Şimdi Ara

OLMUYOR! KAFAYI YİYECEM ARKADAŞLAR YA! :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
44.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu nargileden neden tat gelmiyor? Geçen konu açmştım ya nargile konusu, aldım nargileyi bütcem çok kısıtlı idi 30 liraya aldım bi tane, Közde aldım güzel köz bir kutuda Şerbetli marka elma tütünü aldım, ama yok iğrenç saçma bir tat geliyor, tiksindim, kafe'de içilen nargile bunun 100 katı neden olmuyor ya? :( evde nargile keyfi yapamicakmıyım ben arkadaşlar ne gerekiyor kafedeki gibi olması için ? Nargile ucuz diye olabilir mi? Tütün mü dandik? Közmü anlamadım gitti ya?
  • Nargilecimiyiz biz cafenin birine sorabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: schizophrenic_

Nargilecimiyiz biz cafenin birine sorabilirsin

belki buradada bir cafe'ci vardır
  • 30 liralık nargileden bi cacık olmaz paran yoksa içme şu zıkkımı
  • Nargileyi boşwer de tütünle kömürde parana kıyacaksın yoksa rezil olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 14 Ocak 2009; 0:15:16 >
  • tütün dandiğin alaası

nakhla tütün al bahreyn tütün olarak geçer.
  • Fiyattan sorun olacağını pek sanmıyorum tömbekisine marpucuna giriş yerlerinin tam takılı olduğuna emin ol alimnyum fölyönün deliklerine falan bak kömürleri çok ufak kır fokurdaması falan nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Davranışın çok yanlış adam yardım istiyor anlamıyorsan sus bari.
    Madem nargileci değilsin konuyla neden ilgileniyorsun?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 14 Ocak 2009; 0:31:28 >
  • maiüğüana var istermin
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

30 liralık nargileden bi cacık olmaz paran yoksa içme şu zıkkımı

50 liralık nargileden bi cacık olur mu ?
  • nargile 50 olsa ne olur 100 olsa ne olur. dışındaki süs mü değiştirecek tadını. sadece bağlantı yerini kontrol et ,kaçak olmasın. fokurdamasından anlarsın zaten. en önemli husus ,kullandığın tütündür. bir de folyoya dikkat et. tütünün üzerine köz düşmesin . ilk anlar nargileyi sağlam çek , körükle gücün yettiği kadar 3-5 fırt.
  • nargile de ne yaw hayatımda bir kez içtim dumanmı buhar mu belli değil :)))
  • bir kere çin malı olmucak o nargile beş para etmez oluyorlar suriye malı olanları iyi oluyor böle çektin mi fokurducak birde kömür öle mangal kömürü değil nargile kömürü olucak bizzat paketinde öle yazar tütünüde her zaman cafelerden aşırırdım tanıdık garson vardı cüzi miktara alırdık o bahsettiğin tütünleri bende kullandım gerçekten pek verim alamadım..
  • Abi fokurdama falan sağlam, sağlam da duman geliyor hatta bayaa iyi duman falan, ama tat yok işte... Sağlam tütün nerden bulabilirim (nakhla) ?

• quote:

Orjinalden alıntı: boRa.

quote:

Davranışın çok yanlış adam yardım istiyor anlamıyorsan sus bari.
    Madem nargileci değilsin konuyla neden ilgileniyorsun?!

Arkadaşım sen bu soruyu soranın avukatımısın o bana gereken cevabı vermişken sana ne oluyor ? Anlarım veya anlamam buraya yazıp yazamicağımı sana soracak değilim heralde.. Benim muhattabım değilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AK_47

quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

30 liralık nargileden bi cacık olmaz paran yoksa içme şu zıkkımı

50 liralık nargileden bi cacık olur mu ?

• nakhla tütün isteyen varsa bulabilirim arkadaşlar.
  • up
  • -hava almamasına dikkat et
    -delikleri sık aralıklarla delme
    -közleri folyonun ortasına değilde kenarlara (üçgen) şeklinde yerleştir.aksi taktirde tütün yanar ve tat alamazsın.
    -suyun seviyesi de öenmli tabiki.çok fazla yada çok az koyma.hava almadığından emin olduğunda.nargileyi çekerken tok bir ses gelmeli.
    -tütünü çok sıkılaştırma.ama çok gevşekte olmasın.
    -folyonun içine(tütün üstüne) mümkün olduğunca az köz düşsün.

zamanla el alışkanlığı edinirsin.
    hee birde kavun,elma gibi hafif aromalı tütünler kolayca yanabilir.yakmamaya özen göster.
    o yüzden ben genelde kapuçinolu içerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AK_47

Arkadaşlar Bu nargileden neden tat gelmiyor? Geçen konu açmştım ya nargile konusu, aldım nargileyi bütcem çok kısıtlı idi 30 liraya aldım bi tane, Közde aldım güzel köz bir kutuda Şerbetli marka elma tütünü aldım, ama yok iğrenç saçma bir tat geliyor, tiksindim, kafe'de içilen nargile bunun 100 katı neden olmuyor ya? :( evde nargile keyfi yapamicakmıyım ben arkadaşlar ne gerekiyor kafedeki gibi olması için ? Nargile ucuz diye olabilir mi? Tütün mü dandik? Közmü anlamadım gitti ya?

Arkadaşım bu iş oldukça deneyim gerektiren bir iş. el alışkanlığın, közdeki bekleme süren, tütüne ne derece abanarak çektiğin, tütününü lüleye yerleştiriş serbestliğin ve folyoyu ne sıklıkla deldiğinle yakından alakalıdır kalite. Fazla çekersen tütünü yakarsın berbat tiksinç tat kaçınılmaz olur işte o an. Közü fazla koyarsın tütünü yakarsın ve o iğrenç tiksint tada davetiye çıkartıldı demektir. Bu da önemli; eğer tablet kömür kullanıyorsan yada direk mangal kömürü kullanıyorsan kömürün pislik tadını almak kaçınılmazdır. ve petrol artıklı sağlık düşmanı olan o tablet kömürleri ve gaz oranı yüksel normal mangal kömürlerini asla kullanmayın akciğer sorunları yaşamak istemiyorsanız. meşe kömürü bulmalısın arkadaşım. ikinci olarak sıkıştırılmış silindir şeklindeki kömürü tercih edebilirsin. tavla taşı gibi olan hazır tablet kömürlerden trenle kaç gördüğün yerde. Velhâsıl evde yakaladığın tiksinç iğrenç tadın birinci sebebi tütününü yakıp kavurman gebertmenden kaynaklıdır. ikinci olarak ise tütününe karışan iğrenç kalitedeki kömürün berbat rezillikteki dumanının lüleden tütününüde rezil edip sana ulaşmasından kaynaklıdır. VE BU KISIMDA ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR : Eğer 30 liralık bakır ser'li nargilelerden alırsanız ilk 3 içimden sonra oksitlenmiş metal tadı kaçınılmaz oluyor haberiniz olsun. 80 liraya kahveci seti denilen döküm nikel kaplama kaliteli nargile takımından almanız çok önemli. tepsiside geniş çaplıdır. her bakımdan kullanımı rahattır. boyu uzundur duman hacmi büyüktür. Keyifli içmeler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yentibaba -- 8 Haziran 2009; 2:14:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.