Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.518
Cevap
113
Favori
373.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omega 3 ile ilgili altında ingilizce kaynak olan bir yazı. O kaynak sayfasında da pek çok araştırmaya link var ancak hepsi ingilizce.

https://www.zayiflamaprogrami.net/diyet/omega-3-ve-balik-yaginin-faydalari-nelerdir/Balık yağının faydaları

• Kısaca toparlayacak olursak mesela ben sürekli meyve sebze yemem genel sağlık açısından fayda sağlayacak destekler nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şerrif

hangi bilimsel gerçek kaynak göster ,tek bir araştırma gösteriyor oda 30 yıl önceki ilaç firmaların finanse ettiği ,başka duymadım ,görmedim,
    Ayrıca şunuda belirteyim hiç bir hayvansal örün kalp damar sağlığını olumlu etkilemez,içinde koleströl olduğu için tıkatır

Omega 3 aksine iyi kolestrol ile kotu kolestrolu dengeler. Kendisi çoklu doymamış yağdır. Zaten sadece baliklarda da bulunmaz mesela bir findikta, cevizde de omega 3 asitleri mevcuttur.

Bunlarsa doymuş yağlardır. Tereyağ, yumurta sarısı, margarin vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=147843

Ldl kötü, hdl iyi olduğu da hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimde satılanı kasanın yanında oluyo (şurup sanırım) alan deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balık hafızalı biri olarak bana en çok fayda edecek şeyin balık yağı olduğunu hiç düşünmezdim nutraxin omega 3 takviyesi alıyorum ve epey memnunum bütün unutkanlığım bitti diyebilirim. merak eden varsa ciddi manada öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firatdemir

balık hafızalı biri olarak bana en çok fayda edecek şeyin balık yağı olduğunu hiç düşünmezdim nutraxin omega 3 takviyesi alıyorum ve epey memnunum bütün unutkanlığım bitti diyebilirim. merak eden varsa ciddi manada öneriyorum
    Unutkanlık varsa sebebi B12 vitamini eksikliği olabilir. B12 seviyenizi basit bir kan tahlili ile öğrenip, takviye edebilirsiniz. Ayrıca bitkinlik ve yorgunluk varsa düzelir.

• Arkadaşlar Carlson'un şu ürünü etil ester formda mı üretiliyor? Eğer öyleyse trigliserid olmadığı için almamak lazım sanırım. Ayrıca fiyatının nispeten uygun olmasını da formuna bağlayabilir miyiz?

Vitaminler.com
    Carlson Omega 3 Balık Yağı 50 Kapsül - Omega 3
    https://www.vitaminler.com/urun/carlson-omega-3-balik-yagi-50-kapsul-4332

• arkadaşlar 2,5 yaşında kızım var. ona balık yağı şurubu başlatmayı düşünüyoruz. hangi markayı hangi ürünü tavsiye edersiniz. sizce bu yaş için başlatmak faydalı olur mu gerek var mı. ne dersiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARRİOROFLİFE

arkadaşlar 2,5 yaşında kızım var. ona balık yağı şurubu başlatmayı düşünüyoruz. hangi markayı hangi ürünü tavsiye edersiniz. sizce bu yaş için başlatmak faydalı olur mu gerek var mı. ne dersiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Hepsinde az da olsa civa var. bu yaşta civa alması riskli olabilir özellikle nörolojik açıdan. Ancak yine de bir doktora sorun ben doktor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Hepsinde az da olsa civa var. bu yaşta civa alması riskli olabilir özellikle nörolojik açıdan. Ancak yine de bir doktora sorun ben doktor değilim.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam. sağolun. biraz daha bekleyelim. en iyisi cevizle filan kapatmak açığa..
  • Ben düzenli kullanarak diz ağrısı problemlerimi bitirdim.Bunun nasıl olduğunu geçen öğrendiğim omega 3 gerçeği ile anladım.Zira omega 3 düzenli kullanımla eklemlerde birikerek eklemlerin rahatlamasını sağladığını anladım.Lakin eklemlerdeki bu birikme kemiklerin uzamasını engelliyormuş.Böylelikle büyümesini tamamlamamış bireylerin boylarını kısa bıraktığı tespit edilmiş.
  • Ocean krill oil aldım nasıldır sizce? Birde n11 den aldım mağazanın yorumları olumluydu ama ne kadar güvenilir sizce eczanedeki fiyatının yarısına aldım

• Bence en iyisi eczaneden almak. marka oalrak bilindik alıyorım ben Solgar ya da natures bounty gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalVoyage

Ocean krill oil aldım nasıldır sizce? Birde n11 den aldım mağazanın yorumları olumluydu ama ne kadar güvenilir sizce eczanedeki fiyatının yarısına aldım
    Eczaneler her zaman daha pahalı ve son kullanım tarihleri internete göre sirkülasyonu az olduğundan daha yeni tarihli oluyor. İnternetteki satıcılar genelde büyük ilaç depoları oluyor ve bu ürünlerin hiç sahtesine denk gelmedim ve duymadım. Aracılar para kazanmayınca ucuza alınıyor.
  • kanser yapıyor deniliyor opmega3 ler tartışmalı bir konu bu sizin görüşler neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

kanser yapıyor deniliyor opmega3 ler tartışmalı bir konu bu sizin görüşler neler
    Hocam her şey için söylenti var ama önemli olan bir araştırma ve sonuç var mı?
  • ocean plus 1200 mg ürünü iyi sanırım doğrudur dimi?
  • Bu konuyu görüp balık yağı depolayanlardandım. Yaklaşık 2 ay kadar kullandıktan sonra bende ajerji yaptı. Ellerimde ve ayaklarımda kaşınmalar oluştu. Bağışıklık sistemim balık yağını düşman gibi algılayıp histamin üretimini arttırmış. Ayrıca kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra ellerim ve ayaklarım şişmişti. Damarın genişletmesi sağlıyor ama bende fazla yaptı. Üstelik günde 1 kapsül alıyordum Canan hocanın dediği gibi veya kullanma klavuzunda yazdığı gibi günde 2 kapsül alsam benim damarlar patlardı herhalde :)

Şuanlık ara verdim. Haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum.

• Krinol Q10 Premium - Krill Yağı ve Koenzim Q10 - 30 Kapsül - 1 Kutu

bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı? içeriği ve faydaları çok olumlu deniliyor.

Q10
    LİKOPEN
    K2 VİTAMİNİ
    OMEGA 3
    HEPSİ BİR ARADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUBALEN -- 29 Mayıs 2018; 13:16:10 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.