fps sorunu hallettim ama direksiyonu ayarlayamadım. nasıl yapcaz?
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
fps sorunu hallettim ama direksiyonu ayarlayamadım. nasıl yapcaz?
Options-Game controller sekmesinden Direksiyonu bağlayıp aktifleştirdikten sonra bütün tuşlara basarak oyunun algılamasını sağlıyorsun. Daha sonra aşağı taraftan işlevlerini ayarlıyorsun. Axis kısmında gaz-fren ve direksiyon eksenini ayarlıycaksın. Eğer ters çalışıyorsa(mesela otobüs gaza basınca fren yapıyosa yada sağ yerine sola dönüyosa) Rev. diye bi kutucuk var onu işaretle düzelir. Button kısmındanda tuşların işlevleri ayarlanacak. Oraları biraz karıştır daha iyi anlayacaksın dediklerimi
direksiyonuda hallettim ama kontrol çok zor. mouse daha kolay
Rota olayını çözemedim. Falsche route diyor ve kimse binmiyor duraklarda
link alabilirmiyim kürekli
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
Rota olayını çözemedim. Falsche route diyor ve kimse binmiyor duraklarda
Bir yerde hata yapıyorsun demekki. tekrar deniyceksin
quote:
Orijinalden alıntı: White Devil
link alabilirmiyim kürekli
Gönderildi
Beyler mod bulan falan yok mu ? Varsa paylaşında konuya renk gelsin
Bu yeni çıkan 1.01 Patchi Patch Buda yeni harita modu indirmedim ama harita çok büyük değilmiş.
Teşekkürler indirmeye başladım. Oyun 700 mb iken 150 mb patch gözle görünür bişeyler değiştiriyomu acaba
Bunlarmış: Yoldaki grafik sorunları düzeltildi.
Kaza anındaki siyah noktalar çözüldü.
Yolcular ile ilgili problemler düzeltildi.
Nvidia grafik kartlarındaki sorun düzeltildi.
Oyun ayarları düzeltildi.
Dizüstü bilgisayarlar için sorunlar düzeltildi.
AI araç ve yayalar için kaza modu kapatılabilir oldu.
oyunda hava durumunu nasıl değiştiriyoruz???
quote:
Orijinalden alıntı: oldcity.1
oyunda hava durumunu nasıl değiştiriyoruz???
Oyunu aç, otobüse otur ayarla herşeyini, Alta bas, yukarıda bulut ve güneş logosu gibi bişey var, oradan ilk sekmede hazır seçebiliyorsun, 2. sekmede özel hava ayarlayabiliyorsun.
Ama karlı olunca dik yokuşlarda çıkmıyor araba, kalıveriyorsun .
Arkadaşın verdiği siteden son çıkan haritada 3 köy arası sefer yapıyorsun, yokuş dolu aralar, karlı yolda gidilmiyor.
Acaba ben şu elekronik alete yazılan hat numaraların bulunduğu kağıtı tam olarak nasıl görebilirim? O kamera açısına geliyorum ama küçük bir kısmını görebiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Denonitros
Acaba ben şu elekronik alete yazılan hat numaraların bulunduğu kağıtı tam olarak nasıl görebilirim? O kamera açısına geliyorum ama küçük bir kısmını görebiliyorum
Mausun sağ tuşuyla ileri geri yaparak yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilirsin.
Onu biliyorum ama kağıdın sadece sol altının çok küçük bir kısmını görebiliyorum.
Yav oyunda hava durumunu değiştirmek istiyorum ama açılan sayfada ok butonu çıkmıyor nasıl yapacam ben bunu??