Gece can sıkıntısından Omegle'da video chat yapmaya karar verdim. Bu saatte sadece sıvazcılar oluyormuş onu anladım. Hep gündüz girerdim normalde. Ama o sıvazcılar arasında donun üzerinde Berrak yazısını gördüm ya(görmek istemesem de) hadi git yat dedim kendi kendime.
Bu arada Omegle'da hatunla muhabbet için bir yazı dizisi hazırlayabilirim.
Güzel yer şu Omegle vesselam.
Ya şu kızların verdiği adreslere girmiyorum ben. Sakat mı değil mi onlar?
Kesinlikle girme. Kızların bile gerçek olduğu meçhul. Bazı programlarla oraya fake video koyabiliyorlar. Gerçek olanlar zaten belli ediyor kendini.
Yok hocam ben text kısmında takılıyorum şimdi. Amacım ingilizcemi ilerletmek.Bazı kızlar beni webcam'dan izle falan diyorlar. Gerçi işim olmaz da merak etmeden de durulmuyor
Arkadaşla bi chatroulette yapak dedik y***** doyduk desek yeridir.
Yalan yok hocam ben onları da denedim. Ama sakata gelme ihtimali var. O linkler zaten boşa çıkar ama bilgisayarına zararlı yazılım inebilir, ya da hakikaten web cam muhabbet başlar, senden bazı şeyler yapmanı ister. Onları yaparsın sonra bi bakmışsın swf olmuşsun. O yüzden sakat. Bu arada denedim ama linki açtıktan sonra durma sürem 3-5 sn arasıydı.
donlusuna rastladıysan gene şanslısın demektir markasına bakma. en son omegle'ı açmayalı 2-3 sene olmuştur
Geçen Omegle'da video chat yapayım dedim rus bi hatun düştü şansıma. Konuştuk konuştuk nerelisin falan dedi. Türküm dedim. Aynen şöyle söyledi "first you speak very well english than another turks second russian girls love men who live in Turkey third you dont look like Turks" Dedim aga bu nedir? Çünkü biliyorum rusyaya giden adamların %80 i niye gittiği belli ve hepsi kıl topağı tipler. Sonra sohbeti benim rus olduğumu biliyorsun beni tavlamak için türküm dedin yalancı falan dedi küfür etti ve gitti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme