Şimdi Ara

Ön camdaki nokta nokta izler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Aracın ön camında sileceğin oluşturduğu iz vardı, ben de cam pastası adında bir işlem yapıldığını duydum bu yere gittim. Cama beyaz ilaç sıktı, dönen makineler ile temizledi. Her neyse bugün yola çıktığımda fark ettim camda bir sürü ufak tefek izlerden oluşmuş daha önce yoktu bunlardan. Silmeye çalıştım çıkmıyor da ortada nokta etrafı sulu şekilde kalıyor. Bu durum kalıcı olur mu yoksa adamakıllı bir yere gitsem düzeltilecek bir durum mudur? Durduk yere can sıkıldı. Resmen camın içine işlemiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 16 Nisan 2025; 9:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Merhaba,

Aynı işlemi bende yaptırdım, uygulamayı yapan yer ile ilgili değil o problem,

o nokta nokta çukurlar zamanla aracınızın camında oluşan deformasyondan kaynaklı (taş çarpması, rüzgardan çarpan tozlar vs.) cama yapılan uygulama sonrası o beyaz cila aralara doluyor bu sebeple belirgin oluyorlar. Zamanla araç yıkana yıkana o boşluktaki cila kalıntıları gidecek.

• HkanK03 kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam rahatladım şimdi. Başımıza iş aldık diye üzülmüştüm. Kendim de yıkadım aslında ama yeterli olmadı galiba. Zamanla geçsin artık :)

• Pastadan sonra izopropil alkol ile sildiler mi hocam camı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz madde ile silmediler hocam. Normal camsille sildiler. Ondan mı camda izler kaldı acaba? Kalıcı olmasın da Allah korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 16 Nisan 2025; 11:53:52 >
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 16 Nisan 2025; 20:56:59 >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Kalıcı olmadığını yıkandıkça azalınca göreceksiniz, hızlandırmak için alkol vs ile de silinebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HkanK03 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam😊

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Taş izleri camın üstündeki parlaklığı alıp alttaki mat kısmı ortaya çıkardığı için o izlerin pasta ile ya da polisaj makinesi ile giderilmesi mümkün değil , bende işe hergün çevre yolundan gidip geldiğim için çıt çıt ufak çaplı taşlar bile izl bırakıyor anında , sinir bozucu bir durum Ön camdaki nokta nokta izler.. 

• helsloot kullanıcısına yanıt

Ben camda silecek izi sebebiyle pasta olayına girişmiştim hocam, sanki camın içine yol yapmıştı silecek. Sonrasında bu küçük izler çıktı ortaya. Onlar da cila iziymiş zamanla geçermiş inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.