Şimdi Ara

Omuz Genişliğim Gelişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 172 boyundayım ve 55-60kilo falanım 14 yaşındayım evdede 5 kgluk dambıllarla çalışıyordum şimdi 10kgluklara geçicem, sizce yaşım ilerledikçe omuzum uzarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogath -- 26 Nisan 2012; 19:28:02 >

• Genislemez , adelelerini cikarirsin o ayri bi hava katar kesinlikle.
  • Kesinlikle gelişir kardeşim çalışmaya devam et liseye geçtiğinde spor salonuna yazıl.
  • 14 yaş body için erken biraz. En azından 18'e kadar bekle, boyun ve kilon son seviye gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stegnox

172 boyundayım ve 55-60kilo falanım 14 yaşındayım evdede 5 kgluk dambıllarla çalışıyordum şimdi 10kgluklara geçicem, sizce yaşım ilerledikçe omuzum uzarmı?

14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

quote:

172 boyundayım ve 55-60kilo falanım 14 yaşındayım evdede 5 kgluk dambıllarla çalışıyordum şimdi 10kgluklara geçicem, sizce yaşım ilerledikçe omuzum uzarmı?

14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım

evet 14 yaşındayım sorun mu ? bu yaşta başlayıp gelecekte daha iyi bi vücuda sahip olmak istiyorum bide boy uzamasını engellermi dambıllarla çalışmak? yani bneim arkadaşlarım dambılla hayvan gibi çalışıyorlar aynı yaştayız benden daha uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogath -- 26 Nisan 2012; 19:41:09 >

• quote:

ewt 14 yaşındayım sorun mu ? bu yaşta başlayıp gelecekte daha iyi bi vücuda sahip olmak istiyorum bide boy uzamasını engellermi dambıllarla çalışmak? yani bneim arkadaşlarım dambılla hayvan gibi çalışıyorlar aynı yaştayız benden daha uzun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Bacak aynı gün (soru)
    11 yıl önce açıldı
    Omuzlar geniş mi sizce ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barfix çek omuzlarını genişletir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

ewt 14 yaşındayım sorun mu ? bu yaşta başlayıp gelecekte daha iyi bi vücuda sahip olmak istiyorum bide boy uzamasını engellermi dambıllarla çalışmak? yani bneim arkadaşlarım dambılla hayvan gibi çalışıyorlar aynı yaştayız benden daha uzun

lan of be sizde adamın bi açığını yakalamak için varya

• quote:

Orijinalden alıntı: dunk4life

Barfix çek omuzlarını genişletir.

barfix falan boyun uzamasını engeller diyorlar? bide bu dambıllar içinde geçelimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunk4life

Barfix çek omuzlarını genişletir.

+1 14 yaşındaysan gerçekten ağırlık çalışmana bence gerek yok sana en yararlı olacak alet barfixtir. Hem cebine de yarar. Yasın 16-17 olsun o zmn ağırlık çalışmaya başlarsın bir de aklında olsun protein tozu gibi ürünleri bence kullanma. Sporu bıraktıgın zaman çok daha kötü olur vücudun.
  • Omuz genişliğin gelişmez ama omuzların gelişir.
  • Yaşın biraz ufak gelişimini tamamlamadan bence ağırlık çalışma,ama bende küçük yaşlarda ağırlık yerine barfiks ve şınav çekerdim hergün faydasını şimdi görüyorum.Omuzların barfiks ve şınavla gayetde iyi genişler.
  • quote:

quote:

14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım

martin daha ilk gunu
    />

şubat

ocak

lise 2

• quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

Yaşın biraz ufak gelişimini tamamlamadan bence ağırlık çalışma,ama bende küçük yaşlarda ağırlık yerine barfiks ve şınav çekerdim hergün faydasını şimdi görüyorum.Omuzların barfiks ve şınavla gayetde iyi genişler.

gerçekten küçükyaşta dambıla başlayanların boyları kısamı kalmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

lan of be sizde adamın bi açığını yakalamak için varya

adamın
    adamın
    adamın
    adamın
    adamın
    adamın

• quote:

172 boyundayım ve 55-60kilo falanım 14 yaşındayım
    evdede
    5 kgluk dambıllarla çalışıyordum şimdi 10kgluklara geçicem, sizce yaşım ilerledikçe omuzum uzarmı?

Bağlaç olan "de" ayrı yazılır.Ayrıca soru eki olan "mı" da ayrı yazılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

14 yaş body için erken biraz. En azından 18'e kadar bekle, boyun ve kilon son seviye gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim_34

quote:

quote:

14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım
    14 yaşındayım

martin daha ilk gunu
    />

şubat

ocak

lise 2

Oha yanlış konu.

• hemen bırak dambılları dambılla aldığın protein kol ve omuzlara gider hem dengesiz gelişirsin hemde boyun kısa kalır git fitnesse yazıl özel diyet uygula vallaha hayatın kararacak bole giderse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.