Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    motoru çalıştır M (bazı otobüslerde önce N'ye basmak gerekiyor)
    el frenini indir Ç
    vitesi 1'e al (otomatik vites ise D) (manuel 1, 2, D)

bunlardan sonra 8'e basarak giderbilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrc

elektrik panelini E
    motoru çalıştır M (bazı otobüslerde önce N'ye basmak gerekiyor)
    el frenini indir Ç
    vitesi 1'e al (otomatik vites ise D) (manuel 1, 2, D)

bunlardan sonra 8'e basarak giderbilirsin

Evet benim otobüs (Rehberdeki ayrıca) N'ye almadan çalışmadı.

@vrc Direksiyonlamı oynuyorsunuz siz yoksa klavye ilemi? Yollar çok dar ben zorlandım valla ilk seferinde, yolcu alamadım zaten
  • klavye ile kaldırımlara çıka çıka oynuyorum
  • Çıkmamak imkansız gibi zaten
  • quote:

klavye ile kaldırımlara çıka çıka oynuyorum

Mouse kullanmanızı öneririm klavyeyle çok zor oluyor
  • bu oyun neden kasıyor bilen yok mu? 8 fps yi geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TollyBlackeye
    Tabiki öyle karlı ve yağmurlu havada sürmek daha iyi ama ben real weather de kullanıyorum Ankaranın hava durumuna göre olduğu için kar hiç görmedim ama bugün yağmur vardı (gerçektede bugün yağmurluydu) . . Aslında bu da küçük ama çok güzel bir ayrıntı oyunun havasına sokuyor adamı
    Bu arada ; High Tempature diye şikayet ediyorlarsa klimayı çok sıcak değerde çalıştırıyosun demektir . Ortalara getirirsen sorun kalmaz

Ankarayı kar götürüyo hocam Antalyayamı geçsek ne :D

• Sistemin yetiyor hatta fazla bile gelebilir
    Oyuna girerken optionsa gir boş iki kutucuk var yanında load yazanı tıkla pc of 20xx ve minimum yazar . Bi minimumda dene eğer hala aynıysa yapacak başka bişey olduğunu düşünmüyorum . Benim sistemim seninkinden bayaa düşük en az 15 fps gördüm full ayarlarda

quote:

Orijinalden alıntı: _ozimozi_

quote:

Tabiki öyle karlı ve yağmurlu havada sürmek daha iyi ama ben real weather de kullanıyorum Ankaranın hava durumuna göre olduğu için kar hiç görmedim ama bugün yağmur vardı (gerçektede bugün yağmurluydu) . . Aslında bu da küçük ama çok güzel bir ayrıntı oyunun havasına sokuyor adamı
    Bu arada ; High Tempature diye şikayet ediyorlarsa klimayı çok sıcak değerde çalıştırıyosun demektir . Ortalara getirirsen sorun kalmaz

Bugün iyi yine yollar fazla kaymıyor :D 2-3 gün önce frene bastığım anda kayıyordu durağı geçiyordum geri gelmek zorunda kalıyordum
    Antalyada havalar nasıl ki ? :D .

edit : Kar görmedim demiştim yollar buzlanabiliyor yanlış anlaşılmasın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Blackeye. -- 7 Mart 2011; 20:20:07 >

• quote:

Sistemin yetiyor hatta fazla bile gelebilir
    Oyuna girerken optionsa gir boş iki kutucuk var yanında load yazanı tıkla pc of 20xx ve minimum yazar . Bi minimumda dene eğer hala aynıysa yapacak başka bişey olduğunu düşünmüyorum . Benim sistemim seninkinden bayaa düşük en az 15 fps gördüm full ayarlarda

quote:

quote:

Bugün iyi yine yollar fazla kaymıyor :D 2-3 gün önce frene bastığım anda kayıyordu durağı geçiyordum geri gelmek zorunda kalıyordum

Meteorolojiye göre bugün ve yarın yağmurlu sonra cumaya kadar bulutlu görünüyor :D
    Evet bende çok yağmur yağdırdığımda yolların göl olduğunu bilirim :D

• quote:

quote:

Sistemin yetiyor hatta fazla bile gelebilir

quote:

quote:

Meteorolojiye göre bugün ve yarın yağmurlu sonra cumaya kadar bulutlu görünüyor :D
    Evet bende çok yağmur yağdırdığımda yolların göl olduğunu bilirim :D

Aslında 2 gün sonra gidilebilir :D . Klima açmak zorunda kalıyorum her seferinde.. Sesinden de nefret ediyorum :D . Antalyaya gitmek lazım

• 3 tane harita indirdim meisendorf adlı haritada karlı havada yokuş yukarı çıkmaya çalışırken arka teker patinaj yapmaya başladı asr açmama rağmen yolda kaldım
  • quote:

3 tane harita indirdim meisendorf adlı haritada karlı havada yokuş yukarı çıkmaya çalışırken arka teker patinaj yapmaya başladı asr açmama rağmen yolda kaldım

Takviye vitesi yokmuki?

• çok şeymi istiyoruz 1tanecik kaliteli bi sim oyunu yapsınlar yahu :-/
  • Oyunda tek tek 1 den 6. vitese kadar manuel vites ayari ve debriyaj ayari var ama otobusu manuel vites yapmayi bulamadim oyle bir ayara rastlayan oldu mu ?

Edit: Sanirim bu otobuslerin hepsi otomatik vites ilerde gelecek otobuslere alternatif olarak ayarlar koyulmus olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 8 Mart 2011; 12:12:58 >
  • quote:

3 tane harita indirdim meisendorf adlı haritada karlı havada yokuş yukarı çıkmaya çalışırken arka teker patinaj yapmaya başladı asr açmama rağmen yolda kaldım

Nerden indirdiğini söyleyebilirmisin ? Öyle olayları severim :D .
  • quote:

quote:

Nerden indirdiğini söyleyebilirmisin ? Öyle olayları severim :D .

Katılıyorum. Biraz renk katmak gerek. İleride gelecek yamalarla oyunun daha güzelleşeceği kesin. Bu tür simulasyonlar genelde bu şekilde iyileştiriliyo :D
  • Beyler biz daha oyunu çözememişken millet modlara başladı buyrun bi kaç caps

Anladığım kadarıyla otobüsün tavan kapaklarını da açık kapatabilicez :)

• oyunun resmi forum sitesi

http://omnibussimulator.forumieren.com/

takip etmekte fayda var
  • quote:

oyunun resmi forum sitesi

http://omnibussimulator.forumieren.com/

takip etmekte fayda var

Özellikle "problems" kısmı otobüs sürekli zıplıyor diyen arkadaşlara yararlı olabilir.
    Google translate
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.