Şimdi Ara

ölüm yıldızı ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • savunma dışında bi işe yararmı. hızı 100 oldugu için( geri donüşümcü bile 2000) kıçını kaldıramayan bi gemi nasıl bi yere saldırır. ayrıca 300000 enerji sonrası solarlar nasıl patlatılır. kendi kendime yapamam herhalde.

• Ölüm Yıldızı İle AY Patlatırsın

Solarlarıda Arkadaşına Patlattırırsın
  • ay patlayınca ne oluyor.? birde aydan kitlenme olayı ne? filo patlatma olayını anlamadım. adamın 1000tane komutası olsun mesela. aydan kitlenince bu 1000gemi birden yokmu oluyo. bende ay var var ama kitlenme diye bişe yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 5 Ocak 2007; 11:11:57 >
  • Ben bu oyuna saralı ve bırakalı 1 seneden fazla oluyor. Ama hatırladığım kadarıyla ışınlama gibi birşey sayesinde ölüm yıldızları saldırı amaçlı da çok güzel kullanılabiliyor. Bu ışınlanma geçitleri de sanırım ay üslerine kuruluyordu. Yani eğer gezegenlerini farklı yıldız takımlarında seçersen, farklı yıldız takımlarına saldırma şansın olur
  • ay dan kitleme ay daki radarlardan oluyo yani bi adamın ayındaki radar yetişe biliyosa bi gezegeni izleye filir yani filo hareketini göre bilir uçuş hesaplayıcısından hesaplar adamın filosunun peşine filo takar ve onu 1-2 sn gibi zamanla kitler adamda filo yu kaldıramaz böylece filo patlar bu da ay dan kitlenme olur

ay patlayınca ay yokoluyo bu da çok zor bi şey ne oluyo bilmiyorum galiba ordaki binalarda patlayınca onların puanlarını alıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

ay patlayınca ay yokoluyo bu da çok zor bi şey ne oluyo bilmiyorum galiba ordaki binalarda patlayınca onların puanlarını alıyosun

puanlarını almıyorsun savunanın puanı düşüyor
  • Siçrama Geçitleri Galaksi içinde filolari zaman kaybetmeden bir yerden baska yere göndermeyi saglayabilen dev Ileticiler.Yalniz bu iletim ancak iki gecit arasinda olabilir, tek bir gecit yeterli degilgir. Bunlarin deuterium maddesine ihtiyaclari yoktur,ancak 2 sicrama arasinda 1 saat beklemek gerekir, yoksa asiri isinma nedeniyle gecitler parcalanir. Kaynaklarin bu yöntemle bir yere gönderilmesi mümkün degildir. Tüm bu islemler icin cok yüksek seviyede teknolojiye sahip olmak gerekir.
    Böyle bi olay var ama tam anlayamadım galiba düşmandada olması lazım bu binadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    EV DEĞERİ NE İŞE YARAR???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LyRi[C]s_

Siçrama Geçitleri Galaksi içinde filolari zaman kaybetmeden bir yerden baska yere göndermeyi saglayabilen dev Ileticiler.Yalniz bu iletim ancak iki gecit arasinda olabilir, tek bir gecit yeterli degilgir. Bunlarin deuterium maddesine ihtiyaclari yoktur,ancak 2 sicrama arasinda 1 saat beklemek gerekir, yoksa asiri isinma nedeniyle gecitler parcalanir. Kaynaklarin bu yöntemle bir yere gönderilmesi mümkün degildir. Tüm bu islemler icin cok yüksek seviyede teknolojiye sahip olmak gerekir.
    Böyle bi olay var ama tam anlayamadım galiba düşmandada olması lazım bu binadan

hyr iki ayın olucak en az bu binayı açınca filonu yollayabilceksin obur ayına başkasının ayı olması gerekmiyo
  • Aynen öyle. Ama aynı yıldız sistemi içindeki gezegenlere saldırmak çok daha kolay olduğundan ölüm yıldızıyla bu geçitlerin kullanılması şart gibi görünüyor. Yoksa sistem değiştirmek ölüm yıldızıyla imkansız olurdu.
  • ewt dogru ölüm yıldızı gidene kadar adam filoyu 500 kere kaldırır
  • evet ama ölüm yıldızıda çok güçlü ve çok yük alabiliyo
  • nakliye amaçlı da kullanılabilir aslında, biraz uzun sürer ama olsun sonuçta 1m kapasite
  • ama nakliye için kullancaksan basma daa iyi
  • yolluycagın adam korkar be
  • benim dibimde kime yolladıysam bıraktı oyunu
    once
    1 rip yolladım ayına geri geldi
    2 rip yolladım geri geldi
    adamlar baktı kafaya koydum ayları gidicek tırstılar oyunu sildiler aq bari bıralsalar somleri yağmalardım
  • savunma amaçlıda kullanılabilir dalmak yürek ister
  • dalmak isteyen dalar zaten
    kimseyi korkutmaz
    zaten rip cıkaran adam belli bi seviyeye gelmiş demektir
    8 ripi olanları bile yok edecek filosu olanlar oldukca savunma amaclı olarak kullanılacak bişey değil bu
    gerçi savunmada durunca bişey olmuyor da ay patlatmak için denereniz daha yararlı olacaktır etrafınızda ay olmazzsa
    1- filo kacıramaz kimse ve saldırıdan donen olursa donuslerine kilitlersiniz
    2- kimse kolay kolay dikizleyemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.