Şimdi Ara

Ölüm anını yaşadım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hava yastığına değmedim dedin orasnı anlamadım koltuğun çokmu geri bir pozisyondaydı ve hava yastığı patladığında direksiyonu tutmuyormuydun?
  • Büyük geçmiş olsun kardeşim. Yaşadıkların çok zor olmalı. Allah seni sevdiklerine bağışlamış.

    Bir de eğer sen kurtulsaydın ama kız arkadaşına Allah korusun bir şey olsaydı o zaman ölmekten beter olurdun işte. Yat kalk öyle bir acıyı yaşatmadığı için Allah şükret.

    Tekrardan geçmiş olsun dostum.. Bir şey olmamasına sevindim.
  • Geçmiş olsun. Dibini görmediğiniz suya atlamayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erain

    Hava yastığına değmedim dedin orasnı anlamadım koltuğun çokmu geri bir pozisyondaydı ve hava yastığı patladığında direksiyonu tutmuyormuydun?

    Koltuğum normal pozisyondaydı ve direksiyonu tutmuyordum. Elimi kenarlarda tutabildiğim yerlere sıkıca kavramıştım. Sanırım bariyerlere dönerek vurduğum dan, tam darbeyi önden yemediği için kafam arkaya yaslanmış şekilde durabildim ve gözlerimle gördüm patladığı anı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lunar caustic

    Büyük geçmiş olsun kardeşim. Yaşadıkların çok zor olmalı. Allah seni sevdiklerine bağışlamış.

    Bir de eğer sen kurtulsaydın ama kız arkadaşına Allah korusun bir şey olsaydı o zaman ölmekten beter olurdun işte. Yat kalk öyle bir acıyı yaşatmadığı için Allah şükret.

    Tekrardan geçmiş olsun dostum.. Bir şey olmamasına sevindim.

    Kesinlikle haklısın, inan o yüz halini hatırladıkça içim parçalanıyor ama şükürler olsun ki kılımıza bile zarar gelmedi. Kazadan beri Allah'a şükrediyorum. Gerçekten canımızı bağışladı.
  • Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korusun
  • Öncelikle geçmiş olsun. Fakat neden hızlı sürdüğünüzü anlayamadım? Kız arkadaşınızla biryere mi yetişmeye çalışıyordunuz? Hani şurda 2-3 hız sevdalı serserilere laf söylüyoruzda gerçekten anlamış değilim. Kaza sonucu 1 ailenin ölümüne sebep olsaydın acaba ne düşünürdün merak ediyorum..
  • Geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skllmyh

    Öncelikle geçmiş olsun. Fakat neden hızlı sürdüğünüzü anlayamadım? Kız arkadaşınızla biryere mi yetişmeye çalışıyordunuz? Hani şurda 2-3 hız sevdalı serserilere laf söylüyoruzda gerçekten anlamış değilim. Kaza sonucu 1 ailenin ölümüne sebep olsaydın acaba ne düşünürdün merak ediyorum..

    Kardeş hızlı olmam aşırılıktan değil yolun otoyol olması dolayısı ile de yavaş olmamam. Ekstra bir hız söz konusu değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merc4eve

    quote:

    Orijinalden alıntı: bmurat07

    benimde anlamadığım diğer bir nokta emniyet kemeri takılı değildi demişsin bildiğim kadarıyla emniyet kemerleri takılı olmadığı zaman hava yastıkları açılmaz ?

    Doğru bir bilgi değilmiş demek ki.

    Renault grubunda emniyet kemeri takılı değilse hava yastığı patlamaz.
    Sizinki anladığım kadarıyla linea. dolayısıyla patlamış...

    Geçmiş olsun
  • Hocam geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Ama burda suçun da yok degil kemeriniz takılı degil hızınız zaten belli e arabada yeni ve sağlam bişey degil geçmiş olsun nediyelim. modeli ne
  • büyük geçmiş olsun kardeşim.
  • takla atınız mı atmadınız mı?
  • Okudum ama olayı öyle hikayesel anlatmışınki ne oldugu anlaşılmıyor hem otobandayız diyosun hem kamyon duruyodu diyosun falan.İkinizede geçmiş olsun yakın geçmişte en yakın arkadaşım bu şekil büyük kaza geçirdi yine araba pertti çok şükür onda bişey yoktu dikkatli olmak lazım heleki gece ve yagmurlarda
  • Hikayeyi okudum büyük geçmiş olsun, dua edin.
    Aynı tarzda hikaye benim başımada geldi askerde, transit ile, 130la giderken buzlu asflatta viraja o hızla girdi ve araç spin atmaya başladı araç kendi etrafında dönüyodu, ben kendimi geriye yasladım, ölüm anını bekledim artık, ama virajda olduğumuz için yamuk yol, ve duvara vurarak araç durdu...

    hikayenin tamamını bi ara yeni konu açarak anlatıcam unutamayacağım birşey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 18 Aralık 2011; 19:21:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinoplu

    otoyolda kasis var demek yav he he

    Tam kafamdan bu geçiyordu
  • Geçmiş olsun hocam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merc4eve

    Arkadaşlar merhaba, Hepinizin merak ettiği o ölüm anını yada ölüm duygusunu ilk defa bende tatmış oldum.

    Dün bir kız arkadaşım ile beraber yolculuk ediyorduk. Akşam vaktiydi. Otoyol olduğundan hızımız 120-140 arası bir şeydi. Sol şeritten o hızla giderken ilerde kamyon olduğunu düşündüm ve sellektör yakıp sağa geçmesini beklemek yerine orta şeride geçip kamyonu geçip tekrar sol şeride girerim diye düşündüm. Hızımı biraz daha arttırdım, kamyona yaklaştım ve sağa kırdım. Orta şeride geçtiğimde tekrar topladım ki olamaz kasise denk gelmiştim ve arabanın lastikleri yerden yükseldiği için direksiyon boşta kalmıştı ve hızım da yüksekti, hemen biraz daha sola kırdım ve o an, işte tam o an, her şey orada başladı. Arabanın yere oturması ile birlikte kamyonun sağ tarafına doğru hızla ve kontrolsüz bir şekilde gidiyordum ve artık vuracağımı anlamıştım ve hızla kamyona doğru gidiyordum evet o hızla otoyolda kamyona girecektim, yüzümdeki ifadeyi anlatamam o an her şey yavaşladı , hayatımı, ailemi, yanımdaki kızı her şey gözlerimin önünden geçiyordu derken bir anda zaman tekrar hızlandı ve büyük bir sesle o hızla kamyona yandan vurdum. O an yine herşey slowmotion olmuştu. Vurduğum an yüzümde korkunun verdiği ifade ile arkadaşımın çığlıkları arasında sıkışıp kalmıştı sanki hayat. Çığlığı o kadar sızlatmıştı ki yüreğimi o can havli ile ona dönmeye çalıştım. O sırada kamyonu geçip bariyerlere vurmuş ve artık otoyolda hızla spin atmaktaydık. Arkadaşım kafasını eğip, ellerini başının arasına koymuş, çığlığı kesmiş ve sanki artık hayatının sona erdiğini anlamış benimle beraber fani dünyadan göç etmeyi bekliyordu. Sonrasında kafamı önüme doğru çevirdim ki, o an inanılmaz ana şahit oldum, yol etrafımda dönüyor, yuvarlak bir kıvılcım halesinin içinde ilerliyoruz. Hava yastıkları patlamış arabanın içi beyaz bir duman ve o inanılmaz yanık kokusunu soluyordum. Defalarca döndük çok hızlı döndüğümüzün farkındaydım ve artık etrafa bakmayı durdurup gözlerimi kapadım ve dönerecek çarpacağımız başka bir aracı, bariyeri, duvarı veya atacağımız taklayı bekliyordum. Herşeyi kafamda bitirmiştim. Döndük döndük ve döndük. Ve sonunda durduğumuzu hissettim. Etrafıma baktığımda insanların toplandığını, araçların dörtlüleri yakıp durduğunu ama kız arkadaşımın hala aynı pozisyonda ölümü beklediğini gördüm. Hiç bir yere vurmayıp Orta şeritte kalmıştık. Hiçbir arabaya vurmamıştık. Taklada atmamıştık. O hızda bunların olmaması inanılmazdı. Arkadaşıma " İyi misin?" diye sordum. " Evet, sen?" diye sordu. " Araba yanık kokuyor " dedi korkar ve panik içerisinde. "Hava yastıkları canım dedim" Dışarı çıktık. İkimizde de tek bir çizik ağrı sızı yoktu. Hiç birşey olmamıştı. Evet inanılmaz ama arabaya bindiğimiz gibiydik.

    Simdi düşünüyorum. Kazadan beri Sürekli düşünüyorum. Allah'a dua ediyorum. Hızımız yüksekti, kemerlerimiz takılı değildi. Önce kamyona sağdan vurduk, kamyon firene asılınca önüne geçtik ve bariyerlere vurup sönmeye başladık.Vurduğumuzda kamyon stop etmiş ve frenler kitlenmiş, önüne geçtiğimizde durmayıp bizim üstümüze çıkabilirdi.

    Bariyerlere vurduk ama arabadan fırlamadık. Vuruş pozsiyonu ile mi bilmiyorum ama birşey bizi koltuklara yapıştırmıştı. Dönmeye başladık ve hiç bir arabaya vurmadık yada yan giderek takla atmadık.

    Sadece Araba pert oldu. Sonuç olarak diyorum ki, lütfen arkadaşlar trafikte dikkatli olun. Lütfen.

    http://imageshack.us/photo/my-images/163/img00297201112151957.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/705/img00298201112152003.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/849/img00301201112152039.jpg/

    Durdum. Güldüm .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 18 Aralık 2011; 19:27:12 >




  • Çok gecmis olsun kardesim..Bir solukta okudum..Korkunc birsey...Allahim bir daha yasatmasin...Sana ve hicbirimize...Ölümü duyumsamak gibi seyler insani manen silkeler ve toplar herhalde...İnsaallah sende de öyle olur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.