Şimdi Ara

OLMUYOR! KAFAYI YİYECEM ARKADAŞLAR YA! :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
44.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yentibaba

Eğer 30 liralık bakır ser'li nargilelerden alırsanız ilk 3 içimden sonra oksitlenmiş metal tadı kaçınılmaz oluyor

Demek olay buymuş, eyvallah ağabey, benm nargiledede aynı muhabbet vardı, 25 liraya almıştm kapalçarşıdan, demir tadı geliyo yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

tütün dandiğin alaası

nakhla tütün al bahreyn tütün olarak geçer.

Bahreyn iç dostum kafayı bul pedere sark
  • quote:

Orjinalden alıntı: schizophrenic_

Nargilecimiyiz biz cafenin birine sorabilirsin

zaten münesabetsizi çizmişler
  • yentibaba olayı çok şahane açıklamışsın. belirttiğin püf noktalar gerçekten çok önemli. Hepsi birleşince mükemmel bir nargile içilmesi kaçınılmaz oluyor.
    Gaziantepten döküm nargile seti aldık daha yeni. Bu tablet kömür olayını test ettim. Hakikaten tavla pulu şeklindeki kömürler hiç iyi değil. parmak kalınlığında nargile kömürleri var, onlar güzel oluyor.
  • Birincisi ,

30 liralık nargileden bir hayır gelmez.Biliyorum o tür nargileleri.Marpuçları çok kısa ve dar olduğu için doğru düzgün duman gelmiyor bile.

İkincisi ,

Şerbetli v.b ne idüğü belirsiz markaları almayın.Halis muhlis Bahreyn tütünü alın...

Tophane'ye gidenler bilir , orada tütün olarak hep bahreyn kullanıyorlar , milletin ağzından soba borusu gibi duman çıkıyor

Nargile dediğin ağızdan çıkarken dumanı bembeyaz , yoğun bir şekilde yayılır...

Ama dediğim gibi.30 liralık nargileden hayır gelmez.Otur 1 paket Marlbora iç daha iyi Sorunsuz nargile keyfi yaşamak istiyorsanız bi 100-120 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor

Bizde de 50-60 liralık bir nargile var.Arkadaşlarla ne zaman birimizin evinde toplansak oraya götürürüz.Buluşmalarımızın değişmez elemanıdır

Eğer yaz sonu ayrı eve çıkabilirsem hayalimde 250 liralık bir nargile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 12 Haziran 2009; 22:47:39 >
  • Bizim bir arkadaş var lakabı Keş nargile ölünce ona veriyoruz bizim 1 saatte açamadığımız nargileyi 2-3 nefeste açıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Birincisi ,

30 liralık nargileden bir hayır gelmez.Biliyorum o tür nargileleri.Marpuçları çok kısa ve dar olduğu için doğru düzgün duman gelmiyor bile.

İkincisi ,

Şerbetli v.b ne idüğü belirsiz markaları almayın.Halis muhlis Bahreyn tütünü alın...

Tophane'ye gidenler bilir , orada tütün olarak hep bahreyn kullanıyorlar , milletin ağzından soba borusu gibi duman çıkıyor

Ama dediğim gibi.30 liralık nargileden hayır gelmez.Otur 1 paket Marlbora iç daha iyi Sorunsuz nargile keyfi yaşamak istiyorsanız bi 100-120 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor

Bizde de 50-60 liralık bir nargile var.Arkadaşlarla ne zaman birimizin evinde toplansak oraya götürürüz.Buluşmalarımızın değişmez elemanıdır

Dostum bu mesajı yazdın ya benim nargile aşkımı uyandırdın...

Arkadaşlar bir süre sonra (ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum) düzenli olarak içiyorsanız bünye istiyor... Uyarmadı demeyin ve tadında bırakın... Ben şu anda haftada bir nargile içmezsem nargile aramaya başlıyorum. Sigara gibi değil yani içmezsem baş ağrısı falna yaptığı yok ama bir kızı sevdiğinizde aklınızdan çıkmaz ya o şekil nargile düşünüyorsunuz... Yeni kullanıcıları baştan uyarıyorum.
  • ulen yaz geldı kısın cektıgım nargılelerın acısı sımdı cıkıoxD xD denızde tıkanıoz arada yaw teklemeyı hıc sevmem... vala cok guzel olmasa su meret ıcmemde guzel be babacım napıcan... oturmusum cumbaya bı nargıle gerek bana ...
  • bende nargileyi yeni topladım şimdi...ilk aldığımda bende yapamıyodum...tadın iğrenç olması, tütünü yakıyosun ondan...

-şişeye soğuk su koy...
    -tütünü lüleye sıkıştırmadan kararında koy...
    -nargilenin bütün ek yerlerini bantla hava kaçmasın...
    -folyoyu gergin ve güzel bir şekilde sar...
    -kürdanla folyoya bayağı bi delik aç her yerine yani...
    -közleri güzelce silkeledikten sonra lülenin kenarlarına doğru koy(folyonun ortası açık kalsın)...
    -ilk yakınca çok sık çekme, derin ve aralıklı nefeslerle nargileyi kıvamına getir...
    -közler küllendikçe silkele, folyonun üzerine maşayla vurmak suretiyle lüleyi silkele...
    -içerken 10-15 dakkada bir nargileyi bir iki dakika dinlendir..

umarım yardımcı olabilmişimdir...
  • Bir nargile manyağı olarak diyebileceğim 1.ci ilk çektiğin dumanlar zaten tiskindirir seni 2. TÜTÜN KALİTELİ OLACAK. Kömür farketmez nargile kömürü olsun yeter. Mevzu tütünde
  • Bu nargilenin ne hayranı varmış peh peh peh. Valla abartmıyorum yorumları okudukça akçiğerimi örümcek ağı kaplamış gibi hissettim. Acımıyormusunuz kendinize. Bırakın böyle şeyleri. Eğer kendinize bir hobi edinecekseniz size yararlı olacak şeyleri seçmeye çalışın. İhtiyarlığınızada birşeyler bırakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImbaLanceD

Bu nargilenin ne hayranı varmış peh peh peh. Valla abartmıyorum yorumları okudukça akçiğerimi örümcek ağı kaplamış gibi hissettim. Acımıyormusunuz kendinize. Bırakın böyle şeyleri. Eğer kendinize bir hobi edinecekseniz size yararlı olacak şeyleri seçmeye çalışın. İhtiyarlığınızada birşeyler bırakın.

Kasma dostum bu kadar.Yolda yarın sana araba çarpıp ölmeyeceğin ne malum?

Fazla abartmadan haftada 1-2 gün bende içerim.Naneli severim.
  • standart medium boy döküm nargile fiyatına süper ötesi tam profesyonel en tavan kalitede saray modeli bir nargile takımı satıyorum.
    Nargile alacak olanlar mutlaka bi göz atsın. kaliteli bir nargile edinmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat ...

http://forum.donanimhaber.com/m_37325337/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37325337
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Birincisi ,

İkincisi ,

Dostum bu mesajı yazdın ya benim nargile aşkımı uyandırdın...

Arkadaşlar bir süre sonra (ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum) düzenli olarak içiyorsanız bünye istiyor... Uyarmadı demeyin ve tadında bırakın... Ben şu anda haftada bir nargile içmezsem nargile aramaya başlıyorum. Sigara gibi değil yani içmezsem baş ağrısı falna yaptığı yok ama bir kızı sevdiğinizde aklınızdan çıkmaz ya o şekil nargile düşünüyorsunuz... Yeni kullanıcıları baştan uyarıyorum.

Ya abicim bende 1 yıldan beri içiyorum öle fazla içimoydum ayda 1 felan bu ara eve bitane küçük nargile aldım süs gibi ya 10 lira 15 cm boyunda şerbetli tütünüe aldım 150 gram yaptım tatı ilk güzel gelio sonra kötü leşiyo bide zate köz kömür közü ve tütün adi olunca kaçınılmaz son . Ama dediğin gibi Aynı Eski sevgili gibi unutulmuyo ben bu nargileyi nasıl alırm nasıl yaparım tütünü nerde bulurm felan ama sigara içimyorum ama nargile bayılıyorum .

Birde Ben izmitte oturuyorum Bahreyn , Naklah tütünü bula bileceğim bi yer varmı bilenler özel msj yada burda yazssın lütfne .

Her şeye rağmen nargile seviyorum :) :)
  • YA bne senn aldığın nargileyi biliyorum şimdi o senin için dez avantaj ikincisiyse tütün öyle aktarlada satılan 5 tl lik lerden olmuycak eyer güzel bir nargile yapmak istiyosan yani nargileden güzel bir sonuc bekliyosan 100 tl cıkar cebinden ama onargileyi değil kafe tophanede bile içemezsin bide o 30 tl lik süs nargile ondan yani olumlu bi sonuc bekleme git beyazıta ordan temin et al bahreyn kavununu altına koy sütünü off senden kıralı yok nargile yapasım geldi
  • O kadar yorum yapanın içinden, en önemlisinin tütün olduğunu belirten sadece birkaç kişi var.

Nargile takımının kaliteli oluşu tadını etkiler ama nasıl etkiler: Tadını katlamaya yarar.

Adam tadının olmadığından bahsediyor. Pis tadı katlasan ne olur. Eşeğe altın semer vurmuşlar ...
    Milyarlık nargile takımın olsa ne olur. Adam Şerbetli marka tütün almış. Saman koysan da olur kardeşim onun yerine inan.
    Tütünün aroması iyi olmadıktan sonra, içini saman ve sapla doldurduktan sonra istersen en iyi nargileyi al.
    Tabi içi saman ve sap dolu nargileyi çok beğenenler de oluyor. Çünkü gerçek güzel nargile nasıl olur tatmadıkları için.
    İyi tütün yaprak yaprak olur, o kadar güzel kokar ki insanın yiyesi gelir. Tabi böyle tütünler çok bulunmadığı için insanlar varlığından habersiz şeyi bilmez, doğal olarak içtikleri en iyisini piyasadaki en iyisi sanırlar.
    Bana Arabistan'dan bir tütün gelmişti. İnanın poşette durduğu yerde odaya elma aroması kokusu o kadar güzel koku veriyordu ki.

Sonuç olarak; bir nargileye tadını veren şey %80 tütün, %10 kömür (kömür de önemli), %10 nargile takımıdır.

Nakhla iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozmeniniz

O kadar yorum yapanın içinden, en önemlisinin tütün olduğunu belirten sadece birkaç kişi var.

Nargile takımının kaliteli oluşu tadını etkiler ama nasıl etkiler: Tadını katlamaya yarar.

Adam tadının olmadığından bahsediyor. Pis tadı katlasan ne olur. Eşeğe altın semer vurmuşlar ...
    Milyarlık nargile takımın olsa ne olur. Adam Şerbetli marka tütün almış. Saman koysan da olur kardeşim onun yerine inan.
    Tütünün aroması iyi olmadıktan sonra, içini saman ve sapla doldurduktan sonra istersen en iyi nargileyi al.
    Tabi içi saman ve sap dolu nargileyi çok beğenenler de oluyor. Çünkü gerçek güzel nargile nasıl olur tatmadıkları için.
    İyi tütün yaprak yaprak olur, o kadar güzel kokar ki insanın yiyesi gelir. Tabi böyle tütünler çok bulunmadığı için insanlar varlığından habersiz şeyi bilmez, doğal olarak içtikleri en iyisini piyasadaki en iyisi sanırlar.
    Bana Arabistan'dan bir tütün gelmişti. İnanın poşette durduğu yerde odaya elma aroması kokusu o kadar güzel koku veriyordu ki.

Sonuç olarak; bir nargileye tadını veren şey %80 tütün, %10 kömür (kömür de önemli), %10 nargile takımıdır.

Nakhla iyidir..

bunu yazan adam çoktan ölmüştür neyın derdindesin?
  • Fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

O kadar yorum yapanın içinden, en önemlisinin tütün olduğunu belirten sadece birkaç kişi var.

Nakhla iyidir..

Tek faydalanması gereken kişi belki yazan değildir. Ne dersin?

Birisi aratırsa doğru bir bilgiye ulaşsın.

Sence de mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozmeniniz -- 22 Temmuz 2012; 10:44:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

Nakhla iyidir..

Tek faydalanması gereken kişi belki yazan değildir. Ne dersin?

Birisi aratırsa doğru bir bilgiye ulaşsın.

Sence de mantıklı mı?

bence çok mantıklı ben de faydalandım suan. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.