Şimdi Ara

Ölmeyi istemek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayattan hiçbir şekilde beklentim kalmadim. Ruhum yorgun ve bezgin, herşeyi zoraki yapiyorum. Bir işe girdim hayalim sayılmazdi mecburiyetten,maddi olarak refah getirecegini bildigimden. Lakin zamanla soludugum hava bile boş geliyor,ne gezmek ne baska bisey evlenmek,su bu... hepsi.boş geliyor. Tek rahatlatan beni uzunca yuruyuşler yapmak,bilmedigim yerlere yuruyerek gidip.gormek etmek kafami bosaltiyor. Issiz kaldim uzunca bir sure cebimde metelik yok,gelecegim yok ama ic huzurum vardi.

Meslegin ne dersen askerlik diyeyim, ozgurlugunun kisitlanmasini gectim insanlarla ugrasmasi,hak yenmesi,edilen muamele cikan verilen yemekler insana verilmeyen deger, donen yalanlar dolanlar entrikalar... zorunlu askerligini yapanlar beni en iyi anlarlar. Birakip gitsen ayri dert birakmasan Allah a dua ediyorum canimi alsin kurtarsin beni diye. Insan zamanla goruyor anliyor dusunceleri ve fikirleri degisiyor. Iyi kotu hayalimdi ama baska kuvvette calismak istiyordum olmadi kara kuvvetlerine girmek mecburiyetinde kaldim. Hayatta hersey para degil 3-5 az alirsin karnin doyar belki yedigin et doner bile sana luks gelir ama huzurun olur. Kafa rahatligin olur,artik anlam veriyorum.niye polis askerde intihar olaylari cok oluyor. Oylesine icimi dokmek istedim issizlikte zor agir ama hic yoktan ic huzurun var gururun onurun ve cebinde meteligin olmasada... Yapilan haksizliklar,cope dokulen yemekler ve devlet malini babasinin mali gibi kullanilmasi heba edilmesi say say bitmez... sesini cikaramiyorsun cunku sen kimsin ki ? Cikarsan ayri dert cikarmasan vicdanen maneviyeten ayri dert susup kaliyorim. Bu yaziyi oylesine icimi dokmek icin yazdim yanlis anlasilmasin. Hayatta hersey tv lerde disaridan gorundugu gibi degil,buzdaginin altina bakacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 18 Mart 2019; 9:45:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam karacıların durumunun kötü olduğunu bilirdimde bu kadarda kötü olduğunubilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sözleşmeli er misiniz ? yoksa subay mı ?
  • ferdi olan her şey eninde sonunda monotonluk getirir. sonra evrensel olarak düşünmeye başladığında, bulunduğun konumu ve etkileşimini düşünmeye başladığında daha kabul edilebilir bir hedefin olduğunu keşfetmen seni o düşünceden alır ve tabiri caizse seni meşgul etmeye başlar. bu sefer de yaptıklarını, yapacak olduklarını ve yapabileceklerini sorgulamaya başladığında başka bir boyuta geçersin. ölmeyi istemene gerek yok. o zaten sana gelecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.