle yeni maceralar başlıyor. Tüm tayfanın bir araya gelmesi iyimser bir tahminle 10 bölüm sürer bence
  • 2 bölüm kaldı. 2 ekimde tayfanın çoğu buluşacak, 9 veya 16 ekimde yola çıkacaklar sanırım.

küçük bir sapma olabilir, mangayı buluştuklarında bırakmıştım.

çok az kaldı. 10 bölüm falan değil yani
  • Bütün tayfa bir araya gelmeden önce ufak bir macera var onu unutuyorsun. Rahat 10 bölüm sürer
  • doğru, ben unutmuşum 2 bölüme bütün tayfa değilde bir kaçı buluşuyordu.

Yinede 10 bölüm sürmeyecek sanırım. mangada o macera 4-5 bölüm sürüyor, animede de aynı şekilde olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 19 Eylül 2011; 21:28:27 >
  • tayfa bir araya gelsin artık her şeyi bıraktım bunun derdine düştüm resmen en çokta şu zoronun yanlış gemiye bindiği bölümü merak ediyorum ne kadar güçlendiğini çok rahat görücez galiba robotları alt etmeleri de ayrı tabi

bu arada spoiler olmadığını düşündüğüm için kapatmadım çok ufak şeyler yazdım yani kızmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

doğru, ben unutmuşum 2 bölüme bütün tayfa değilde bir kaçı buluşuyordu.

Yinede 10 bölüm sürmeyecek sanırım. mangada o macera 4-5 bölüm sürüyor, animede de aynı şekilde olmaz mı?

Şimdi 2 ekime kadar 2 bölüm var zaten. Her manga sayısından 1 anime bölümü çıkarmak gibi bir huyları oldukları için 6 bölümde öyle dersek 8 bölüm yapar Umarım fazla sürmez ama ben yinede 10 bölüm daha sürer diyorum.
  • Bugün 10. film Strong World'e baktım. Özellikle 1080p sürümü indirdim gerçekten muhteşemdi. Yenimi izledin demeyin günceli yeni yakaladım.
    10 Bölümde bekleriz sorun değil fena gitmiyor suanki bölümler. Özellikle Zoro ve yanındaki malum kişi fena.
  • Zaten ilerki bölümlerde çok güzel, o nedenle problem olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 20 Eylül 2011; 23:21:39 >
  • quote:

Bugün 10. film Strong World'e baktım. Özellikle 1080p sürümü indirdim gerçekten muhteşemdi. Yenimi izledin demeyin günceli yeni yakaladım.
    10 Bölümde bekleriz sorun değil fena gitmiyor suanki bölümler. Özellikle Zoro ve yanındaki malum kişi fena.

Rica etsem link verir misin? Nerden indirebilirim strong worldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeneratör

quote:

Bugün 10. film Strong World'e baktım. Özellikle 1080p sürümü indirdim gerçekten muhteşemdi. Yenimi izledin demeyin günceli yeni yakaladım.

Rica etsem link verir misin? Nerden indirebilirim strong worldu?

PM attim hocam.
  • Şuanda anime 597'nin ilk yarısında muhtemelen 516'ıncı bölüm 597'nin diğer yarısı ve ekstra bir kaç şey(mangada olmayan)geçecek.Shabody takım adalarına 598'in ci bölümde gelecekler yani 2 Ekimde.Budan sonra 602'inci bölümde Balık Adam adasına gidilecek yani tayfanın Balık Adam Adası yolculuğuna 5 bölüm var ama bu max bana göre 3 yada 4 bölüm sonra tayfa Balık Adam Adasına yolculuğa çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Şuanda anime 597'nin ilk yarısında muhtemelen 516'ıncı bölüm 597'nin diğer yarısı ve ekstra bir kaç şey(mangada olmayan)geçecek.Shabody takım adalarına 598'in ci bölümde gelecekler yani 2 Ekimde.Budan sonra 602'inci bölümde Balık Adam adasına gidilecek yani tayfanın Balık Adam Adası yolculuğuna 5 bölüm var ama bu max bana göre 3 yada 4 bölüm sonra tayfa Balık Adam Adasına yolculuğa çıkar.

hiç sanmam daha 2 yıl geçti felan diyecek tayfa nın bir araya gelmesi toplanması bile 1-2 bölüm sürer ki daha luffy nin eğitimi başlayacak pazar günü. En az 10 bölüm var diye düşünüyorum tayfanın toplanıp gemilerine binmesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koorn

quote:

Şuanda anime 597'nin ilk yarısında muhtemelen 516'ıncı bölüm 597'nin diğer yarısı ve ekstra bir kaç şey(mangada olmayan)geçecek.Shabody takım adalarına 598'in ci bölümde gelecekler yani 2 Ekimde.Budan sonra 602'inci bölümde Balık Adam adasına gidilecek yani tayfanın Balık Adam Adası yolculuğuna 5 bölüm var ama bu max bana göre 3 yada 4 bölüm sonra tayfa Balık Adam Adasına yolculuğa çıkar.

hiç sanmam daha 2 yıl geçti felan diyecek tayfa nın bir araya gelmesi toplanması bile 1-2 bölüm sürer ki daha luffy nin eğitimi başlayacak pazar günü. En az 10 bölüm var diye düşünüyorum tayfanın toplanıp gemilerine binmesine.

Tayfanın buluşması(Return Shabody arc başlangıcı) 2 Ekimde bu kesin bir bilgi.Buradan sonra tayfanın balık adam adasına yolculuğuna başlaması max 4 bölüm sürer.+1 bölümde 2 yıl sonrasına var(şuanı baz alırsak).Yani max 5 bölüm sonra tayfa balık adam adasına yolculuğa başlayacak.Bunun dışında bu arcda gerçekleşen macera çok kısa bana göre 2 bölümde bitirile bilir.Yani bana göre 3 bölüm sürer tayfanın balık adam adası yolculuğuna başlaması.
  • quote:

quote:

quote:

Tayfanın buluşması(Return Shabody arc başlangıcı) 2 Ekimde bu kesin bir bilgi.Buradan sonra tayfanın balık adam adasına yolculuğuna başlaması max 4 bölüm sürer.+1 bölümde 2 yıl sonrasına var(şuanı baz alırsak).Yani max 5 bölüm sonra tayfa balık adam adasına yolculuğa başlayacak.Bunun dışında bu arcda gerçekleşen macera çok kısa bana göre 2 bölümde bitirile bilir.Yani bana göre 3 bölüm sürer tayfanın balık adam adası yolculuğuna başlaması.

Çok güzel bir bilgi benim bundan haberim yoktu kusura bakma mangaya uyarlamaya çalıştım kendimce. Oh be hasret bitti 1 aya desenize o zaman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok güzel bir bilgi benim bundan haberim yoktu kusura bakma mangaya uyarlamaya çalıştım kendimce. Oh be hasret bitti 1 aya desenize o zaman

Balık Adam Adası güzel değil.Çok ötesi sıkıcı.Boşuna heveslenme sadece bir iki şeyin animede gösterimini merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.