Şimdi Ara

Ön 2 dişim kırık ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dh ailesi.Benim ön dişlerimin 2 si kırık yaklaşık 11 yıldır.Ben 20 yaşıma giriyorum ve askere gitmeden evvel dişlerimi yaptırmam gerekiyor.Aranızda diş kırığı tedavisi gören veya bu konuda bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de 10 yıldır kırık üst orta 2 diş. Baya Bi kırılmıştı hem de. Önce geçici Bi kap takıldı dişe özel. Sonra o çıkarıldı dişe ek takıldı böyle eriterek yapıştırdılar galiba. Allah'a şükür 5 sene falan oldu heralde eski dişim gibi kullanıyorum. Yani sadece kırık kısmın üstüne eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 26 Ağustos 2016; 9:40:25 >
  • Düşündüm de amma komik durur la

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Düşündüm de amma komik durur la

Malesef komik ve üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

Benim de 10 yıldır kırık üst orta 2 diş. Baya Bi kırılmıştı hem de. Önce geçici Bi kap takıldı dişe özel. Sonra o çıkarıldı dişe ek takıldı böyle eriterek yapıştırdılar galiba. Allah'a şükür 5 sene falan oldu heralde eski dişim gibi kullanıyorum. Yani sadece kırık kısmın üstüne eklendi.

Benimde üst orta 2 dis ortadan kırık.Çocukken oyun esnasında kırılmıştı.Bunca zaman önemsemedim ancak artık şart oldu.

• Bos mezar bul icine yat ustune yat ustune cimento dok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

Bos mezar bul icine yat ustune yat ustune cimento dok

TAMAM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Varmidir başka bilgisi tecrübesi olan

• Ben memnunum halimden şükür. Kendi dişim gibi kullanıyorum. İnş siz de memnun kalırsınız tedaviden

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

Ben memnunum halimden şükür. Kendi dişim gibi kullanıyorum. İnş siz de memnun kalırsınız tedaviden

Kompozit dolgumu yaptirmistiniz ?

• Valla dolgu ama kompozit mi deniyor bilmiyorum. Dişin kırık kısmının üstüne ekleme yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 26 Ağustos 2016; 11:55:20 >
  • Kompozit dolgunun kırılma ihtimali daha fazla diye biliyorum.

• Ben de düşerek kırmıştım ön dişlerimi.
    10 yaşında falandım. 16 yaşımda bursada bi dişçiye gittim. Adam kırık yerlere beyaz dolgu yaptı. Şu an gerçeğinden farkı yok. Isırmada çiğnemede sıkıntım yok. Gayet kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 26 Ağustos 2016; 14:02:51 >
  • askerden sonra yaptır askerde dişın falan kırılsa boşa gitmesin para

• öndeki 2 kişini inceltip yerine diş taktır ama askere gidip geldikten sonra yap evlenirsin askerde ne olacağı belli olmaz sürünme düşme falan sonuçunda düşer kırılır çatlar vs benim dişci arkadaşım var ben yaptırdım önleri ordan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

askerden sonra yaptır askerde dişın falan kırılsa boşa gitmesin para

Askerlik anıları hiç unutulmaz sürekli hatırlanir özlem duyulur.Ancak askerde illaki fotoğraf çektiriyosun ve Fotoğraflarda kırık dislerle poz vermek istemiyorum,bu şekilde hatırlamak istemiyorum.Bu nedenle askerden evvel halletmem lazım.

• Konu halen güncel hocalarim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.