Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
373.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar doğrudur bilemiyorum ancak aşağıdaki linkteki sayfada ilk yorumu mutlaka ama mutlaka okumanızı tavsiye ederim:
    https://www.fitbull.com/carlson-omega-3-balik-yagi-50-kapsul.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 11 Mart 2018; 22:7:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şeker hastası biri balık hapı kullanmak için doktora gözükmesine gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: c.redfield7

şeker hastası biri balık hapı kullanmak için doktora gözükmesine gerek var mı?

Hocam her halukarda doktora danışmakta fayda var ancak ben balık yağını şeker hastalarına özellikle tavsiye edildiğini duydum. Siz yine de mutlaka doktorunuza danışıp bilgi ve dozaj hakkında sorular sorun.

Kan inceltici veya seyreltici diye adlandırılan özellikle açık kalp ameliyatı geçirmiş kişilerin kullandığı Coumadin adı ilacı kullanan kişilerin balık yağı kullanımına dikkat etmesi gerekir. Sık sık INR ölçümü yaptırıp kontrol altında tutmalıdır.

• dahiliye'ye gözükmek gerek sanırım dimi?
    @celebic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.redfield7 -- 12 Mart 2018; 12:59:9 >
  • quote:

dahiliye'ye gözükmek gerek sanırım dimi?
    @celebic

Sürekli gittiğiniz doktorunuza da danışabilirsiniz hatta bağlı bulunduğunuz sağlık ocağındaki aile hekimi bile yardımcı olabilir.

• sağlık ocağında tanıdığımız var lakin orda kan testi yapıyorlar mı ki hiç bilmiyorum
    bu yüzden olası kan testi ihtimaline karşılık devlet hastanesinde dahiliye doktoru daha iyi olur diye düşündüm
    @celebic

• quote:

sağlık ocağında tanıdığımız var lakin orda kan testi yapıyorlar mı ki hiç bilmiyorum
    bu yüzden olası kan testi ihtimaline karşılık devlet hastanesinde dahiliye doktoru daha iyi olur diye düşündüm
    @celebic

Sağlık ocaklarında kan testi yapıyorlar eğer hastaneye gidip dahiliye doktorundan randevu almak size zor olmayacaksa. Hatta sonuçları ertesi gün internet ortamından öğreniyorsunuz.

• hocam bu balık hapının yanında antioksidan almaya gerek var mı cidden? zaten balık hapının içinde yokmuydu bu

bunu diyen kadının ismini söylemek istemiyorum kendisinden nefret ediyorum, çünkü gündeme gelmek için sürekli birşeyleri eleştiriyor
    @celebic
  • quote:

hocam bu balık hapının yanında antioksidan almaya gerek var mı cidden? zaten balık hapının içinde yokmuydu bu

bunu diyen kadının ismini söylemek istemiyorum kendisinden nefret ediyorum, çünkü gündeme gelmek için sürekli birşeyleri eleştiriyor
    @celebic

Balık yağı hap veya şuruplarının her zaman için antioksidanla birlikte kullanılmasını söylüyorlar, sadece Canan hoca değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

hocam bu balık hapının yanında antioksidan almaya gerek var mı cidden? zaten balık hapının içinde yokmuydu bu

@celebic

Balık yağı hap veya şuruplarının her zaman için antioksidanla birlikte kullanılmasını söylüyorlar, sadece Canan hoca değil.

bende şu ürün varhttps://www.profsaracoglu.com/siyah-uzum-cekirdegi-360g

sabahları 1 tatlı kaşığı alıyorum. bu da antioksidan gibi etkisi var sanırım, bilgin var mı bu ürün hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.redfield7 -- 13 Mart 2018; 16:7:12 >

• Beyler ben eczanede çalışıyorum omega 3 çok faydalı bunu biliyorum çok tüketilen alınan bir şey de değil bunu da görüyorum. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama öncesine göre hiçbir değiklik hissetmedim gözle görülür. Belki kalp ve damar için faydası olmuştur illaki fakat odaklanma, zihin gelişimi, zindelik vs hiçbir yararını görmedim şu ana kadar. Yine içmeye devam edeceğim 2 kutum daha var ama yinede yazayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Beyler ben eczanede çalışıyorum omega 3 çok faydalı bunu biliyorum çok tüketilen alınan bir şey de değil bunu da görüyorum. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama öncesine göre hiçbir değiklik hissetmedim gözle görülür. Belki kalp ve damar için faydası olmuştur illaki fakat odaklanma, zihin gelişimi, zindelik vs hiçbir yararını görmedim şu ana kadar. Yine içmeye devam edeceğim 2 kutum daha var ama yinede yazayım dedim.

Ne marka kullanıyorsunuz?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Bir çok marka var fakat ben ocean kullanıyorum.
  • Ersağ marka omega 3 nasıl

• Merhaba arkadaşlar.

Yılda 2 3 kez balık yiyen bir yetişkinim. Şunu merak ediyorum. Mesela günlük 1000 mg alınması gerek diyor. Günlük 1000 değil de 500 mg balık yağı kapsülü alsam hiç faydası olmuyor mu?

Balık yemeyen birisi için günlük 500 mg ocean kapsülün hiç faydası olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 26 Mart 2018; 10:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben çok unutkanlık çekiyorum. balık yağı tüketmemi önerdiler. omega 3 içerdiği için.. ama pek balık seven biri değilim onun yerine internette nutraxin'in omega 3 takviyesini buldum. aynı etkiyi görür mü
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=SHCjTqx52NU

omega 3 bir uydurma ,hiç bir işe yaramaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bir kişiye bağlı olarak fikir değiştirmek doğru olmaz çünkü kabullenen bir gerçek gibi balık yiyemiyorsan balık yağı takviyesi almak kan ve damar sağlığı için faydalı olduğu bilimsel gerçek olduğunu çoğu kişi biliyor. Lakin krill yağına geçiş yapmak daha mantıklı olabilir mi diye düşünüyorum.
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    hangi bilimsel gerçek kaynak göster ,tek bir araştırma gösteriyor oda 30 yıl önceki ilaç firmaların finanse ettiği ,başka duymadım ,görmedim,
    Ayrıca şunuda belirteyim hiç bir hayvansal örün kalp damar sağlığını olumlu etkilemez,içinde koleströl olduğu için tıkatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-768E043D4 -- 1 Nisan 2018; 11:23:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben burda bir kanıyı savundugum için demiyorum senelerdir bu şekilde ilaç satılıyor vitamin satılıyor. Peki bu araştırmaları nerden okuyabiliriz yani ingilizce açıklama olan hali değil de gerçekten oxford tarafından veya büyük çaplı bir araştırma olarak yapılan makaleleri türkçe okuyabilecegim bir yer var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.