Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
8
Favori
109.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bütün camlar lumar marka yuzde 99 uv.. Ön camda 1 no diğer camlar 2 no. Ön cama renkli tavsiye etmem görüntü güzel oluyor ama gece karanlıkta aydınlatma olmayan yerlerde sıkıntı oluyor. İlk 1 hafta zor alışıyorsunuz..Sokak aydınlatması olan yerlerde ve gündüz güneşte hiç sıkıntı yok sanki film yok gibi. Ben ön cama düz cam atermik olmadığı için ısıyı çok alıyordu ve ön göğüsü acaip yakıyordu o yüzden yaptırdım fakat sonraları renksiz ön cam için özel filmler çıktı hatta bütün camlar için siyah değil renksiz filtreli film. İleride ondan yaptırıcam ön cama. Arkalar koyu yakıştığı için oraları ellemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 22 Nisan 2014; 12:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

Benim bütün camlar lumar marka yuzde 99 uv.. Ön camda 1 no diğer camlar 2 no. Ön cama renkli tavsiye etmem görüntü güzel oluyor ama gece karanlıkta aydınlatma olmayan yerlerde sıkıntı oluyor. İlk 1 hafta zor alışıyorsunuz..Sokak aydınlatması olan yerlerde ve gündüz güneşte hiç sıkıntı yok sanki film yok gibi. Ben ön cama düz cam atermik olmadığı için ısıyı çok alıyordu ve ön göğüsü acaip yakıyordu o yüzden yaptırdım fakat sonraları renksiz ön cam için özel filmler çıktı hatta bütün camlar için siyah değil renksiz filtreli film. İleride ondan yaptırıcam ön cama. Arkalar koyu yakıştığı için oraları ellemem.

3M Adana bayii sanırım şu firma:http://www.3madana.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

3M sitesinde hiç birinin adı sanı geçmiyor. 3M takip etmiyor galiba uygulamacıları. Sadece satıyor. Ziebart gibi bayi ağı yok galiba.

Ziebart'da da kalite var çeşit yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

quote:

3M sitesinde hiç birinin adı sanı geçmiyor. 3M takip etmiyor galiba uygulamacıları. Sadece satıyor. Ziebart gibi bayi ağı yok galiba.

Ziebart'da da kalite var çeşit yok.

Alıntıları Göster
    Aslında ana sitesinde eskiden yetkili uygulama merkezleri belirtiliyordu, ancak ben de şimdi baktım ve göremedim. Emin olmak açısından 3M Müşteri Hizmetleri'ni aramak daha mantıklı aslında.

• quote:

Aslında ana sitesinde eskiden yetkili uygulama merkezleri belirtiliyordu, ancak ben de şimdi baktım ve göremedim. Emin olmak açısından 3M Müşteri Hizmetleri'ni aramak daha mantıklı aslında.

sabah mesaj attım oraya, ses çıkmadı.

Oftuning daha çok iş yapıyor sanki ötekine göre. Ama sahte film de var denmesi mide bulandırıyor
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Piyasada en yaygın sahte film 3M'de zaten; emin olmadan yaptırmayın bence de. Telefonla denediniz mi peki ulaşmayı?
  • enoktakenokta kullanıcısına yanıt
    İşin garip tarafı filmin maliyeti az. Para tutan işçilik kira gibi giderler. Sineğin yağını çıkartıyorlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

İşin garip tarafı filmin maliyeti az. Para tutan işçilik kira gibi giderler. Sineğin yağını çıkartıyorlar galiba
    şimdi şöyle bişy var ya bayiilik alıyorlar yada bayiilik almadan 3m ürünleri kullanıyorlar flan. adanada biyerde 3M uygulama yeri gördüm kocamandı ama yerini şuan çıkaramıyorum gerçekten rast gelirsem gidicem oraya . birde erkan eğitim kurumları var bu iller bankasının karşı yolunda . onun tam karşısında turtle wax var ugulama bayii. arkadaşımla oraya gittik etrafa bakınırken bi odada bulaşık deterjanları gördük . sanırm araçları onunla yıkıyorlardı
  • quote:

Piyasada en yaygın sahte film 3M'de zaten; emin olmadan yaptırmayın bence de. Telefonla denediniz mi peki ulaşmayı?

Orjinal 3M filmlerin üzerinde "3M holagramı" oluyor. Uygulama sonrası araç içinden dikkatlice bakıldığında görülebiliyor/seçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orjinal 3M filmlerin üzerinde "3M holagramı" oluyor. Uygulama sonrası araç içinden dikkatlice bakıldığında görülebiliyor/seçilebiliyor.

logolular var bide logosuzlar var 3m yazıyor belli aralıklarla onu mu diyorsunuz ? logolular daha ucuz oluyormş logosuzlara göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

quote:

logolular var bide logosuzlar var 3m yazıyor belli aralıklarla onu mu diyorsunuz ? logolular daha ucuz oluyormş logosuzlara göre

Evet! belli aralıklarla 3M logosu var, dikkate edilince seçilebiliyor.

Ben Logolu olanların orjinal olduğunu biliyorum. Şu andaki satış fiyatları hakkında bilgim yok.

Ama artık Çin den çok taklit ürün geliyor, orjinal ürünleri ayırmak zorlaştı. O yüzden ben Llumar tercih ediyorum, memnunum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

quote:

Evet! belli aralıklarla 3M logosu var, dikkate edilince seçilebiliyor.

Ben Logolu olanların orjinal olduğunu biliyorum. Şu andaki satış fiyatları hakkında bilgim yok.

Ama artık Çin den çok taklit ürün geliyor, orjinal ürünleri ayırmak zorlaştı. O yüzden ben Llumar tercih ediyorum, memnunum.

valla ben solargard quantum çektirdm çok rahatm çok memnunum görüntüsüde çok güzel arabam füme camlar aynalı gibi olyr millet hayran kalıyor polislerde lazer zannediyor 2 sendir biniyorm muayeneye girdm film olduğunu 2 kişi anlamadı en son cihazla baktılar anladılar

• Zaten piyasada şuan en iyi gerçek 3m & Lumar solargard solarmaster bu tip filmlerde hiç olmazsa uv filtre olayı var. Diğer markasız kalitesizler sadece renkli naylon..

• Arkadaşlar ben de 5 gün önce on cam dahil lumar atr serisi çektirdim. Yan camlar 1, ön cam 0.5 numara.
    Ön cam konusunda sıkıntı yaşıyorum karanlık olmasından değil de sanki cam yağlıymış pusluymuş gibi görüntü veriyor özellikle gece. Yaptıran arkadaşlar sizdeki süreç nasıl olmuştu acaba zamanla film oturur buğulanma gider mi yoksa çıkartayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Arkadaşlar ben de 5 gün önce on cam dahil lumar atr serisi çektirdim. Yan camlar 1, ön cam 0.5 numara.
    Ön cam konusunda sıkıntı yaşıyorum karanlık olmasından değil de sanki cam yağlıymış pusluymuş gibi görüntü veriyor özellikle gece. Yaptıran arkadaşlar sizdeki süreç nasıl olmuştu acaba zamanla film oturur buğulanma gider mi yoksa çıkartayım mı?

Ben 2 numara yaptirmistim. Geceleri karanlik olmasindan baska sikintim yoktu. Cami temizleyince duzelme olmuyormu? Veya heryer aynimi?

• Cam filmi yasak. Ceza yazmaya hazirlar. Benden uyarmasi. Asagida resmi cevap.

"
    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından çıkartılan “Motorlu Araçlar ve Römorkları Tip Onayı Yönetmeliği” (MARTOY) kapsamında yürürlüğe konulan gerek “Motorlu Araçlar ve Römorklarının Emniyet Camları ve Cam Malzemeleri ile İlgili Tip Onayı Yönetmeliği (92/22/AT)” ve gerekse eşdeğeri olan “Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonunun R43 sayılı Regülâsyonunda” tüm camların uyması gereken teknik şartlar belirtilmiştir. R43 Regülâsyonunun 2.13.1 ve 2.18.2 maddelerindeki tariflerin kapsamında olmayan emniyet camının; ışık geçirgenliği % 70’in altında ise muhtelif deney işleminden geçmesi ve buna Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından ulusal tip onayı alınması gerekmekte olup, tip onayı düzenlenen bu tür renkli camların “E” veya “e” işaretinin yanında “V” sembolü ile gösterilmesi zarureti bulunmaktadır. Bu itibarla, araçlarda bulunan renkli camların yukarıda belirtilen teknik mevzuata uygun olması gerekmektedir. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun Araçların teknik şartlara uygunluğu başlıklı 30 uncu maddesinde, “Araçların, esasları yönetmelikte belirtilen şekilde ve tarzda teknik şartlara uygun durumda bulundurulması zorunludur.” hükmü mevcuttur. Aynı Kanuna bağlı Yönetmeliğin 63 üncü maddesinin son fıkrasında da, “Taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır.” denilmektedir. Yine araçlarda cam filmi kullanılması bahse konu Yönerge kapsamında hafif kusur verilmesi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerinin uygulanmasına engel teşkil etmemekte olup, aykırılık, eksiklik veya arızaları görülenler hakkında gerekli yasal işlemler yapılmaktadır. Bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.

TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRE BAŞKANLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan27m -- 1 Haziran 2014; 22:08:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Arkadaşlar ben de 5 gün önce on cam dahil lumar atr serisi çektirdim. Yan camlar 1, ön cam 0.5 numara.

Ben 2 numara yaptirmistim. Geceleri karanlik olmasindan baska sikintim yoktu. Cami temizleyince duzelme olmuyormu? Veya heryer aynimi?

Henuz tam anlamıyla silmedim hocam her yer ayni gibi yanlarda da var bahsettiğim durum silsem gidermi acaba görüntü olarak cok şık oldu inşallah geçer de söktürmek zorunda kalmam.

• quote:

quote:

quote:

Henuz tam anlamıyla silmedim hocam her yer ayni gibi yanlarda da var bahsettiğim durum silsem gidermi acaba görüntü olarak cok şık oldu inşallah geçer de söktürmek zorunda kalmam.

En temizi heryeri guzelce temizle. Sora bikac gun gecsin eger farkli farkli gorunuyorsa alanlar ona gore yaptirdigin yere git durumu anlat. Eger sorun varsa yeniden cekerler

• quote:

quote:

quote:

quote:

En temizi heryeri guzelce temizle. Sora bikac gun gecsin eger farkli farkli gorunuyorsa alanlar ona gore yaptirdigin yere git durumu anlat. Eger sorun varsa yeniden cekerler

Camları silip biraz daha beklicem bakalım inş. düzelir.

• quote:

Bende lumar var ama atr mi atc mi bilmiyorum, ön camda 1 no var. Öyle yağlı puslu değil sanki film yok gibi baktığında cam görüntü net. Sen camları güzelce içten dıştan camsil ve mikrofiber bezle temizle.. Belkide çekilme işçilik hatası vardır..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.