Şimdi Ara

Ömrümde ilk defa charım soyuldu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sabah charıma girdiğimde elimde horn gördüm start ekranında. neyse dedim unutmuşum demek elinde. bi girdim shardlar yok inv.de diğer değerli itemlerde yok. ama kim almışsa priest shell +7 yi bırakmış değerli görmemiş heralde şerefsiz. bankaya baktım ufakta olsa bi umutla. hiçbişe yok. üstteki parayı flnda almış. kuzenin charıda aklıma geldi oda bizim pcden girmişti, tam ona girdiğimde tam boşaltma sırasıydı heralde charı eline horn vermişlerdi itemler inv.deydi son anda oyunda tanıdığım birine verdim itemleri onu kurtardım. gerçi kurtarmaz denemez ama olsun o çakallara gideceğine sevdim birine gitti. tam master açmaya karar vermiştim bugün 60 olup açcaktım olmadı. bilgisayarıma format atalı fazla olmadı, her bulduğu şeyi indiren biri değilim. temiz olduğunu umuyorum, bilgisayardanda anlayan birym her dosyayı açmam. bu charla 2 yerde cafeye girdim sadece o kadar. birinde yaşlı bi adam, diğerindede az kişi knight oynuyodu cafede ezik doluydu. hacklencek yerlere benzemiyo. bide char gece veya sabahın körü hacklenmiş. senelerdir oynuyorum şu belayı ilk defa charım soyuldu garip oldu. her işte bi hayır vardır derlerdi, bu sefer doğru heralde. knight belası gitti ama öss belası var bu sene başımda. ona ağırlık vercem artık. bişeye dğl sadece giden ytllere veriyoum, bide 10 ytl fazla versemde gold pre alsaydım keşke diyom. allah belasını versin yapanlar başka bişe demiyom, yinede yüzümden gülücüğü eksik etmicem ama altı üstü bi oyun (: nede olsa hayat bazen tatlı bazen sert ama yaşamaya değer herkes charına iyi baksın, sonra benim gibi kalmasın ortada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 1 Ağustos 2008; 10:08:13 >

• ARK.SIM BİR ARA BANADA ÖYLE OLDU BENCE BİL. D VİRÜS OLABİLİR BEN C VE D FORMAT ATTIM ŞİMDİ RAHATIM.

Orjinalden alıntı: causerkan

ARK.SIM BİR ARA BANADA ÖYLE OLDU BENCE BİL. D VİRÜS OLABİLİR BEN C VE D FORMAT ATTIM ŞİMDİ RAHATIM.

valla ayda bi format atan birisiyim. ama tabi yinede bulaşmış olabilir, ama bu saatten sonra açıkçası çokta tın char gitmiş napım işin garibi bugüne kadar ne zaman kışında ko oynamaya karar versem ya charın itemleri yaktım, ya soyuldum, ya oyunu bıraktım vs. vs.

@# sLh #

eyv. inş. öyle olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 1 Ağustos 2008; 10:14:26 >
  • geçmiş olsun üzülme
    4 ay kadar saglam pw lerde oynadım uskodan bıktırdı :D
    uskodakı her ozellik var pw lerde artık
    cz si usko cz sinden daha kalabalık saglam pw ler var onların uskodan farkı kalmadı 1505 patch de yapabiliyorsun
    ben artık onları oynuyorum yani

SaGo 4ever!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soyuldum ..! Ama..
    17 yıl önce açıldı
    Buda benim charım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlıyamıyorum...nasıl virüsten olur keyloger filan mı :S belkide şifreni bilen biriside yapmış olabilir...bak korktum ben şimdik hemen virüs koruma indiriyim pc ye ne olur ne olmaz

kuzeninde char hackleniyodu zaten son anda kurtardım anlattım yukarda

diğer söylediğim arkadaşta çok ısrar etti charım hacklenince benim itemlerimi satıyım tekrar dizelim diye senin charı kabul etmedim.

yani mutlaka tanımadığım biri hackledi
  • Geçmiş olsun. Önünde öss varsa uzun bi süre knighta dokunma derim. haftada en fazla 1-2 saat girmeni öneririm. Daha taze öss bozgunundan çıktık deneyim var bu konuda . Giden chara bu kadar kafayı takma elbet bi gün karşılaşırsın.
  • Geçmiş olsun. Takma kafana
  • ilk soyulma gercekten çok kötü koyuyor insan duygulanıyor ağlıycak gibi oluyor en çok ilk seferde üzülmüştüm
    sonraki 5 soyulmada o kadar üzülmedim

Orjinalden alıntı: W

bu sabah charıma girdiğimde elimde horn gördüm start ekranında. neyse dedim unutmuşum demek elinde. bi girdim shardlar yok inv.de diğer değerli itemlerde yok. ama kim almışsa priest shell +7 yi bırakmış değerli görmemiş heralde şerefsiz. bankaya baktım ufakta olsa bi umutla. hiçbişe yok. üstteki parayı flnda almış. kuzenin charıda aklıma geldi oda bizim pcden girmişti, tam ona girdiğimde tam boşaltma sırasıydı heralde charı eline horn vermişlerdi itemler inv.deydi son anda oyunda tanıdığım birine verdim itemleri onu kurtardım. gerçi kurtarmaz denemez ama olsun o çakallara gideceğine sevdim birine gitti. tam master açmaya karar vermiştim bugün 60 olup açcaktım olmadı. bilgisayarıma format atalı fazla olmadı, her bulduğu şeyi indiren biri değilim. temiz olduğunu umuyorum, bilgisayardanda anlayan birym her dosyayı açmam. bu charla 2 yerde cafeye girdim sadece o kadar. birinde yaşlı bi adam, diğerindede az kişi knight oynuyodu cafede ezik doluydu. hacklencek yerlere benzemiyo. bide char gece veya sabahın körü hacklenmiş. senelerdir oynuyorum şu belayı ilk defa charım soyuldu garip oldu. her işte bi hayır vardır derlerdi, bu sefer doğru heralde. knight belası gitti ama öss belası var bu sene başımda. ona ağırlık vercem artık. bişeye dğl sadece giden ytllere veriyoum, bide 10 ytl fazla versemde gold pre alsaydım keşke diyom. allah belasını versin yapanlar başka bişe demiyom, yinede yüzümden gülücüğü eksik etmicem ama altı üstü bi oyun (: nede olsa hayat bazen tatlı bazen sert ama yaşamaya değer herkes charına iyi baksın, sonra benim gibi kalmasın ortada..

haklısın insan ne kadar üzülsede hayat çok güzel geçmiş olsun diyorum benimde charım soyulduğunda çok üzülmüştüm ama unuttum artık . pw oynuyorum sunko açıkcası uskodan daha zevkli sende ona basla unutursun en azından charını :(

• quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

Geçmiş olsun. Önünde öss varsa uzun bi süre knighta dokunma derim. haftada en fazla 1-2 saat girmeni öneririm. Daha taze öss bozgunundan çıktık deneyim var bu konuda . Giden chara bu kadar kafayı takma elbet bi gün karşılaşırsın.

haftada en az 1-2 saat mi bence çok bile..bence tamamen girme en azndan bende bu sene öss gircem ve hiç açmayı düşünmüyorum..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.