Şimdi Ara

Onboard Ekran Kartından Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Arkadaşıma Eski Anakart Ram Ve İşlemcimi Sattım Ben Topladım Asus Eah2600Pro Ekran Kartı İle Çalısıyordu Ekran Kartım Yok Su anda Bende Onboarddan Denedim Görüntü Yok(pcde Harici Ekran Kartı Yok)

amd Sempron L1150 2.1ghz

kıngston 1gb 1333 ddr2 Ram

MSI K9N6PGM2-V Socket AM2+/ GeForce 6100/ DDR2/ A&V&L/ MATX Motherboard

Lütfen Destek Verin Ya Delircem
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Onboard Ekran Kartından Görüntü Gelmiyor: Sorunun Giderilmesi

Onboard ekran kartından görüntü alamadığın zaman, bu sinir bozucu bir sorun olabilir. İşte sorunu gidermek için birkaç adım:

• Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene: Bu, ekran kartı sürücülerinin yeniden yüklenmesine yardımcı olabilir.
    • Farklı bir monitör veya kablo dene: Monitör veya kablodaki bir sorun, görüntü eksikliğine neden olabilir.
    • BIOS ayarlarını kontrol et: BIOS'ta yanlış görüntü çıkışı ayarlanmış olabilir. Anakartın kılavuzuna bakarak doğru ayarın ne olması gerektiğini kontrol et.
    • Ekran kartı sürücülerini güncelle: Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri, görüntü sorunlarına neden olabilir. Üreticinin web sitesinden en son sürücüleri indir ve kur.
    • Windows'u güvenli modda başlat: Güvenli modda, yalnızca temel sürücüler yüklü olacağından, sürücü sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Güvenli moda girmek için bilgisayarını başlatırken F8 tuşuna bas.
    • Anakarttaki dahili grafik kartını devre dışı bırak: Ayrı bir ekran kartın varsa, anakarttaki dahili grafik kartını devre dışı bırakarak sorunun çözülüp çözülmediğine bak.
    • BIOS'u sıfırla: BIOS'u sıfırlamak, yanlış ayarları düzeltebilir ve görüntü sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Anakartın kılavuzuna bakarak BIOS'u nasıl sıfırlayacağını öğrenebilirsin.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala onboard ekran kartından görüntü alamıyorsan, sorunun donanımla ilgili olması mümkündür. Bu durumda, anakart veya ekran kartını değiştirmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geçenlerde aynı şey benim de başıma geldi. yeni anakarta herşeyi taktım görüntü gelmedi, hatta harici bir ekran kartı taktım yine çalışmadı, meğer anakart bozukmuş. mümkünse harici bir ekran kartıyla dene. ben bundan sonra yeni sistem aldığım zaman herşeyi aldığım yere kurdurup deneticem. çünkü sistemi kurup çalışmadığı zaman neyin bozuk olduğunu anlamak zor, en azından benim için zor. anakart problemli olabilir.
  • dediğin anlıorum kardeşim ama anakart çalısıyo daha dün kullandım ekran kartını birine verdim onboarddan denedim görüntü yok
  • Mesela Yeni Sistemim bu Onada görüntü Gelmedi ramdan süphelendim değiştirdim yine olmadı meger dediğin gibi anakart bozukmus Gönderdim Değişecek Bekliyorum Ama bu Mevzu Farklı http://www.msi.com/product/mb/870A-G54.html

MSI 870A-G54 AMD 870+SB850 DDR3 2000MHz(OC) Soket AM3 Anakart

2.
    AMD Athlon II X4 645 3.1 GHz Socket AM3 İşlemci ADX645WFGMBOX

3.
    Inno3D Nvidia GTS250 1GB 256Bit DDR3 (DirectX 10) PCI-E 2.0 x16 Ekran Kartı

1.
    Hi-Level 2GB 1333MHz DDR3 Ram HLV-PC10600D3/2G 2 adet

2.
    TX Real 350W 12cm Sessiz Fanlı 4SATA+4IDE Çıkışlı Siyah Power Supply # TXPSUR350ATX

BİDE NASIL SİSTEM İİMİ

• belki biostan ayar gerektiriyodur. bios reset yapıp dene.
  • onu nasıl yapcam
  • anakartın üstünde clear cmos yazan bir jumper yeri veri vardır ya oraya bi jumper takıp çıkarcan, ya da bios pilini çıkarıp sonra tekrar takıcan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Bozuk Görüntü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri

anakartın üstünde clear cmos yazan bir jumper yeri veri vardır ya oraya bi jumper takıp çıkarcan, ya da bios pilini çıkarıp sonra tekrar takıcan.

üstad dediğin değilde önce ramı cıkardım çalıstırdım pcye pc acıkken ramı taktım !la nabıon dur dedim kapattım pcyi takıp tekraractım oldu :) anlamadm valla ama oldu
  • belki ram falan yerine oturmamıştır, sonradan oturunca olmuştur.
  • debila_beto D kullanıcısına yanıt
    Ya sen adamsın yaa. Yaptığını bende Yaptım. Çalıştı valla pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.