Şimdi Ara

ÖLÜM VARSA HER ŞEY YALAN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ölüm hepimiz için acı bir gerçek.
    Sevdiklerimiz nefes alabiliyorken hala hayattayken niye bu kırgınlıklar, niye bu savaş gibi çekişmeler, niye bu acımasızca kalpleri kıran kavgalar, tartışmalar?
    Hiç bir şey için geç olmadan sımsıkı sarılmalıyız sevdiklerimize. Henüz birlikte yapabileceğimiz şeyler varken onlarsızlık yaşatmamalıyız kendimize.
    Bir sabah çok güzel konuşurken veya bir gece önce unutulmaz bir gece geçirmişken ertesi sabah uyandığınızda o yanınızda olmayabilir.
    Küçük hayatlarda büyük tecrübeler yaşanır, tıpkı uzun hayatlarda çok az şeyler yaşandığı gibi..
    BEN YAŞADIM AYRILIKLARI ....
    Ve Sevdiklerimin yokluğuna dayanamıyorum...
    Sevsem kızamıyorum...
    Küsemiyorum....
    Tecrübe yaşanmışlıklar da...
    Ve ben söylüyorum . Küçük olsun , büyük olsun herkes sevdiklerine sevdiğini söylemeli.
    YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR...

Sevgiyle kalın...

https://www.facebook.com/Cemsinanozledimsenicansinan/posts/203859549774599

• Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişinin hayatını kaybetti. Başaran Holding'e ait olan uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi. 17.40'ta düşen uçağın enkazına 21.30 sularında ulaşıldı. İran Acil Yardım Kurumu, İran'da düşen Türk uçağında ölen 11 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için DNA testinin gerekli olduğunu açıkladı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-turk-ozel-jeti-iranda-dustu-ucakta-bulunan-11-kisi-oldu-40768590

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.