Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Bilmeyenler var ise web tabanlı güzel bir OP oyunu var. Pockie Pirates.

Benim tayfadan bir görüntü. Sol taraftaki.

oyun hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim

Oyuna girdikten sonra oyun öğretiyor çoğu şeyi. Oynadıktan sonra anlamadığın yada sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.

Bu arada ben 2. server Shell'de oynuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Ennies Lobby'deyim (281'i izledim en son) Water 7 ile birlikte çok beğendim şu ana kadar ki daha asıl olaya girmediler bile. :)

Güzel bölümlerdesin.

Evet güzel bölümler. Gerçi Flashback takılıyorlar birkaç bölümdür ama gene zevkle izliyorum. Harddiskim arızalı diye yavaşlamıştım da düzeldi hızlanırım şimdi. :)
  • quote:

quote:

quote:

Ennies Lobby'deyim (281'i izledim en son) Water 7 ile birlikte çok beğendim şu ana kadar ki daha asıl olaya girmediler bile. :)

Güzel bölümlerdesin.

Evet güzel bölümler. Gerçi Flashback takılıyorlar birkaç bölümdür ama gene zevkle izliyorum. Harddiskim arızalı diye yavaşlamıştım da düzeldi hızlanırım şimdi. :)

279-283 arası yok bende büyük ihtimalle izlediğin yerler filler. 284'de yeni açılış ile birlikte çok iyi bir bölüm izleyeceksin

Edit: Bu arada umarım 720p izliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 3 Ekim 2012; 22:56:48 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel bölümlerdesin.

279-283 arası yok bende büyük ihtimalle izlediğin yerler filler. 284'de yeni açılış ile birlikte çok iyi bir bölüm izleyeceksin

Edit: Bu arada umarım 720p izliyorsundur.

Evet karakterlerin küçüklük hallerini (eski bölümlerden) flashback yapıyorlar. Tabi 9. sezon oluyor benim izlediğim, sürekli izleyenler için güzel bir hafıza tazeleme aslında.
    720p izliyorum tabi ki. :) Gerçi yeni yeni geçildi 720p'ye ama böyle çook daha kaliteli oluyor.
  • Bugün ilginç bir şey farkettim, 56. bölümden bir kare.

Bu pandamsı şey normal mi? Yoksa öylesine eklenmiş bir şey mi acaba? Hani oyunlara, filmlere eklerler ya, Eastern Egg denen şeylerden mi

Ekleme: Bu arada resim gemideki bir telaştan. Hani üstteki emirler yağdırıyor tayfalar da koşuşturuyor. Saliselik gözüküyor zaten.

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind-traveller -- 5 Ekim 2012; 0:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchabodCrane

Bugün ilginç bir şey farkettim, 56. bölümden bir kare.

Bu pandamsı şey normal mi? Yoksa öylesine eklenmiş bir şey mi acaba? Hani oyunlara, filmlere eklerler ya, Eastern Egg denen şeylerden mi

Ekleme: Bu arada resim gemideki bir telaştan. Hani üstteki emirler yağdırıyor tayfalar da koşuşturuyor. Saliselik gözüküyor zaten.

Pandaman, Eiichiro Oda tarafından yaratılmış bir şaka karakteridir. Seride başka yerlerdede gözüktüğü oluyor önemsiz.
  • 567

WB
  • Arkadaşlar 1,5 aydır izlemiyorum. Adadan çıktılar mı noldu ölcem meraktan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar 1,5 aydır izlemiyorum. Adadan çıktılar mı noldu ölcem meraktan ??

Kısa zamanda çıkacaklar (5-10 bölüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjòw

quote:

Pandaman, Eiichiro Oda tarafından yaratılmış bir şaka karakteridir. Seride başka yerlerdede gözüktüğü oluyor önemsiz.

Şu an için önemsiz olabilir ama ileride bir bakmışız Schibukai olarak karşımıza dikilmiş
  • quote:

Yanlış hatırlamıyorsam Enies Lobby'deki Filler'lardan birinde daha çıkıyor bu arkadaş.

Dün akşam Enies Lobby'i bitirdim. Yer yer sıksa da oldukça epik bir arctı Water 7 ile birlikte. Sonunda
    Merry'i yakacaklarını bildiğim halde Merry konuşmaya başladığı zaman bir güzel ağladım. Yaklaşık 300 bölüm taşıdı onları, bir nevi nakamaydı. Hani Ekipten biri ölse de o kadar üzülürdüm.
  • @smd

OP'de ağladığım sahnelerden birisidir ağladığın yer. Yine ağlatacaktır OP, duygu yoğunluğu muhteşem bir seri.
  • 2. sezona, 63. bölüme yeni geçtim. Bu eski bölümlerin yüksek çözünürlüklü olanı var mı acaba? Bir de ben İngilizce seslendirmeli izliyorum (Hemen saldırmayın Japonca'yı çok sevmem Hem artık buna böyle alıştım Artık sonraki animelere) bulunuyor mu ortalıkta?
  • quote:

@smd

OP'de ağladığım sahnelerden birisidir ağladığın yer. Yine ağlatacaktır OP, duygu yoğunluğu muhteşem bir seri.

Harbiden çok fenaydı orası. Ne olacağını bildiğim halde hiç bu kadar duygulanmamıştım bir yapımda. Bilmesem neyse derdim. One Piece güzel ağlatıyor ama, özellikle nakamalardan birinin başına birşey geldiği zaman. Hem güldürüyor, hem ağlatıyor hem aksiyona doyuruyor. Daha ne isterim ki.

@IchabodCrane Hocam yanlış anlama da Japonca'yı sevmesen de Japonca izle bence. Diğer animeler için yorum yapmayayım da One Piece'te duygular çok ön planda. Bu duyguları da dublajlı olarak izlerken alamazsınız ve animeden aldığınız zevk oldukça düşer. Ben dublajsız izlemenizi tavsiye ediyorum ama tabi siz bilirsiniz. 260 küsürüncü bölüme kadar yüksek çözünürlük yok sonradan geliyor.
  • quote:

2. sezona, 63. bölüme yeni geçtim. Bu eski bölümlerin yüksek çözünürlüklü olanı var mı acaba? Bir de ben İngilizce seslendirmeli izliyorum (Hemen saldırmayın Japonca'yı çok sevmem Hem artık buna böyle alıştım Artık sonraki animelere) bulunuyor mu ortalıkta?

Valla hemen bırak o ingilizceyi. Animeler sayesinde alışırsın japoncaya ve seversinde. Dublajın her türlüsüne karşıyımdır. Animelerde ise muhteşem bir şekilde karşıyımdır Japonca çok aykırı bir dil herkes çıkaramaz o sesleri, herkes veremez verilen duyguları. Benden tavsiye hemen bırak.
  • quote:

quote:

2. sezona, 63. bölüme yeni geçtim. Bu eski bölümlerin yüksek çözünürlüklü olanı var mı acaba? Bir de ben İngilizce seslendirmeli izliyorum (Hemen saldırmayın Japonca'yı çok sevmem Hem artık buna böyle alıştım Artık sonraki animelere) bulunuyor mu ortalıkta?

Valla hemen bırak o ingilizceyi. Animeler sayesinde alışırsın japoncaya ve seversinde. Dublajın her türlüsüne karşıyımdır. Animelerde ise muhteşem bir şekilde karşıyımdır Japonca çok aykırı bir dil herkes çıkaramaz o sesleri, herkes veremez verilen duyguları. Benden tavsiye hemen bırak.

Zaten altyazı Japonca'dan Türkçe'ye çevirme. O yüzden Japonca izleyeyeyim diyorum bir yandan ama Luffy'yi seslendiren baya iyi ya Artık o ses benim için özdeşleşmiş Ama Japonca izlemeden de olmaz tabi. Yalnız yüksek kaliteli indirebileceğim bir yol biliyor musunuz? Yoksa bunlar eski bölümler diye hep mi böyleler?
  • quote:

quote:

quote:

Zaten altyazı Japonca'dan Türkçe'ye çevirme. O yüzden Japonca izleyeyeyim diyorum bir yandan ama Luffy'yi seslendiren baya iyi ya Artık o ses benim için özdeşleşmiş Ama Japonca izlemeden de olmaz tabi. Yalnız yüksek kaliteli indirebileceğim bir yol biliyor musunuz? Yoksa bunlar eski bölümler diye hep mi böyleler?

smd yazmış yukarıda. 260'dan sornası 720p. Torrent arayacaksın fansub vardır. Yaz konuya bilen link atar.
  • 260 degil 207 den itibaren hd olarak yayinlanmaya baslandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

260 degil 207 den itibaren hd olarak yayinlanmaya baslandi.

Ben 300lerde bulabildim hd olarak benım bıldıgım 207 Den sonra 16:9 olarak yayınlanmaya başladı.Zaten one piece indirmek için pek bi seçeneğin yok zamunda da 2 torent var birinde orta derece seed var dığeri cok kotu baska yerdede bulamadım
  • arkadaşlar 326-336 bölümler arası "Ice Hunter" fillerları var vakit kaybetmek istemiyorum da o bölümleri izlemesem bir şey kaybeder miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.