Şimdi Ara

Ölmek için sigara içiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi ihtimal aslında. Gözden kaçırdığım nokta ise ölememe ihtimalim. Düşünsene, girtlak kanseri olup sesimi bile kaybedebilirim. Bu da sürünmek anlamina gelir..

Yıllarca iyi insan oldum. Merhamet eden oldum. Acıyan kıyamayan oldum. Sonuç ne biliyormusun sevgili dostum?

Aptal ve saf yerine konulmak. İşte bu tüm iyiliğimi bitiriyor. Daha da kötüsü canileșmeme sebep oluyor..

Hiçbir insana güvenemiyorsun Ailene bile. Kimseye. Olmak istedigin yerde de degilsin. Eh.. Geriye ne kalir?

Sigarayla kendini öldürdüğünü düşünüp sevinmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 14 Şubat 2016; 14:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her ne kadar ölmek istesem de (dünyaya karşı körüm, hiçbir sosyal ilişkim yok ve sürekli tek başıma yaşayıp kendi başımayım)
    kendime hiçbi şekilde zarar veremiyorum
    keşke cesaretim olsa da öldürsem kendimi. millet ilişkinin dibine koyuyor biz daha...
  • Valla hocam uzaktan bir akrabam 50 yıldır sigara içiyor adam 65 yasında. Daha saçında ak yok, göbek yok, baston yok, şeker dışında hastalığı yok. Yani ölmek için sigara fikri ters tepebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara oldurmez, surundurur.

Not: 6 yil ictim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Şubat 2016; 15:00:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

her ne kadar ölmek istesem de (dünyaya karşı körüm, hiçbir sosyal ilişkim yok ve sürekli tek başıma yaşayıp kendi başımayım)
    keşke cesaretim olsa da öldürsem kendimi. millet ilişkinin dibine koyuyor biz daha...

Ölmeyi düşünen birisi için ilişki kurmak zor degildir diye düşünüyorum. Çünkü görebileceğin en dibi görüyorsun. Çoğu şey onemini yitiriyor. Şahsen bende böyle

• Ölmek istiyorsan git yüksekten atla ne biliyim kendini bıçakla sigara ile olunmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Ölmek istiyorsan git yüksekten atla ne biliyim kendini bıçakla sigara ile olunmez..

Hukuken cezai işlem uygulanır Böyle seyler yazma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz ölüm içiyorum ss li
    3 ay önce açıldı
    İçmek ve sarhoş olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Tek başıma çay içiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her canlı mutlaka 1gün ölümü tadacaktır. Rahat ol

• gel beraber intihar edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

her ne kadar ölmek istesem de (dünyaya karşı körüm, hiçbir sosyal ilişkim yok ve sürekli tek başıma yaşayıp kendi başımayım)

Ölmeyi düşünen birisi için ilişki kurmak zor degildir diye düşünüyorum. Çünkü görebileceğin en dibi görüyorsun. Çoğu şey onemini yitiriyor. Şahsen bende böyle

bilemem valla hocam o tarafını. zor mu kolay mı... bi kızla aynı masaya bile oturmadım millet kucağında opynatıyor

• Belki de hesaba katmak istediğimiz sonucu alıp kurtuluruz buralardan.Kim bilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

Bi ihtimal aslında. Gözden kaçırdığım nokta ise ölememe ihtimalim. Düşünsene, girtlak kanseri olup sesimi bile kaybedebilirim. Bu da sürünmek anlamina gelir..

Yıllarca iyi insan oldum. Merhamet eden oldum. Acıyan kıyamayan oldum. Sonuç ne biliyormusun sevgili dostum?

Aptal ve saf yerine konulmak. İşte bu tüm iyiliğimi bitiriyor. Daha da kötüsü canileșmeme sebep oluyor..

Hiçbir insana güvenemiyorsun Ailene bile. Kimseye. Olmak istedigin yerde de degilsin. Eh.. Geriye ne kalir?

Sigarayla kendini öldürdüğünü düşünüp sevinmek.

Hoş geldin arkadaşım şuana kadar hayatta hiç birşey yolunda gitmemiş gibi gözükebilir sakın buna aldanmayın Mutlaka güzel şeyler olacak Bu yazdıklarım kamu spotu değildir ... göstermelik değil insani düşüncelerimdir

• karbonmonoksit zehirlenmesi oksijen deprevasyona yol açarsa kalp kası spazmından anlık tahtalıköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

karbonmonoksit zehirlenmesi oksijen deprevasyona yol açarsa kalp kası spazmından anlık tahtalıköy

Yani hocam kaç sigarayı ard arda içmek lazım?

• Sonuç ne? Sonuç şuan olduğun şeydir ve olduğun şeye kendin bürünürsün başkaları ise sadece bahanen olurlar. Başkaları seni kullanmaktan üzmekten canını yakmaktan bıkmıyorsa ve olduklarından başka bir şeye dönüşmüyorsa, senin neden değiştiğini veya değişmek istediğini düşünmelisin. Eğer bir değişim şart ise bunu doğru olarak yapmalısın eğer kendine zarar veriyorsan bunu sana yapanlardan ne farkın kalacak. Belkide farkın yok ve insanlar sana en baştan beri ayna oldular sana seni anlattılar ve başardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illüminati

Sonuç ne? Sonuç şuan olduğun şeydir ve olduğun şeye kendin bürünürsün başkaları ise sadece bahanen olurlar. Başkaları seni kullanmaktan üzmekten canını yakmaktan bıkmıyorsa ve olduklarından başka bir şeye dönüşmüyorsa, senin neden değiştiğini veya değişmek istediğini düşünmelisin. Eğer bir değişim şart ise bunu doğru olarak yapmalısın eğer kendine zarar veriyorsan bunu sana yapanlardan ne farkın kalacak. Belkide farkın yok ve insanlar sana en baştan beri ayna oldular sana seni anlattılar ve başardılar.

İnsanlar ayna değildir.İnsanlar yapmacık tavırlara bürünen canlılardır.Başkalarına işlerini yaptırmak için her şeyi yapabilecek şahıslardır.İnsanlar düşünen bir hayvandan fazlası başkalarını kullananlardan azıdır.Ne bileyim içimden böyle yazmak geldi işte.

• sigara nedeniyle 1 yıl içinde ölme ihtimalin yüzbinde 58 , başarılar bol şanslar
  • Bonzai isine gir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

quote:

Orijinalden alıntı: illüminati

Sonuç ne? Sonuç şuan olduğun şeydir ve olduğun şeye kendin bürünürsün başkaları ise sadece bahanen olurlar. Başkaları seni kullanmaktan üzmekten canını yakmaktan bıkmıyorsa ve olduklarından başka bir şeye dönüşmüyorsa, senin neden değiştiğini veya değişmek istediğini düşünmelisin. Eğer bir değişim şart ise bunu doğru olarak yapmalısın eğer kendine zarar veriyorsan bunu sana yapanlardan ne farkın kalacak. Belkide farkın yok ve insanlar sana en baştan beri ayna oldular sana seni anlattılar ve başardılar.

İnsanlar ayna değildir.İnsanlar yapmacık tavırlara bürünen canlılardır.Başkalarına işlerini yaptırmak için her şeyi yapabilecek şahıslardır.İnsanlar düşünen bir hayvandan fazlası başkalarını kullananlardan azıdır.Ne bileyim içimden böyle yazmak geldi işte.

Hiç bir insanı değiştirmeyi denedin mi ben denedim evet istediğin gibi bir sonuç alamıyorsun ama azda olsa bir sonuç alıyorsun bir şeyleri değiştirdiğin için mutlu oluyorsun. Bunu yaparken kendinden de bir şeyler eksiliyor ama vereceğin tavizler sana bağlı ve buna değip değmeyeceğine dair kararı da sen verebilirsin. İnsanlar benden ne aldı? onlara verdiğim değerin güvenin karşılığını vermediler ve bu da bendeki bu şeylerin azalmasına yol açtı. Sorun şu ki beni vazgeçiren şey gerçekte nedir, bir karşılık bulamam mı yoksa pes etmiş olmam mı yada aslında hiç olmadığım birisi gibi davranmam mı. Binlerce insan ölüyor olsa sen yalnızca birisini kurtaracak imkana sahip olsan ne düşünürdün? Birisini kurtarsam ne olacak ki geriye kalanlar ölecek diyerek onu da ölüme terk eder misin. Günümüzde bu yapılıyor ama aksini yapanların sayısı artarsa herkes bir kişinin elinden tutarsa daha çok kişi kurtulur. İnsanlar en çok ailelerine sahip çıkarlar güvenirler, bir anne için çocuğu dünyadaki en değerli çocuktur eğer bu düşünceye içgüdüsel olarak sahip olmasaydı belki de çocuğuna da sahip çıkmazdı ama belkide daha fazla çocuğa sahip çıkacak gücün kendisinde olduğunu keşfederdi. Gerçekte benim iyilik yapmam benden bir şey eksiltmez, eksilttiği şeyler varsa o halde gerektiği kadar çaba göstermiyorum yada farklı bir metot uygulamam gerekiyordur. Yardım etmek taviz vermek ödün vermek anlamına gelmiyor her zaman bunu çok çeşitli şekillerde yapabiliriz. Sana zarar verdiklerini kullandıklarını düşünüyorsan o halde sende onların istediği şeyi senin istediğin şekilde verebilirsin örneğin herkesi sevebilirsin bu sevgiyi göstermek zorunda bile değilsin, yani bu sevgiyi fark edip senden bir şeyler elde etmek isteyecekse ondan nefret etmek yerine gizlice sevmeye devam edersin. Bu karşılıksız sevgidir ve bence en güçlü araçlardan birisidir, buna o kişiyi sevmek demeyebiliriz bunun yerine her şeye olduğu gibi ona da sevgi göndermek. Ben sevgi gönderdikçe benden ne eksilecek ki tam tersine bana çok şey katacaktır. Sevgi soyut bir kavram değildir nasıl ki bir şeyler düşündüğümüzde beynimizden elektromanyetik sinyaller göndeririz aynı şekilde kalbimizden de ışınlar çıkmaktadır. Bu sevgi kimisine hemen nüfus eder kimisine zamanla ve yavaşça. Ama etki etmediği birisini görmedim belkide beni çok uğraştırdıkları için kızgınım biraz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.