Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darui

Bu arc bekledigim tek sahne var

Hemen spoilerı alalım bekliyoruz.
  • [Manga spoleri icerir]
    dofun adaya gelişi
    Nasıl yuruyecek havada örumcek gibi elleriyle mi mi merak konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

[Manga spoleri icerir]
    dofun adaya gelişi

Dof'un kro gibi yürümesine hastayım öyle gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 8 Eylül 2013; 15:54:57 >
  • Aslında şimdiden okumamaya başlayıp 5 yıl sonra üniversite bittiğinde okumayı düşünüyorum. Şöyle istediğim kadar yorulana kadar oooooh.
  • quote:

[Manga spoleri icerir]
    dofun adaya gelişi

Bence daha önemlisi Dof vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

quote:

[Manga spoleri icerir]
    dofun adaya gelişi

Bence daha önemlisi Dof vs...

Abi orda bişi yok ki orda tatakayvo olacak yani
    Ama benim yazdigim dofun meyvesini büyük olcude belirler gibi

• Ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. 3 Haftada 264. bölüme geldim.
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    hocam sana önerim güncele gelmeden bu gibi sayfalarda pek dolaşma. 600 bölümlük anime yeri gelio 600 den bahsediyoruz yeri gelio 400 den istemsiz keyfini bozmayalım spoiler burda her yazı senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

hocam sana önerim güncele gelmeden bu gibi sayfalarda pek dolaşma. 600 bölümlük anime yeri gelio 600 den bahsediyoruz yeri gelio 400 den istemsiz keyfini bozmayalım spoiler burda her yazı senin için.

Tamam hocam dikakt edeceğim. Ama spoiler butonunu kullanmaya özen gösterelim yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Tamam hocam dikakt edeceğim. Ama spoiler butonunu kullanmaya özen gösterelim yinede.

Hocam yeni başlayanlara yaptığımız tavsiyeyi sana da yapalım. Olabildiğince ağırdan al fazla bölüm izleme çünkü güncele geldiğinde haftada 1 bölüm kesmeyecek keşke daha fazlası olsa diyeceksin.3 haftada o kadar bölüm izlediğine göre çok hoşuna gitmiş olmalı ondan dolayı yeni bölüm beklemek sana da eziyet gelecektir.Güncele gelmen en azından 6 ay falan sürerse şu an ki arc bitmiş ve diğer arc başlamış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

Hocam yeni başlayanlara yaptığımız tavsiyeyi sana da yapalım. Olabildiğince ağırdan al fazla bölüm izleme çünkü güncele geldiğinde haftada 1 bölüm kesmeyecek keşke daha fazlası olsa diyeceksin.3 haftada o kadar bölüm izlediğine göre çok hoşuna gitmiş olmalı ondan dolayı yeni bölüm beklemek sana da eziyet gelecektir.Güncele gelmen en azından 6 ay falan sürerse şu an ki arc bitmiş ve diğer arc başlamış olur.

Hocam doğru valla.Ya ben eskiden aslında biliyordum One Piece i ama şimdi fırsatım oldu izlemeye ve gerçekten çok hoşuma gitti.Açıkçası bayağıda hızlı gidiyorum.Önerinizi dikkate alacağım ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

Hocam doğru valla.Ya ben eskiden aslında biliyordum One Piece i ama şimdi fırsatım oldu izlemeye ve gerçekten çok hoşuma gitti.Açıkçası bayağıda hızlı gidiyorum.Önerinizi dikkate alacağım ama.

Seni çok iyi anlıyorum hocam başlamadan önce yavaş git diye tavsiyeler alıyordum ve tamam yavaş giderim diyordum ama animede olaylar geliştikçe başından kalkamaz oldum.Nefsime hakim olamadım inşallah sen olursun.
  • Yeni başlayacaklar yavaş gitsin gitmesine de en dirayetli olmaya çalışan bendim güncele gelmemem gerektiğini bilerek izledim ama yine de insan kendini tutamıyor. :)
    Özellikle yeni başlayanlar o baştaki arcları geçip robin ve beyaz sakal konularına geldiklerinde yardıracaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

Yeni başlayacaklar yavaş gitsin gitmesine de en dirayetli olmaya çalışan bendim güncele gelmemem gerektiğini bilerek izledim ama yine de insan kendini tutamıyor. :)
    Özellikle yeni başlayanlar o baştaki arcları geçip robin ve beyaz sakal konularına geldiklerinde yardıracaklar.

Aynen. Alabasta'da dayanamıyorsun, Water 7 gelince zaten durdurmak imkansızlaşıyor. Marineford'a kadar tam gaz gidiyorsun.
  • hemen sonra ne olacağını öğreneyim diye bazı yerlerini atlayarak izledim itiraz etmeliyim (çok pişmanım). şimdi bi açıyorum ilk saniyesinden son saniyesine kadar izliyorum. yetmiyor.
  • Bastille kullanıcısına yanıt
    Alabasta aslında o kadar kötü bir arc değildi ama nedense çok sıktı bizi. Water 7 den sonra çok fena açılıyor. Skypia arc'ı da mesela bana çok sıkıcı gelmişti :)
  • la keşke şu konuya girseydim de başlamadan önce şu yavaş git önerilerini okusaydım.
    şimdi girdim çünkü önümde 10 bölüm sonra güncele geliyorum ve dolu dolu izlemenin bitmesinden dolayı çıldırmak üzereyim buna çare olacak anime önerisi aramaya gelmiştim. 1 aydır yardıra yardıra izlediğim muhteşem bir anime keşke bir 600 bölüm daha olsaydı önümde izlemediğim :(

tavsiye anime var mı bu acıyı unutturacak ?
  • sezing kullanıcısına yanıt
    BLEACH hocam bence kesinlikle izlenmesi gerekir üstelik finalde yapmış
  • 153. bölümdeyim skypiea arc'a geçtim sonunda

Bu arada Nami-san

Mellorin Mellorin!
  • Skypia arc'ını beğenir misin bilmem ama o arctan sonra çok fena yardırırsın

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.