Yüzümde kalıcı bir hasar olmadan, kalıtsal bir hastalığa sahip olmadan, ameliyat geçirmeden nasıl bu kadar çirkin olmayı başardım bilmiyorum. Anaokulundan üniversiteye kadar girdiğim her ortamda tipim yüzünden benimle dalga geçtiler. Öğretmenlerim bile dalga geçti bütün sınıfın önünde. Babam bile dalga geçti. Bir keresinde bakkala meyve suyu almaya göndermişti. Bakkalda meyve suyu kalmamıştı. Eve dönünce "kesin senin tipini beğenmemiştir ondan dolayı vermemiştir." dedi. Kardeşim zaten her gün dalga geçiyor onu saymıyorum artık. Tipim yüzünden doğru düzgün bir arkadaşım bile olmadı. Herkes bana mesafeli davrandı. Arkadaş olanlar da samimi olmadılar asla. Her zaman bana iğrenerek, temkinli bir şekilde yaklaştı. Onun için hiç arkadaşım yok. Keşke engelli olsaydım diyorum bazen. O zaman insanlar bana acırdı belki. Daha iyi davranırlardı. Şimdi hiçbir mazeretim yok. Genetiğim kötü olduğu için rezil durumdayım. Sokakta yürürken, metrobüse binerken falan göz göze geldiğim insanlar bana iğrenerek bakıyorlar, mideleri kalkıyor bazılarının. Kusma hareketi yaptıklarını görüyorum. Ben bu hayatı hak edecek ne yaptım acaba diye soruyorum kendime. Hayatımda hiçbir zaman fotoğraf çektirmedim. Mezuniyetlerime katılmadım. Dolayısıyla hiç fotoğrafım yok. Hiçbir sosyal medya hesabım yok. Bir tane fake instagramım var milleti stalklıyorum oradan. Yaşayan bir ölü gibiyim adeta. Her gün intihara daha fazla yaklaşıyorum gibi |
Çirkinliğim yüzünden intiharı düşünüyorum.

-
-
olm sizin sorununuz çirkinlik değil de özgüvensizlik. Ulan sana bakanların tipleri çokmu güzel desene kendi kendine. Çirkinsen, para kazanmaya bak onları paranla ez, ne bileyim bi yeteneğinle öne çık. Bu beynin ve vücudun çalışıyorsa gerisi hallolur. Hadi kızları anlarım da erkekler seninle sırf tipinden dolayı arkadaşlık kurmamazlık yapmaz. Ya pas vereni terslemiştirsin ya da soğuk davranıyondur adamlar çekiniyordur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jorge Masvidalolm sizin sorununuz çirkinlik değil de özgüvensizlik. Ulan sana bakanların tipleri çokmu güzel desene kendi kendine. Çirkinsen, para kazanmaya bak onları paranla ez, ne bileyim bi yeteneğinle öne çık. Bu beynin ve vücudun çalışıyorsa gerisi hallolur. Hadi kızları anlarım da erkekler seninle sırf tipinden dolayı arkadaşlık kurmamazlık yapmaz. Ya pas vereni terslemiştirsin ya da soğuk davranıyondur adamlar çekiniyordur.
Hocam diğer insanlar da çok yakışıklı değil ama benimle kıyaslayınca kusursuz gibi gözüküyorlar hocam. Ben maymun gibiyim. Keşke engelli olsaydım da bu kadar çirkin olmasaydım
-
Kank intiharı felan düşünme sen yinede. Filmlerde kötü karakterlerin bazıları çok çirkin olur ama başrolden daha çok hayran kitlesi yakalar.
-
İntihar edeceksin ama bir ss atamıyorsun biz de değerlendirelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden fotoğraf atar mısın?
-
Ss at hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SS
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chernikovskaya hata
Bu mesaj silindi.Ben de kısa boyluyum hocam. Tek iyi özelliğim obez ya da aşırı zayıf olmamak. İdeal kiloda sayılırım
-
İnsanlar tipin yüzünden seninle arkadaşlık yapmıyorlar degil senin kendine saygın yok ki bu dışarıdan bariz belli olur e kendine saygısını güveni olmayan bir insanı kimse yanında istemez yani daha kendine güvenmiyorsun millet nasıl sana güvensin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 16 Haziran 2020; 18:3:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gerçek sevginin tip ile alakası yok, kendini iyi hissetmek için de yakışıklı olmana gerek yok. Yaşadığın durumun zorluğunu anca tahmin edebiliriz fakat şöyle düşün, eğer seninle tipin yüzünden dalga geçiliyorsa bu senin eksikliğin değil, karşı tarafın eksikliğidir. İnan o tür insanlar seni sevmesin daha iyi. Kendi hayatına bak, elbet seni seven güzel kalpli insanlar ile karşılaşacaksın. Gözünde çok büyütme tip olayını. Önemli olan karakterin.
-
Allah başka dert vermesin, tek derdin o sağlıklı vücudunda bulunan tipsizlik olsun bu hayatta.
Adamın derdine bak ya üniversite çağına gelmiş tipimde tipim diye ağlıyor
Çık dışarı, oturma evde insan içine gir
İnsan içine giremiyorsan bile evde oturma yürü dışarda 1 saat
O salak saçma düşünceleri de kafandan sil, neymiş "sokakta gördüğüm insanlar göz göze geldiğinde midesi kalkıyormış" sil olum bu düşünceleri kafandan
Senin gibi insan onlar da onların da dertleri var ve inan umurlarında değilsin napsınlar lan seni tipini düşünerek, 2gün önce gözgöze geldiğin hangi insanı hatırlıyorsun?
Tipim yok die hiçbir şeyi de öteleme, konuşmayı bilmiyorsan git konuşmayı öğren, kendi hakkını aramayı öğren, tipim yok die ezdirme kendini düşüncelerini ve ifadeleri geliştir
Bundan 3 4 yıl sonra yeni dertlerin olacak, bu yazdıklarına güleceksin olum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E
Allah başka dert vermesin, tek derdin o sağlıklı vücudunda bulunan tipsizlik olsun bu hayatta.
Adamın derdine bak ya üniversite çağına gelmiş tipimde tipim diye ağlıyor
Çık dışarı, oturma evde insan içine gir
İnsan içine giremiyorsan bile evde oturma yürü dışarda 1 saat
O salak saçma düşünceleri de kafandan sil, neymiş "sokakta gördüğüm insanlar göz göze geldiğinde midesi kalkıyormış" sil olum bu düşünceleri kafandan
Senin gibi insan onlar da onların da dertleri var ve inan umurlarında değilsin napsınlar lan seni tipini düşünerek, 2gün önce gözgöze geldiğin hangi insanı hatırlıyorsun?
Tipim yok die hiçbir şeyi de öteleme, konuşmayı bilmiyorsan git konuşmayı öğren, kendi hakkını aramayı öğren, tipim yok die ezdirme kendini düşüncelerini ve ifadeleri geliştir
Bundan 3 4 yıl sonra yeni dertlerin olacak, bu yazdıklarına güleceksin olumAbi bu dert hayatın geri kalanına doğrudan etki ediyor işte. Bunu düşünmeden yapamıyor insan. En basit olarak işe alımda ne yapacağım ben ?
-
kaderin çirkin olmasın
benimki gibi..
-
Manken mi olacaksın?
Dizilerde mi oynayacaksın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E
Manken mi olacaksın?
Dizilerde mi oynayacaksın?Dış görünüşün sadece saydığın sektörlerde işe yaradığını zannediyorsan ne diyeceğimi bilmiyorum
-
Takıntılı bir şekilde kafaya takmışsın dış görünüşüm dış görünüşüm
Sen bunları düşünmekten ne adım atabilirsin ne de kendini özgüvenli hissedebilirsin. Bu hayata tutunmak için öncelikle bu düşünceden kurtulacaksın özgüvenli bir şekilde konuşup adım attıktan sonra kimse senin dış görünüşünü dikkate almaz
Ama sen napıyorsun, öyle odaklanmışsınki dış görünüşüne bu düşünceyle birlikte hayatı kaçırıyorsun kendi kendini yıpratıp kendini ezdiriyorsun
Anlat nedir kafana taktığın dış görünüş problemin?
Ne var vücudunda kafana takacak kendini senin gibi insanları karşısında ezdirecek ne problemin var merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
olm sizin sorununuz çirkinlik değil de özgüvensizlik. Ulan sana bakanların tipleri çokmu güzel desene kendi kendine. Çirkinsen, para kazanmaya bak onları paranla ez, ne bileyim bi yeteneğinle öne çık. Bu beynin ve vücudun çalışıyorsa gerisi hallolur. Hadi kızları anlarım da erkekler seninle sırf tipinden dolayı arkadaşlık kurmamazlık yapmaz. Ya pas vereni terslemiştirsin ya da soğuk davranıyondur adamlar çekiniyordur. |

G Guest-1BE9FCC1E demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Empati yoksunusunuz bari şu konulara gelip saçma sapan pratikte hiçbir faydası olmayan gerzek tavsiyelerde bulunmayın. Adam manken olmak istiyorum dememiş zaten konuda. Normal bir hayat yaşamasına engel olacak "ortalamanın dışında" bir yüze sahip olduğunu belirtmiş. Dostum böyle pasif agresif davranan dangalaklara bakma hayatlarında hiç fiziksel görünüşleri yüzünden dışlanmadıkları için bunun nasıl yıkıcı bir problem olduğunu kavrayamıyorlar. Çirkin olmak kız arkadaşın olmaması, belki arkadaşın olmaması (bazı istisnalar olabilir) ve kimsenin seni ya da ne dediğini umursamıyor olması anlamına gelir çünkü günümüz toplumunun tip standartları yüzünden çirkin bir erkek olarak onlara hiçbir şey sunmuyorsun. Sırf tipin yüzünden hayatın boyunca her şeyden dışlanmış olmak, diğer insanlarla ilişki kuramamana neden olur, hayatı boyunca sırf tipi yüzünden dışlanmış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Çirkin olmak sosyal ve zihinsel olarak geride kalmana sebep olur. Profesyonel, akademik hayat, arkadaşlar veya kadınlarla genel etkileşim olsun, TÜM sosyal etkileşimlerde yaptığın izlenim negatif olarak başlar. Bu hem erkeklerle hem de kadınlarla olan etkileşimlerini etkiler, çünkü tipin "kişiliğini" zayıflatır sosyal hiyerarşide en altta olduğun anlamına gelir. Eğer harika sosyal becerilere ve yüksek zekaya sahipsen bu handikapların üstesinden bir ihtimal gelebilirsin ama dediğim gibi çok zeki olmalısın. Utangaçlık, sosyal anksiyete ve yıllarca süren travma nedeniyle zorbalık, dışlanmak ve ihmal edilmekten dolayı genel olarak zayıf kişilerarası beceriler geliştiren tipik çirkin bir adamın, etkileyici bir sonuç elde etme umudu yok. Tipten önemli ölçüde etkilenen tüm bu konularla, çirkinliğe bağlı ilk izlenimin neden olduğu olumsuz bariyerin üstesinden gelmek imkansız hale gelir, bu da insanlarla mümkün olduğunca az etkileşim kurmaktır. Arkadaş edinmeye veya tanımaya çalışmamak, sık sık aynı şeyi yapan ve sana saygısızlık eden insanları görmezden gelmek zorundasın. Ne kadar çaba gösterirsen göster, çekici olmayan erkeklerin her zaman düşük statüde olacağı, onlara tepeden bakılacağı, reddedileceği ve sevilmeyeceği açık ve buna bir şekilde alışmak zorundasın. Sana intihar etmemen için bir sebep sunmayı isterdim ama maalesef yok çünkü tecrübeliyim. Yapabileceğin tek şey çirkin olduğunu kabullenmek ve hayatını ona göre koşullandırmak. Eğer durum gerçekten intihar etmeyi düşünecek raddeye geldiyse en azından kendi hayatına son vermeden önce yüzünü estetik cerrahi vasıtasıyla düzeltmeye çalış. Ben hayattaki misyonum olarak bunu belirledim. Belki ameliyatın başarılı geçer, insanlar sana artık eskisi gibi kötü davranmamaya başlar ve nihayet hayatta yaşamaya değer bir şeyler olduğunu hissedebilirsin. Başarılar. |
İntihar edeceksin ama bir ss atamıyorsun biz de değerlendirelim
|
Dış görünüşün sadece saydığın sektörlerde işe yaradığını zannediyorsan ne diyeceğimi bilmiyorum |
Hocam diğer insanlar da çok yakışıklı değil ama benimle kıyaslayınca kusursuz gibi gözüküyorlar hocam. Ben maymun gibiyim. Keşke engelli olsaydım da bu kadar çirkin olmasaydım |
Benzer içerikler
- kızlı erkekli whatsapp grupları
- kustuktan sonra yüzde kırmızı noktalar neden olur
- duvara yumruk atmak
- bambu metodu nedir
- intihar yöntemleri
- huawei boykot mu
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X