Şimdi Ara

'One Night in Karazhan' [Yeni adventure paketi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlkinin beleş olmasını sevdim
  • bu adventure ile birlikte eskiden standartta oynanabilen kartlardan bazıları standartta yasaklanacak mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuskhun -- 30 Temmuz 2016; 17:19:20 >
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    Hayır. O, 2017'in ilk Patch'i ile birlikte olacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1 manalık kart çok güçlü değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skanzy

    1 manalık kart çok güçlü değil mi?

    3 tane 1 manalık kart açıklandı siz hangisinden bahsediyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle şu cabalist tome flamestrike pyro falan verip oyun değiştirebilir


     'One Night in Karazhan' [Yeni adventure paketi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 31 Temmuz 2016; 17:16:57 >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 senede bir demişlerdi.2017 nisan olması gerekmezmiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KolonyaAdam kullanıcısına yanıt
    Yanlış bir şey yok; Naxx da Nisan'da gelmişti ki 2017'in ilk Patch'i de muhtemelen Nisan'da gelecek.
  • Bu nasıl bir kart arkadaş Elise yerine metaya girebilir :

     'One Night in Karazhan' [Yeni adventure paketi]
  • Statları manasına göre iyi birde 1 turn yerde tutulabilirse fazlasıyla fayda sağlar. Her desteye girebilir fakat metadan dolayı kimse kullanmayabilir.
     'One Night in Karazhan' [Yeni adventure paketi]
  • Bana kalirsa gorundugu kadar mukemmel otesi bir kart degil. Elise ile kiyaslanamaz bile. Elisenin ozelligi siz artik kontrolu tamamen elinize almisken atip guclu kartlari elde etmeniz. Ornek veriyorum Handlock destesine bunu koysaniz Drake giant cekmek istersiniz ancak bu legendler erkenden elinize gelebilir. Cok yuksek costlu olabilir yada isinize kesinlikle yaramayabilir. Zaman ilerledikce bu elde biriken kullanilamayan kartlar ihtiyaciniz olan kartlari cekememenize ve oyunu kaybetmenize sebep olabilir. Basit bir ornek vermek gerekirse kartlarin uyumunun en onemli oldugu deste freeze mage desek. Sadece kart cekme board temizleme ve tabiki anlik hasar icerikli bir deste. Bu karti oraya koymaniz dusunulemez zaten ancak handlock veya miracle rogue veya dragon priest. Miracle rogue oynarken auctioneer ile kart cekerken herhangi bir dusuk manali spell gelsin istersiniz legendary kart degil. Ondan dolayi metada kartlarin birbirine uyumu cok onemli iken her desteye girecek Dr. 5 oldugunu dusunmuyorum. Cok cok slow destelerde her maci fatiqueye uzatan warriorlar belki alir belkide tempo desteleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • What a Goal kullanıcısına yanıt
    Yalnız o kart destedeki kartları değiştirmiyor, desteye kart ekliyor. Golden Monkey tüm kartları legendary e çeviriyor, bu sebeple elde spell veya önemli diğer kartlarda kalmıyor. Ama bu kart hiçbir şey yapmadan, direk desteye kart ekliyor. Yani desteye sadece 1 kart ekleyerek, toplam kart sayısını 35 e çıkarıyor ve bu eklenen 5 tane kartta legendary oluyor. Freeze Mage gibi kart uyumunun gerektiği desteleri yavaşlatır ama birçok deste için vazgeçilmez olacaktır. Ayrıca işin arena boyutuda var, arenalarda 1 legendary kart bile gelmezken sadece bu kartla 6 legendary kart sahibi olunabilir.
  • Naxx zamanı bu kart gelse 100 üzerinden 90 puan verirdim. Fakat şuan ki metada 30-40 arası bir puan alır. Üstteki mesajımda"Her desteye girebilir fakat metadan dolayi kimse kullanmayabilir. " ucunu açık bıraktım. Genel olarak benim düşüncemle paralel cevaplar vermişsiniz. Elise göre mekaniği bayağı farklı. Onla ilgili bir çok yorumda bulunabilirim fakat şuan için çok boş olur, çünkü elise metada değil, çok büyük değişiklik olmazsa meta 4 5 destede devam eder. Oyunu 3 4 aydır sadece görev tamamlamak için oynuyorum, genelde twitchten takip ederim. Meta o kadar iğrenç bir noktaya gelmiş ki dün akşam sadece 3 deste oynanıyordu. Dragon Warior, Tempo warior ve druid destesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: What a Goal

    Bana kalirsa gorundugu kadar mukemmel otesi bir kart degil. Elise ile kiyaslanamaz bile. Elisenin ozelligi siz artik kontrolu tamamen elinize almisken atip guclu kartlari elde etmeniz. Ornek veriyorum Handlock destesine bunu koysaniz Drake giant cekmek istersiniz ancak bu legendler erkenden elinize gelebilir. Cok yuksek costlu olabilir yada isinize kesinlikle yaramayabilir. Zaman ilerledikce bu elde biriken kullanilamayan kartlar ihtiyaciniz olan kartlari cekememenize ve oyunu kaybetmenize sebep olabilir. Basit bir ornek vermek gerekirse kartlarin uyumunun en onemli oldugu deste freeze mage desek. Sadece kart cekme board temizleme ve tabiki anlik hasar icerikli bir deste. Bu karti oraya koymaniz dusunulemez zaten ancak handlock veya miracle rogue veya dragon priest. Miracle rogue oynarken auctioneer ile kart cekerken herhangi bir dusuk manali spell gelsin istersiniz legendary kart degil. Ondan dolayi metada kartlarin birbirine uyumu cok onemli iken her desteye girecek Dr. 5 oldugunu dusunmuyorum. Cok cok slow destelerde her maci fatiqueye uzatan warriorlar belki alir belkide tempo desteleri

    Genel olarak Golden Monkey oyun sonuna doğru geldiği için 9-10 dan fazla legendary gelmiyordu ele zaten. Bu kart bir de 5 mana olduğu için baya bir control amaçlı destelerde kullanılır. Elise 4 mana olduğundan çoğu control deckdeki en etkili kart kendi manasına göre. Ben late'e yönelik control deckleriyle oynamayı sevdiğim için Elise yerine bu kartı kullanırım şahsen.




  • Arkadaşlar rogue için kesin kullanılır dediğiniz kartlar neler baya uzak kaldım oyundan 900 gold vardı zevkine pack açtım yazık oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksik kartların varsa classic pack her zaman iyidir bu kartların hemen metaya gireceği de şüpheli
  • Oyuna çıkmış en enteresan kart olabilir şu son legendary. Sırf onun için aylar sonra foruma girdim Ağır kontrol destelerinde düşünülebilir bence ama sonuçta destenizi 5 tane rastgele kart ile seyreltiyorsunuz. Üzerine çok düşünmek gereken bir kart ama kesinlike denenir bir iki farklı destede. Zaten artık metanın tadı madı olmadığı için oyunun keyfi farklı desteler yapıp oynamaya çalışmak oldu benim için o yüzden kesin denerim.

    Benim aklımı kurcalayan demon olmasından dolayı Warlock'a daha yakın bir kart oluşu. Niye warlock destesine 5 tane rastgele legendary eklemek isterim acaba ki diye düşünürken aklıma Blizzard'ın yine oyuna itelemeye çalıştığı "discard" mekaniği geldi warlock için. Acaba bir "discard warlock" destesi mesajı var mı altında yatan? Şahsen discard warlock diye bir deste olmuş olsa oyunda 30 yerine 35 kart olmasını tercih ederdim destede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercello -- 2 Ağustos 2016; 13:46:29 >




  • Kartın mana cost/stat oranı çok iyi, ancak bir aggro destesinde işi yok, card draw bazlı control destelerinde kullanılır, hatta hearthpwn da bununla ilgili çok geyik var, adam diyor ki elise yerine bunu koymak salaklık, neden salaklık diye sormaya gerek bile yok. Çünkü oyuna 35 kartla başlıyorsunuz ve size 5 tane legendary kart veriyor (voov diyoruz 5 legendary) peki bu 5 legendary şunlar olursa ne yapacaksınız ve bunları sırayla çektiğinizi düşünün ilk 5 kart olarak. Millhouse manastorm, nat. The darkfisher, lorewalker cho, majordomo executus, moroes. Şimdi bu kartların bir kontrol destedinde kullanımı yok hepimiz biliyoruz, ancak elise ile bunları değerli hale getirme şansımız var hepsi bu.

    Tabiki elimize efsane legendary kartlar da gelebilir, ancak yine kart çekme özelliği az olan destelerde bu kartların elimizde olması hiçbir anlam taşımamaktadır. Bütün kartlar açıklandıktan sonra ancak tam manasıyla bir yorum yspmak daha mantıklı olacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WTB

    Kartın mana cost/stat oranı çok iyi, ancak bir aggro destesinde işi yok, card draw bazlı control destelerinde kullanılır, hatta hearthpwn da bununla ilgili çok geyik var, adam diyor ki elise yerine bunu koymak salaklık, neden salaklık diye sormaya gerek bile yok. Çünkü oyuna 35 kartla başlıyorsunuz ve size 5 tane legendary kart veriyor (voov diyoruz 5 legendary) peki bu 5 legendary şunlar olursa ne yapacaksınız ve bunları sırayla çektiğinizi düşünün ilk 5 kart olarak. Millhouse manastorm, nat. The darkfisher, lorewalker cho, majordomo executus, moroes. Şimdi bu kartların bir kontrol destedinde kullanımı yok hepimiz biliyoruz, ancak elise ile bunları değerli hale getirme şansımız var hepsi bu.

    Tabiki elimize efsane legendary kartlar da gelebilir, ancak yine kart çekme özelliği az olan destelerde bu kartların elimizde olması hiçbir anlam taşımamaktadır. Bütün kartlar açıklandıktan sonra ancak tam manasıyla bir yorum yspmak daha mantıklı olacaktır.

    elise den de o saydıkların gelebilir tek farkı birinin sıra sıra vermesi diğerinin elinde bulundurduklarınıda değiştirmesi




  • Gold biriktirmeye başladım anca yetiştiririm, ilk hafta beleş miş iyi oldu bu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.