Bildirim
Öndeki usb kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ön panelde sadece usb 3.0 var değil mi? -
anakarttakı usb2.0 ları bu donusturucu ıle kasadakı usb 3.0 lara baglayıp usb 2.0 olarak kullanırsınız
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5821 -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin.25
ön panelde sadece usb 3.0 var değil mi?
evet -
Kasanın öne panline gelen bir USB 3.0 kablosu vardır(kasa içerisinden) anakarttaki yeri takıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Sofiman
Kasanın öne panline gelen bir USB 3.0 kablosu vardır(kasa içerisinden) anakarttaki yeri takıyorsun
anakartta usb 3.0 için takılacak yer yok (muş) -
hangi anakart o ? -
anakartın kullanma kılavuzunu da indirip baktım. ön panel usb 3.0 çıkışı yok dolayısıyla arka paneldeki usb 3.0 ları ön panele aktarman lazım. fakat kasanın ön panelindeki usb 3.0 lar hangi şekilde çıkışlı acaba? -
quote:
hangi anakart o ?
g46 -
MSI 970A-G46 da ön panel desteği var -
quote:
anakartın kullanma kılavuzunu da indirip baktım. ön panel usb 3.0 çıkışı yok dolayısıyla arka paneldeki usb 3.0 ları ön panele aktarman lazım. fakat kasanın ön panelindeki usb 3.0 lar hangi şekilde çıkışlı acaba?
http://www.xigmatek.com/console/uploadfiles/Image/product/Asgard382/asgard382-fp8b.jpg burda resimde görünüyo -
quote:
MSI 970A-G46 da ön panel desteği var
yok hocam usb 2.0 var yazar 3.0 yok -
MSI also has implemented a front panel USB 3.0 port bu ne demek oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 26 Ekim 2013; 23:35:01 > -
quote:
G46 da yok hocam olan modeli G43 vatanda Asus M5a97 r2.0 alırken birisi kartı iade ediyordu -
benim demek istediğim ön panelin ora yani şura
eğer bu şekildeyse usb 3.0 uzatma kablosu ile arka paneldeki usb 3.0 portları ön tarafa taşınabilir.
benim hafX de bu şekildeydi
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Niyazi_
quote:
G46 da yok hocam olan modeli G43 vatanda Asus M5a97 r2.0 alırken birisi kartı iade ediyordu
daha ucuzmuş bide onu nie önermediniz -
quote:
Orijinalden alıntı: har3
quote:
Orijinalden alıntı: Niyazi_
quote:
G46 da yok hocam olan modeli G43 vatanda Asus M5a97 r2.0 alırken birisi kartı iade ediyordu
daha ucuzmuş bide onu nie önermediniz
Stokta yok uzun süredir . -
kardeş o resmi link attın gördüm fakat demek istediğim benim attığım ilk resimdeki yani ön paneldeki usb 3.0 portunun hemen arkasındaki çıkış hangi şekilde ?
o çıkış anakart üzerindeki ön panel usb 3.0 için
-
quote:
kardeş o resmi link attın gördüm fakat demek istediğim benim attığım ilk resimdeki yani ön paneldeki usb 3.0 portunun hemen arkasındaki çıkış hangi şekilde ?
o çıkış anakart üzerindeki ön panel usb 3.0 için
tmm işte onu diyorum benim anakartta o yok
Benzer içerikler
- sıvı soğutma önerisi
- gürcistan media markt
- bilgisayarım ne kadar eder
- rx 7600 alınır mı
- mini itx kasa
- mediatek dimensity 8400
- dlss nedir
- snapdragon 7 gen 4
- intel 15. nesil
- mediatek helio g100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X