Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Arkadaşlar 492. bölüm indirdiğim yerde yok, başka bir anime tanıtımı için özel bir bölümmüş sanırım , doğru mudur?
    Not: Cevap verecek varsa alıntılarsa sevinirim, spoiler yememek için bakmıyorum konuya artık.

Yemek yiyen bir anime ise doğrudur.

Yanlış hatırlamıyorsam Toriko imiş animenin adı ve aşçı-yemek üzerine kurulu bir animeymiş. Dediğiniz galiba?

Doğrudur. Tek bölüm başka anime tanıttılar. Benim arşivde de yok zaten 492.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 492. bölüm indirdiğim yerde yok, başka bir anime tanıtımı için özel bir bölümmüş sanırım , doğru mudur?
    Not: Cevap verecek varsa alıntılarsa sevinirim, spoiler yememek için bakmıyorum konuya artık.

Yanlış hatırlamıyorsam Toriko imiş animenin adı ve aşçı-yemek üzerine kurulu bir animeymiş. Dediğiniz galiba?

Teşekkürler. :) Neyse o zaman izlemeye gerek yok ta, arşiv yaptığımda eksik olmasını istemem, bir yerden bulup indireyim bari.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. :) Neyse o zaman izlemeye gerek yok ta, arşiv yaptığımda eksik olmasını istemem, bir yerden bulup indireyim bari.

Rica ederim. Seri ile bir alakası yok. Sadece reklam amaçlı yapılmış bir bölüm. İsterseniz bakabilirsiniz tabi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Seri ile bir alakası yok. Sadece reklam amaçlı yapılmış bir bölüm. İsterseniz bakabilirsiniz tabi

531. bölüm de öyleymiş galiba. Uyuz birşey açıkçası.
  • abiler daha önceki yazılara bakmadım spoiler olur diye. şöyle bir sıkıntım var. ben 290. bölümden sonra 291 e geçtim ve bi anda konu değişti.

bölümleri daha önce izlemiş olanlar lütfen spoiler tuşuna tıklayın.

290. bölümde luffy abimiz ve ekibi enies lobby'de çatışırken chopper 3. gümbürtü topunu ağzına atarak bir canavara dönüşüyor. bölüm orada bitiyor. sonra 291 e geçitim ve bi anda yılbaşı özel bölümüne denk geldim. 292 de öyle.

acaba arada bir bölüm mü kaçırdım yoksa yılbaşı diye öyle mi yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenrod

abiler daha önceki yazılara bakmadım spoiler olur diye. şöyle bir sıkıntım var. ben 290. bölümden sonra 291 e geçtim ve bi anda konu değişti.

290. bölümde luffy abimiz ve ekibi enies lobby'de çatışırken chopper 3. gümbürtü topunu ağzına atarak bir canavara dönüşüyor. bölüm orada bitiyor. sonra 291 e geçitim ve bi anda yılbaşı özel bölümüne denk geldim. 292 de öyle.

Filler bölümleri geçebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenrod

abiler daha önceki yazılara bakmadım spoiler olur diye. şöyle bir sıkıntım var. ben 290. bölümden sonra 291 e geçtim ve bi anda konu değişti.

Enies Lobby Arc'ta 291-292 ve 303. bölümler filler, onları izlemeyebilirsin.

Bölüm listesi 492'ye kadar arlongpark'ta var, ordan yardım alabilirsin.

arlongpark.net
  • birazdan 532 ye geçecem

517 de sanırım 2 sene ileri sardılar ulan 19 yaşına geldin hala salaksın be luffy
  • Anime demişken PS3 e Pirate Warriors oyunu çıktı. Oynayan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 23 Eylül 2012; 1:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

One Piece iyice sıkmaya başladı bir bölümde verdikleri kısma bak. Söyledikleri tek şey
    Hordy'nin öfkesinin nedensiz olması.
    Eskiden pazarlarını One Piece izlemek için iple çekerdim artık Hunter x Hunter için pazar olsun istiyorum.

O eski halinden eser yok şimdi ama o olayı bağladılar hani insanlar sana ne yaptı nothing dedi ya yanlış olmasın en son bölümünde olayı küçüklüğünden anlatıyor, Hep balıkadamların üstünlüğü hem karada hem suda + Arlong kahramanı küçükken hep bu duygularla rehavetin dibine düşüyor vs. şey misali küçükken şiddet gören çocuk büyünce şiddet uygulara bağlıyorlar.
  • Millett sonunda bende op de güncel oldum 3 ayın sonunda geriye filmlerini izlemek kaldı onları izlersem tam olcak Şu balık adam bölümleri bitseydide çok beğendmedim 3 -5 sahne dışında zaten zoro arkada planda kaldı Bu arada bunu manga okuyanlara soruyorum manganın gidişatı nasıl sizce başlamalımıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Anime demişken PS3 e Pirate Warriors oyunu çıktı. Oynayan yok mu?

Ucuzlasın malûm ben alacağım reis.

Arka sayfalarda da
    One Piece Pirate Warriors PS3 Ana Konu'nun linkini vermiştim.
    Bir daha koyayım linki.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52287137/mpage_3/f_/key_//tm.htm#66137565
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:29 >
  • ıyı bolumdu

• Ace
  • 2 ay önce başlarken dedim baya güzeldir.Zaten güzel ama 1999den beri devam eden bir anime bir 13 14 sene sonra ancak biter bittiğini görürüz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

2 ay önce başlarken dedim baya güzeldir.Zaten güzel ama 1999den beri devam eden bir anime bir 13 14 sene sonra ancak biter bittiğini görürüz inşallah

bi 13 sene daha gerek :)
  • One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc
  • Anime bozdu diyenler

1 Arc sonra OP nin en karışık arc ı geliyo haberiniz olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

1 oturuşta 20 bölüm izledim, zaten şu an o kadar indirebildim. Güzel ama denildiği gibi ağır gidiyor, 1 bölümde bitecek konu 5 bölüm falan sürüyor.
    Neyse OVA'ları filmleri falan var bunun gırla, ne tür bi sırayla izlenmeli bunlar? Spoiler yemiyeyim diye dolanmıyorum da pek konuda.

Hiç izleme, seriden yardır gitsin. Bu arada filler bölümleri es geçmeni tavsiye ederim, konunun ilk mesajında filler bölümleri belirttim.

Tamam hocam yardırayım da, filler bölümleri izlesem birşey kazanır mıyım? Psikolojiktir bende eksik bölüm bırakmayı sevmem ama çok ta bölüm varmış filler olan.

Movie 6 yı izle ama
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.