Şimdi Ara

ön arka park sensörü hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avensisin öne arkaya park sensörü takıcaz ama istediğimiz üstünde dvd playerlı teybi var bir ton para sayıp aldık bu orjinal park sensörlü araçlarda olduğu gibi teybin ekranında görebilirmiyiz mesafeyi.. yada ön arka park sensörleri içinde tavsiye edebiliceğiniz varmı aracın içinde ek ekran istemiyrouz birde sonradan takılan öne park sensörlerinde çok sıkıntılar oluyormuş trafikde dur kalkda ötüyormuş falan orjinal sensörlerde böyle bir şey yok en azından arka ötse ön ötmeyip teybin ekranından görüntü olarak verse süper olur..

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı..

• benim bildiğim sonradan takılan park sensörlerinde ki mesafeyi orjinal teybin ekranında gösteremezsiniz.Anladığım kadarıyla dışarıda biryerden alıp taktırmak istiyorsunuz.BU şekilde istediğiniz olay mümkün değil.Servisle bir görüşün belki onların takacağı park sensörünüün mesafesini yeni teyib takarak gösterebilir.Tabi yeni teyipte orjinal olacağı iiçin ona da para ödemek zzorundasınız.Tabi bu söylediğim serviste yapılabiliyorsa geçerli.Varsayım yani.Ama ilk söylediğim büyük ihtimalle geçerli.

ayrıca öndeki park sensörleri dur kalkta şu şekilde ötmez.Öndeki aracın dibine kadar yaklaşmazsanız ötmez.Bizim araçta orjinal olduğu için trafikte dur kalk yaptığımızda hiç ötmüyor(diibine kadar gimediğimiz ürece)

benim bildiklerim bunlar.Yanlışm varsa lütfen hakaret ve aşağılayıcı cümleler kurmadan düzeltin.

• niye hakaret ediyim teşşekkürler bilgi için :)

bizim teyip orjinal değil yalnız bizde dvd li navigasyonlu aracın göğsüne uygun teyp aldık direksiyon kontrollerinide kullanabiliyoruz falan.. yani avensise göre yapılmış teyp aldık ondan sordum..

birde sormak istediğim ön park sensorleri once geri vitese takıldıgında aktif hale gelip, D ye gectiginizde 20km yada 30km hızın ustunde pasif konuma geçiyormu. yani bi yere park etmek icin yanastıgımızda sensorler kapalı iken, geri ye taktığımızda hem on hem arka aktif hale geliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 18 Aralık 2011; 13:36:34 >
  • alma
  • Benim aracımda da orijinal olarak var. 25cm kalana kadar görsel ardından sesli uyarı yapıyor.

Işıklarda durduğumda vites D konumunda (Manuelde 1 olarak düşünelim) olduğunda arka park sensörü devrede olmuyor. Böylece arkadan dibine kadar girselerde sürücüyü rahatsız edecek bir durum yok. Boşa aldığımda veya geri vitese taktığımde hem ön hem de arka aktif oluyor. Böylece geri giderek manevra yaptığımda hem ön hem de arkadan haberim oluyor.

• sizin sanırım d de aktifdir belli bir müddet manevra alırken ileri doğru düşük süratlerde gerekir gibime geliyor.
  • öne sensör gereklimi bilemiyorum.ben aracıma en ucuz geri vites park sensörü taktım(montajını-bağlantısını kendim yaptım)..şu ana kadar hiçbir falsosu olmadı ve istenen değerlerde sinyal veriyor....dediğim gibi hiç eksiğini görmedim..bozulsada beis deyil 40 küsür tl.ye almıştım.
    bence önemli:park sensörüne fazlaca güvenmeyin mutlaka arkaya kontrollü gidin...
    hani olmazya ya olursa senaryo:sensör geri vites müşürü ile çalışıyor.kritik yerde müşür arıza yaparsa sensör devreden çıkar...boşlukları siz doldurun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonradan takılan park sensörü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben onu genel anlamda söylemiştim.Çünkü bu forumda yorum ezmek için fırsat kollayan çok var.O yüzden demiştim.

ön park sensörü 30 km h altında devreye girer.Sen geri geri park ederken bile ön taraftan yaklaşılan herhangi bir şeyde ön park sensörüde mesafe gösterip , çok yaklaşıldığında öter.Tabi bu fabrika çıkışlı araçlar için geçerli.SOnradan takılmalarda var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.