Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüklemesemmi acep? Benim sistem eskide, MafiaII'yi en düşük ayarlarda açmıştım. Bana grafik lazım değil, oyunu zevk alarak oynayabileceğim kalite kafi.
  • ben düşük ayarlarla p4 sistemde oynuyorum
  • beyler oyunda yolcu nasıl alınıyor.. o kadar detaylı yapmıssın insan bi toturial koyar... araç sesleri güzel olmus ama ötesi yok hangi rotadan gitcen ne yapcaz belli değil araç kontrolleride o kadar gerçekçi değil otobüsle makas atıyorum kayma felan yok
    oyunun en büyük eksisi kasması. core 2 duo e5600 işlm.. ati HD 5770 ekran kartım 4 gb ddr2 ram var gta4 bile rahat oynarken bu oyun kasıyor .. 15 -20 fps veriyor bi ayarı felanmı var bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayE -- 7 Mart 2011; 3:56:30 >
  • hat bilgilerini sisteme girmişsen durakta kapıyı açınca yolcular biner
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrc

hat bilgilerini sisteme girmişsen durakta kapıyı açınca yolcular biner

rotayı nasıl anlıcaz
  • hocam grafikler rezalet yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TollyBlackeye

quote:

Yazın o taktik banko zaten canını yediğim İETT den öğrendik onu
    yağmurlu karlı havada kullanmak daha zevkli, silecekleri elle çalıştırıp tek sefer döndürüp sonra kapatmak :D falan güzel oluyor ama yolcular soğuktan şikayet edip duruyo "high temperature" diye :/
    Ya çok sıcak oluyo ya çok soğuk bi ortası yok bunun galiba

Tabiki öyle karlı ve yağmurlu havada sürmek daha iyi ama ben real weather de kullanıyorum Ankaranın hava durumuna göre olduğu için kar hiç görmedim ama bugün yağmur vardı (gerçektede bugün yağmurluydu) . . Aslında bu da küçük ama çok güzel bir ayrıntı oyunun havasına sokuyor adamı
    Bu arada ; High Tempature diye şikayet ediyorlarsa klimayı çok sıcak değerde çalıştırıyosun demektir . Ortalara getirirsen sorun kalmaz

Az çok ingilizcem var ne dediklerini anlayabiliyorum :D
    High temperaturenin klimayı açmadanda geldiği oluyor havanın sıcaklığından dolayı. Gerçekçi olması güzel ama bunun bir otomatik ayarı olsa da istemediğimiz zaman can sıkıcı hal almasa oyunun oynana süresi bakımından daha iyi olabilir sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: KubilayE

beyler oyunda yolcu nasıl alınıyor.. o kadar detaylı yapmıssın insan bi toturial koyar... araç sesleri güzel olmus ama ötesi yok hangi rotadan gitcen ne yapcaz belli değil araç kontrolleride o kadar gerçekçi değil otobüsle makas atıyorum kayma felan yok
    oyunun en büyük eksisi kasması. core 2 duo e5600 işlm.. ati HD 5770 ekran kartım 4 gb ddr2 ram var gta4 bile rahat oynarken bu oyun kasıyor .. 15 -20 fps veriyor bi ayarı felanmı var bunun

Arkadaşım bu tarz oyunlarla rockstar games gibi profesyonel bi şirket ingilenmez tabiki daha acemi şirketler ilgileniyor bu da bolca hatayı, bugları ve sistemleri tam kullanamadığından kasmaları doğuruyor bunun için bi çare yok. Sana GEnerals menüsünden Load settings bölümünden PC 20xx seçmeni öneriyorum. Oradan ayarlayınca daha istikrarlı oluyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: KubilayE

quote:

hat bilgilerini sisteme girmişsen durakta kapıyı açınca yolcular biner

rotayı nasıl anlıcaz

http://forum.donanimhaber.com/Omni_Bus_Simulator_%28_Ufak_Capli_Rehber_%29/m_46993882/tm.htm

bu konuyu incele eğer grundolfu seçersen ziel ile uğraşmadan sadece line ve route girerek oynayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oyun deli gibi kasıyor. 8 fps yi geçmiyor. sistem imzada

ne biçim oyun bu be
  • grundolf haritasında kasma yok ama otobüs kendi gidiyior
  • otobüs kendi giderken sen içindemisin?
  • Çok zor abi oyun Klavye ile oynanmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 7 Mart 2011; 14:03:01 >
  • quote:

otobüs kendi giderken sen içindemisin?

evet kendi gidiyor. durakta duruyor, yolcular biniyor vs...
    berlin de ise 8 fps yi geçmiyor ve otobüs paso zıplıyor.
  • Güncel saati nereden görüyoruz ?
  • iyi bir firma yapsa çok daha iyi olacak aslında çok kötü grafikler
  • arabayı klavyede nasıl hareket ettirio onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

arabayı klavyede nasıl hareket ettirio onu anlamadım

Tuş ayarlarını değiştir, ama öylede hiç kolay değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

arabayı klavyede nasıl hareket ettirio onu anlamadım

Tuş ayarlarını değiştir, ama öylede hiç kolay değil

ya throt u num 8 tamam da basıom basıom ses gelio hareket yok rota işinide anlamadım şu rehber konusuna bastım 230 yazıyom makineye daha doğrusu yazıom bi görüntü yok birşey olmuyor
  • 1.vitese almayı denedinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 7 Mart 2011; 17:28:28 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.