Şimdi Ara

öndeki adamı çift tıklarak onu takip etmek dursa bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cafeye gelen bi eleman bunu yapmıştı o sırada sormayı unutmuştum şimdi size soruyorum aranızda bilen var mı bunun nasıl yapıldığını ?

normalde önceki adamı çift tıkladığınız da onu takip eder çarınız ama ona çarptığında durur ve ilerlemez.
    ama benim dediğimde adama çarptığınızda duruyorsunuz ama o adam tekrar ilerleyince sizde ilerliyorsunuz.
    taki siz yada o ölene yada town çekene kadar

• adama w ya bas sonra r yap o kadar sonra skıll w ya basılı tut bi kere r ye bas oluyor
  • ben human birinin peşine takacam mesela onunda dolaşcak ben afk olcam
    biraz daha açıklamalı anlatırsan iyi olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 31 Ağustos 2007; 0:41:16 >
  • dostum nedemek istiyon biraz ac konuyu
  • adama tıkla r ye bas nere giderse peşinden gidersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

adama tıkla r ye bas nere giderse peşinden gidersin

Öndekine çarptığı zaman duru o şekilde...

---------------------------------------------------

Bence sen yanlış görmüşsün öle bişi yok benim bildiğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

adama tıkla r ye bas nere giderse peşinden gidersin

Öndekine çarptığı zaman duru o şekilde...

---------------------------------------------------

Bence sen yanlış görmüşsün öle bişi yok benim bildiğim...

agaça fln çarpınca duruyordu sadece r ye basınca takip ediyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var ama alt tab la flan bende yanlışlılka oluyordu adamın peşinden hiç ayrılmıyorsun r ile tab a aynı andamı basıyorum bilemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

var ama alt tab la flan bende yanlışlılka oluyordu adamın peşinden hiç ayrılmıyorsun r ile tab a aynı andamı basıyorum bilemicem

msn koxp gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetoo

quote:

Orjinalden alıntı: temo

var ama alt tab la flan bende yanlışlılka oluyordu adamın peşinden hiç ayrılmıyorsun r ile tab a aynı andamı basıyorum bilemicem

msn koxp gibi

hayır öye msn kosp gibi değil (onu bile beceremiyom ya ) ama nasıl olduğunu bilmiyom :D

mesela ben önden giden asası çift tıkladım onu takip ediyom. asas durdu diyelim bende onun yanına gelince ona çarpıp durdum.sonra asas tekrar yürümeye başladı ama ben olduğum yerde duruyorum.
    işte o dediğim şeyi yapmış olsaydım o adam tekrar yürümeye başlayınca bende otomatikmen yürücektim.

(exp kasan bir takım kişiler bunu yapıyor.)

• adamı tuttuktan sonra sureklı w skill yapıyorum bazen hıc beklenmedık hareketler yapıp gerı dönuyor işte ozaman ben w let cut hazır beklıyorum gerı dönunce işte hayatının hatası oluyor adamlarım
  • msn koxp taktiğiyle oluryor w+r yapın oluyor ozmn
  • ya mesela harpy partysindesindesiniz diyelim. afk olucak sın mesela sen senin çarını benim üzerime kitliyorsun. ben nereye gidersem oraya gelir. ben durduğumda bana çarpıp dursa bile ben hareket edince o da ediyor.
  • Hmmmm

Güzelllll
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::problemchild::

Hmmmm

Güzelllll

Hmmmm

Posttttt
  • quote:

Hmmmm

Güzelllll

Postçu

Konuyu açan arkadaş bir kere bende yanlışlıkla yapmıştım şimdi deniyorum deniyorum yapamıyorum biri tam biliyorsa söylesin yavv
  • quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

quote:

Hmmmm

Güzelllll

Postçu

Evet.

Konuyu açan arkadaş bir kere bende yanlışlıkla yapmıştım şimdi deniyorum deniyorum yapamıyorum biri tam biliyorsa söylesin yavv

• bende tam bilmiorm ama adama tıklayıp e ye bassak olurmu ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.