Şimdi Ara

Önceden İntiharı Düşünürdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi başım beladan kurtulmuyor intihar etmek komik geliyor.

Durum ne kadar ters olursa olsun bir çıkış yolu vardır psikolojisine girdim.

Savaşacaksın ulan modundayım. İstediğim şeyi söke söke alırım moduna geçtim.

Nedeni ise aslında yapayalnız olmam. İnsanlar içinde o ıssız yalnızlığı tatmış olmak.

Ailem, sevgilim, dostlarım olsa da ben yalnızım. Halimi benden başkası iyi bilmiyor. Yapayalnızım çok yalnızım.

Etraf kalabalık ama ıssız ada sisi var etrafta, anlıyorsun sonrasında bu Dünyaya zevk-i sefa çekmeye gelmediğini savaşmak için geldiğini.

Yaş ilerledikçe beyaz tatlı, sana şeker gibi zarar veren tatlı yalanlarla büyütüldüğün aklına gelir. Kıyamet kopsa umurunda olmaz o raddeye geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 26 Mart 2025; 22:31:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yanlış insanlara denk geldin zero kardeş o kızdan sana yâr olmaz temiz saf bir çocuksun hakkında hayırlısı olsun

• Tantuniii kullanıcısına yanıt
    İnsanı en çok sevdikleri üzer sözü doğrudur. Kimseye güvenmemeyi öğreniyorsun.

Fakat bu anlattıklarımın genel olarak kız arkadaşımla çok alakası yok.

Raylarda ilerlemek beni yoruyor. Her şeyi ben bilirim modunda olan bir babanın evladı olmak yeterince yoruyor.

Üstüne hayatta çoğu şey ters gitmeye başlayınca normalleşiyor gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 26 Mart 2025; 22:23:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.