Şimdi Ara

Ölü pikselmi ekran kartimi sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun iş yerindeki all in one asus pc ye sistemi geri yükle yaptim windows8 vardi herşeyi temizle deyip neyse formatting oldu oldu bellir bir süre sonra odaya geldigimde ekranda kirmizi bir çizgi belirdi bu neden olabilir acaba?
    pc içinde ekran karti yok intelin hd2000 serisi var on board oluyor heralde bu...
    bu sorun olü pikselmi oluştu yoksa anakarttami bir sorun var yardimci olurmusunuz ekran bu..

• ölü piksel monitörden kaynaklanır ölü piksel de bir toplu iğne başı kadar olur bahsettiğiniz ekranda kırmızı cizgi oluştuysa kablolarını kontrol edin başkada aklıma birşey gelmiyor :(
  • ya benım gozler bozuk yada orda kırmızı cızgı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

ya benım gozler bozuk yada orda kırmızı cızgı yok

Fotoda war alt kisma dgru bKarsaniz gorukuyor ust tarafta yok zaten we siyah uzerinde bakarsaniz bir suru nokta nokta dan olusuyor duz cizgi degl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paintten biraz kararttim bu şekil oldu bakin nokta nokta
  • oskis kullanıcısına yanıt
    BEnde göremedim sorunun bulundugu kısmı daire içine alırsanız oraya odaklana bilirz ben 2 resimdede bişey göremiyorum
  • resım uzerınde yerını ısaretlıyebılırmısınız ben hala gormuyorum kırmızı cızgı
    bırde olu pıksel cızgı halınde olmaz ekranda sadece nokta seklınde olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Acer ekran goruntu sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *666* kullanıcısına yanıt
    son siyah resim attim bakin ordan hocam
  • resimleri normal boyutunu goster derseniz çikiyor zaten küüçük halde çikmiyor
  • 2 resımdede plu pıksel veya kırmızı cızgı goremıyorum resım duzgun ama sen monıtorde cızgı goruyorsan monıtor kablonda veya monıtorunde sorun olabılır
  • resimlerde bi problem yok,siyah resimde nokta da göremedim ben monitörde sıkıntı var galiba
  • Print screen yapıp ölü piksel gösteremezsiniz. Fotoğraf makinesi vs. bir şeyle çekip koyarsanız durum daha net anlaşılabilir.

Sizdeki büyük ihtimal monitörden kaynaklı bir durum eklediğiniz görüntülerde herhangi bir problem yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Tony Montana_

Print screen yapıp ölü piksel gösteremezsiniz. Fotoğraf makinesi vs. bir şeyle çekip koyarsanız durum daha net anlaşılabilir.

Sizdeki büyük ihtimal monitörden kaynaklı bir durum eklediğiniz görüntülerde herhangi bir problem yok çünkü

Haklisiniz hocam ozman tek care sizd resim atiyorum elle cektim

• Grafik sürücüsüyle ilgili bir durum sanki bir şey aktif edilmiş ama yarım bırakılmış gibi. Böylesine ölü piksel olmaz bu olsa olsa piksel katliamı olur.

Monitörün ayarlarını deneyin son bir ihtimal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 24 Ağustos 2013; 15:14:32 >
  • quote:

Grafik sürücüsüyle ilgili bir durum sanki bir şey aktif edilmiş ama yarım bırakılmış gibi. Böylesine ölü piksel olmaz bu olsa olsa piksel katliamı olur

İcinde onboard kart war hocam format atarken kendi kendine bir durummu oldu acaba

• Sorun monitörde yoksa gözükürdü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda problem var ekran kartı sağlam.
  • bu tur renk arızaları panelden-panel kontrol kartından veya ınverterınden kaynaklanıyor genelde laptoplarda eskı laptoplarda sık goruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Print screen yapıp ölü piksel gösteremezsiniz. Fotoğraf makinesi vs. bir şeyle çekip koyarsanız durum daha net anlaşılabilir.

Haklisiniz hocam ozman tek care sizd resim atiyorum elle cektim

IntelHD yi silip tekrar kurun

• Sorun ekran acildgi an basliyor asus yazisi cikar ckmaz basliyor sorun allin one ekraninda nese cok tskler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.