Şimdi Ara

ömer hoca moderatör olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bölümde terör estirmeye başlamış. yılların acısını mı çıkarıyor nedir? konu dışı, hayat şu bu falan derken adamın teki eğlenmek için amerika ip'den girince vip bölümü açılıyor yazıyor ve bunu ciddiye alıp konuyu kitliyor, bir de yazıyor böyle bi bölüm yoktur diye.. yapma ya? harbiden yok mu hocam? valla sende olmasan şimdi amerikan ip'si ile girip arayacaktık.

    yahu bu öğretmen psikolojisi midir nedir acaba, böyle bi kısıtlayıcı, bi eğlenmeye karşı duruş falan? çok merak ediyorum.

    bu konuyu uçurmazsa kendisinin olgun bi insan olduğuna inanacağım ama aksi bi durumda...........



  • + YILDIZ24

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba bu yazdıklarımı okuyunca aslında morali bozulmuş ama taviz vermemek adına suratında sahte bi gülümseyiş beliren öğretmen tribine girmiş midir, bu gece bunları çok merak ediyorum ömer hoca. sen bizim her şeyimizsin.
  • yıldızlı pekiyi
  • Konu sahibine de özelden cevap verdim. O konuda sizin göremediğiniz yani sildiğimiz mesajlar mevcuttu.

    "Adult bölümünü tek geçerim
    amateurs favorim
    offfoff mature photo-video bölümü süpermiş" bahsettiğim nitelikteki mesajlara örnektir. Ailenizden de birisi forumda gezinirken bu tür yorumlara denk gelse aynı hassasiyeti göstermiş olmamız gerekirdi.

    Eğlenmenize mani olmak gibi bir hakkımız bulunmamakla birlikte elimizden geldiğince size nezih bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Sadece bu gayretin uğraşıdır.

    İyi geceler.
  • geçen senenin mayısından beri forumdayım ilk defa kilitli konu gördüm çok şaşırdım garip bi olay
  • işte medeni, hırslarından arınmış, insanlara hizmet etmeyi görev bilmiş ve bu göreve aşkla bağlı bir insan. ne kadar şanslıyız. güzel açıklamanız için teşekkür ediyorum ömer hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Hoca Boşanma Videosu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tfnymc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ömer

    Konu sahibine de özelden cevap verdim. O konuda sizin göremediğiniz yani sildiğimiz mesajlar mevcuttu.

    "Adult bölümünü tek geçerim
    amateurs favorim
    offfoff mature photo-video bölümü süpermiş" bahsettiğim nitelikteki mesajlara örnektir. Ailenizden de birisi forumda gezinirken bu tür yorumlara denk gelse aynı hassasiyeti göstermiş olmamız gerekirdi.

    Eğlenmenize mani olmak gibi bir hakkımız bulunmamakla birlikte elimizden geldiğince size nezih bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Sadece bu gayretin uğraşıdır.

    İyi geceler.

    para veriyorlar mı hocam yöneticiliğiniz için?


    Bu hususta maalesef açıklama yapamıyorum. Diğer arkadaşların moralinin bozulmasını istemiyorum. Ancak gönüllü yapan arkadaşların olduğunu da biliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Sonunda yaptılar,
  • Sorularınızın cevabını aldığınıza göre müsaadenizle kilitleyelim farklı noktalara kaymasın.

    İyi geceler herkese.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.