Şimdi Ara

Ön Omuzlar Gelişmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Trapez Kasları gelişmiş yukarı doğru çıkmaya başlamış ama ön omuzlara bakıyorum,hala düşükler ve trapezler yukarıda olduklatı için bir tişört giydiğimde orası daha yukarda ön omuzlarda bayır aşağıda kalmış gibi oluyorniye Gelişmiyorlarki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güçlendikçe dengeye girer, muhtemelen omuzu izole edemiyorsun şu an. en kısa yoldan incline ve shoulder press lerde kilo arttırabilirsin dolması için
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    Saol hocam kilo artırayım o zamam

• Hocam front raise hareketini ekleyebilirsiniz
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Hocam ekledim saol barla yapıcam dediğiniz hareketı

• Naçizane bir tavsiye: Bence bir süre trapez çalışmayın. Salonlarda bakıyorum, deli gibi shrug yapıyor bazı arkadaşlar. Hele bir de omuz yapısı da dar olunca estetik durmuyor. Ki bu topraklarda sık rastlanan bir vücut tipi, dar ve düşük omuzlar.

Benim boynum kısadır. Bu yüzden trapezler çıksın istemiyorum. Yoksa boğa gibi bir vaziyet olacak. Öyleyken trapezler hafiften gelişiyor. Sanırım lateral raise yaparken doğru omuz başlarını yukarı kaldırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Naçizane bir tavsiye: Bence bir süre trapez çalışmayın. Salonlarda bakıyorum, deli gibi shrug yapıyor bazı arkadaşlar. Hele bir de omuz yapısı da dar olunca estetik durmuyor. Ki bu topraklarda sık rastlanan bir vücut tipi, dar ve düşük omuzlar.

Benim boynum kısadır. Bu yüzden trapezler çıksın istemiyorum. Yoksa boğa gibi bir vaziyet olacak. Öyleyken trapezler hafiften gelişiyor. Sanırım lateral raise yaparken doğru omuz başlarını yukarı kaldırıyorum.

hocam omuz çalışırken bu hareketleri yapıyordum,omuzlar genişledi ama ön taraf dolmadı bir türlü.biirde başka hangi hareketleri yapayım bunların dışında?

hareket isimleri

UPRİGHT ROWS
    Side Lateral Raises
    Barbell Military Press
    shoulder press

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 9 Nisan 2016; 11:49:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geniş Omuz ve İnce Kollar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genetik olarak trapezlerin ileride olabilir zamanla hacim aldıkça eşitlenir ama bahsettiğiniz gibi ön omzun gelişmemesi imkansız çünkü bir çok temel hareket önce ön omuza vurur buna bağlı olarak çabuk gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

genetik olarak trapezlerin ileride olabilir zamanla hacim aldıkça eşitlenir ama bahsettiğiniz gibi ön omzun gelişmemesi imkansız çünkü bir çok temel hareket önce ön omuza vurur buna bağlı olarak çabuk gelişir.

valla bende anlamadım hocam.ağırlık artıracam birde öyle deniyeceğim
  • ağırlık artırmaya falan olacak şeyler değil bunlar zamanla olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.