Şimdi Ara

Ön cama göğüslüğün yansıması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir firma göğüslüğün ön cama yansımasını hesaplamamış veya umursamamış olabilir mi? Yoksa camda mı bir sorun var?

Araç mercedes w210. Özellikle öğlen 12-4 arası aracı sürmek çok zor hale geliyor hele bir de güneş karşıdan gelirse önümü göremiyorum. Gösterge panelinin üst tarafı olduğu gibi camda parlıyor yolu rahatça görebildiğim tek kısım havalandırma deliğinin olduğu 1 cm boyundaki uzun ince kısım oluyor, eğilerek sürüyorum. Heralde göğüslük çok parlak diye oluyor dedim üst tarafa bezler koydum ışığı emsin diye bu sefer ön camda bezleri görmeye başladım. Ön cam orjinal fabrika çıkışı.

Acaba camların özelliği oluyor da onu mu yitirdi niye böyle oluyor? Babam almanyada güneş mi var ona göre yapmışlardır diyor da şahin doğan değil ki bu yerel olsun tüm dünyaya ithal ediliyor. İnternette 1-2 konusu geçmiş benim gibi şikayetçi olanlar var ama her araçta olsa daha sık adı geçerdi heralde.

Bu sorun halledilebilir mi?

• acaba daha once camı kırıldı kalıtesız cam mı taktıklar
  • Araçta sanırım tek değişen cam sol arka kelebek camı o diğerlerine göre daha beyaz daha şeffaf markası farklı. Diğer tüm camlar hafif sarımsı ve mercedes logolu. Camlarda film var sarılığın sebebi o olabilir mi bilmiyorum fakat tüm camlar mercedes logolu renk farkı yok.
  • Hocam aynı sorun bende de vardı orası için matlaştırıcı bir solüsyon vardı birkaç sene önce yaptırdım mükemmel oldu şimdi hiçbir sorun yok.Yalnız ben aracımı bir oto yıkmacıya bırakmıştım orda sorunu söyledim halletmişler solüsyonun ne olduğunu bilemiyorum o yüzden isim olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/arexons-torpido-bakim-ve-temizleme-sutu-mat/productDetails.aspx?productId=otelm7126&categoryId=20035756#Yorumlar

Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 22 Ağustos 2013; 17:30:39 >
  • Pororize camlı güneş gözlüğü öneriyorm. Taktığınız anda yansımadan eser kalmaz. 7 senedir Ray Ban Polorize camlı güneş gözlüğü kullanıyorum gayet memnunum.
  • Bahsettiğiniz yansıma yapan kısım , daha önce dandik bir parlatıcıyla silinmişse yansımaya sebep olabilir . Başıma geldiği için biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön cam buzlanması
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silin geçer tozlanmıştır veya parlasın diye saçma sapan kimyasallar ile ovulmuş olabilir. camla alakası yok.
  • Güneş gözlüğü alana kadar diğer çözümleri deneyeyim
  • Arkadaşlar güzel bir konu açmışsınız.

Göğüs kısmının camdan yansımasının sebebi bizleriz. Neden mi? Normalde kaliteli göğüs bakım ürünleri mat dır. Göğüs normalde de mat bir renge sahiptir. Biz bu durumu hesaplamadan göğüsü parlatmak için elimizden geleni yaparız. Ne bulursak süreriz. Sonra bu sorun oluşur.

Aracınızı yıkattığınızda göğüs kısmının dandik malzemelerler parlatılmasına engel olun. Özel göğüs temizlik ürünleri var, onlardan kullanın göğüs her daim mat renkte olsun. Camdan yansıma yapmaz bu şekilde.
  • Bizimki de 98 e320 bizim de sadece sol arka kelebek değişik. Yalnız dediğiniz sorunu yaşamadım ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla_06

Pororize camlı güneş gözlüğü öneriyorm. Taktığınız anda yansımadan eser kalmaz. 7 senedir Ray Ban Polorize camlı güneş gözlüğü kullanıyorum gayet memnunum.

Polarize camlı rayban sizin sorununuzu çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 22 Ağustos 2013; 20:57:13 >
  • Bende göğüs parlatma malzemesinden dolayı bir parlaklık olup bununda cama yansıdığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.