Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    One Piece Z en sevdiğim film, ayrıca 3D2Y ovası da güzel.
  • buaralar tekrardan bu roronoa zoro nun gözüne taktım ben kafayı...

babun king ile kapışırken yaralanmış olabilir mihawk yaralamış olabilir.. ya da kapıya ağaca dala vs çarmış olabilir..
    da..
    yaradan ziyade ben o gözün açılacağı konusuna taktım kafayı..

ciddi ciddi bi demonik bi güç olduğundan şüphelerim var..
    şimdi bu zoronun kullandığı tekniklerin bi kısmı demonik isimler..
    özellikle water 7 zamanı olsun enels loby zamanı olsun daha abartılı idi demonik isimlere sahip teknikleri kullandığı zamanlar..
    hatta asura bile mevcut. 9 kılıç 3 kafa 6 kol felan..
    bi de T-bone ile raylarda karşılaştıklarında gözünde kırmızı bi ışık çıkıyo saldırı öncesi..
    o da böyle gözü parlıyor aniden felan durumundan ziyada harbiden kırmızı ışık olabilir...
    elinde lanetli bi kılıç. ki kimin laneti daha ağır basacak bakalım diye alma şeklinin karizması apayrı...
    şakasız mübalasız harbi harbi tutup bi rinnegan bile çıkarsa şaşırmam..
    mihawk nasıl şahin göz bu da şeytan göz olsun olmaz mı?

yeni izledim de az önceki bölümü
  • fena bölüm değildi bu bölüm de haftaya yeni bölüm neden yok ki şimdi
  • @hul00gg
    Aslına bakarsan neredeyse hiçbir animenin filmleri hoşuma gitmiyor. İstisnalar var. One Piece'de de öyle. Sadece Z ve altın shiki miydi neydi o adamın olduğu film hoşuma gitti. Diğerlerini hiç beğenmedim.

@KKM
    Kardeş ne yalan söylüyüm geçenlerde ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Valla bak. Sakın o göz sağlam olmasın dedim. Sharingan gibi bir göz çıkacak kesin dedim. Zaten Mihavk'a da şahin göz diyorlardı. Acaba onun gözünü falan mı aldı defim :D O da kartal gözü uyandırmıştır de mi neden olmasın. Bak luffy de red hawk var. Sanji'nin bacakları yanıyor. Oda hakiden farklı bir şeyler çıkarabilir. Sonra ilerde Zoro millete genjutsu uygular :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoro'nun gözünden o tarz bir şey çıkmaz beyler. :) K.haki için eğitim yapıyor olabilir,ya da basbayağı o gözünü kaybetti Zoro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Yav haftalardır merak ettiğim bir sahne vardı ama onu diğer bölüme bırakmışlar.

Pica'nın sesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Yav haftalardır merak ettiğim bir sahne vardı ama onu diğer bölüme bırakmışlar.

Pica'nın sesi mi?

Aynen öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 20 Şubat 2015; 23:53:32 >
  • şimcik siz böyle yazınca.. pikaçu gibi bişi olmasını beklerim..
  • bu hafta yeni bölüm yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

bu hafta yeni bölüm yok mu

Yok. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

fena bölüm değildi bu bölüm de haftaya yeni bölüm neden yok ki şimdi

maraton varmış japonya'da tüm toel animasyon ekibi de katılıyormuş. 1 martta yeni bölüm var 8 mart dünya kadınlar günü olduğu için gene yeni bölüm yok. keşke hiç bölüm çıkarmasalar da başka bir animasyon şirketi alsa şu seriyi toel batırdıkça batırıyor her geçen hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 23 Şubat 2015; 11:10:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

quote:

maraton varmış japonya'da tüm toel animasyon ekibi de katılıyormuş. 1 martta yeni bölüm var 8 mart dünya kadınlar günü olduğu için gene yeni bölüm yok. keşke hiç bölüm çıkarmasalar da başka bir animasyon şirketi alsa şu seriyi toel batırdıkça batırıyor her geçen hafta.

kadınlar günü ne alaka ya kafalrına göre işlerine geldiği gibi tatil yapıyolar zaten ne diyebilirim toe batırıyor bazen işi gerçi shounen in hepsi öyle narutoyu zaten adamlar tamamen hiç ettiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

quote:

kadınlar günü ne alaka ya kafalrına göre işlerine geldiği gibi tatil yapıyolar zaten ne diyebilirim toe batırıyor bazen işi gerçi shounen in hepsi öyle narutoyu zaten adamlar tamamen hiç ettiler

geçen yıl 7-8 adet anime bitirip yeni animeye baslayan biri olarak op ye başlamayı düşünürken buradan bir abi shounenlere hiç bulaşma demişti önce tek sezonluk yada görece olarak kısa serileri bitir demişti, sonuna kadar haklıymış op ye harcadığım 2 aya şu an acıyorum valla.
  • OP çöp gidiyor şuan, bi Bleach bi HxH çizimlerine bakınca insan ister istemez üzülüyor OP için
  • Toei salaklık etti.Vericekti timeskip te arayı 3 yıl sonra op:new world diye devam edecekti.

• Bu bölüme çok güleceksiniz beyler.
  • Hemen bitti ama ses işi olmuş
  • Yine boş bir bölüm daha ses olayı olmasa izlediğime değmicekti
  • Cidden sıkılıyorum artık. zaten haftada bi 16 dakka bişey izliyoruz onuda abuk subuk erteliyolar sıktı gerçekten...
  • Haftaya Japonya'da bilmem ne günü olduğu için yine yeni bölüm çıkmayacak beyler.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.