Şimdi Ara

ÖLÜLERİN ÜZERİNDE DANS EDİYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irak'ın Hadise kentinde önceki gün saldırı düzenleyen ABD askerlerinin öldürdükleri Iraklı sivillerin cesetleri üzerinde dans ettikleri ileri sürüldü.
     ÖLÜLERİN ÜZERİNDE DANS EDİYORLAR

Kudüs Haber ajansına olayla ilgili açıklamada bulunan görgü tanığı Cuma El-Hadisi, 'Amerikan askerlerinin zalimce cesetler üzerinde gülerek dans ettiğini gördüm' dedi. Hadisi, ABD askerlerinin öldürdükleri arasında çocuklar, yaşlılar ve kadınlar olduğunu kaydetti. 'Bir kaç hafta önce de aynı yerde bir kaç eve baskın düzenleyerek ailelerin tüm fertlerini öldürmüşlerdi' Hadisi'daha sonra 40 kadar ceseti Hadise hastanesinin yakınlarında boş bir alana topladılar' dedi.
    http://www.extrahaber.com/news_detail.asp?id=2916

• BAZI TOPİCLERDE SINIRSIZ KÜFÜR HAKKI İSTİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak

BAZI TOPİCLERDE SINIRSIZ KÜFÜR HAKKI İSTİYORUM

+999999999999999999
    bende, özellikle başlığında abd geçen topiclere,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CürekliBatur -- 23 Aralık 2005 13:31:21 >
  • Hayvan gelen hayvan gider...
    Yapılan hiçbirşey karşılıksız kalmaz...
  • Bunlar hayvan demek hayvanlara hakaret etmek olur.. Ne diyeceğimi bilmiyorum bunlar dünya üzerinde yaşayan parazitler yaratıklar iğrenç şeyler..
    Bu yaptıklarının bedelini elbet birgün öderler.. Ödedikten sonrada umarım bu dünya üzerinde bir daha bulunmazlar
  • Yapmış da olabilirler , yapmamış da... (belki daha kötüsünü de yaptılar)

ama ben artık ..çıkan çoğu habere inanmıyorum , çünkü duygu sömürüsüyle ve taraflı yayın yapmak gazeteciliğin içine işlemiş artık...
    araştırma denen bişey yok , x kişisinden ne duyduysa onu yazıyor adam .. al sana haber .
    çamur at izi kalsın derler ya , işte o hesap.. bunu özellikle amerika / ırak vs.. için söylemiyorum .. her konuda böyle yapıyor bu adamlar... benim şahsen artık güvenim kalmadı basına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaş -- 23 Aralık 2005 16:53:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.