Şimdi Ara

Onboard ekran kartını tamamen iptal etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer aspire v3-772g laptop kullanıyorum.Onboard ekran kartı driverını kurunca ekran kararıyor kaldırınca düzeliyor.Resmi sitesinden indirdim programla indirdim yanlış driver değil kesinlikle oyun haricinde sıkıntım olmuyor.Harici kartım nvdia ordan yüksek performanslı nvdia ile çalıştır diyorum onboard driverı yüklü olmayınca hata veriyor bazı oyunlar açılıyor ana menüye kadar kalıyor sonrasında

Şimdi sorum onboardı tamamen iptal edemezmiyim sanırım yandı sadece nvdia nasıl kullanırım?

• Bu soruyu bende merak ediyorum oyunda alt tab yaparken ki gecikmeden kurtulmak için yapmayı düşünüyorum çözümü bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Safe Mode'da boot edip her iki sürücüyü de kaldırıp güncel sürüleri kurduktan sonra yeniden dener misin?
  • Denedim yine karardı ekran inteli sildim güvenli modda açtım tekrar yükledim yeniden başlatmaya hayır dedim güvenli moddayken aygıt yöneticisinden intel hd 4600 devre dışı bıraktım şuan iki kartıda görüyor microsoft temel görüntü bağdaştırıcı değişti bide böyle deniycem oyun açmayı bakalım nvdianın teknolojisi ne yapıcak
  • Olmadı kandıramadım witcher açınca nvdia da gözüküyor ama oyun çok kasıyor diğer oyunlarda basic driver hatası veriyor inteli devre dışı bırakıp driverda yüklemiştim.Bugün termal macunuda yeniledim işlemciyi sokup taktım saç kurutma tuttum yinede olmadı
  • Bios'da harici ekran kartı mı işlemcinin kendi entegre grafik birimi mi default olarak kullanılsın diye bir ayar olabiliyor.

Desktop bir bilgisayarda denk gelmiştim.

set to PEG(PCI Express Graphics) as the primary video output in BIOS.

Yukarıdaki gibi bir sekme arayacaksın Bios'ta onu PEG yapacaksın.
  • Eski sürümlerde de mi kararıyor hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Malesef biosta öyle bir seçenek yok
  • Eski yeni hepsinde aynı sorun bir defa ısı görmüştü daha sonra böyle oldu sanırım donanımsal bir sorun
  • naptın
  • Laptop için bilmiyorum ama kasa kullananlar için söyleyeyim; ekran kartının hdmi çıkışına başlayınca monitörü her zaman harici ekran kartını kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.