Şimdi Ara

Olmazsa Olmaz Uygulamalar [Firmware 2.x.x] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
47.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babaluga

quote:

Orjinalden alıntı: oGuxXx*

iphone da hücre bilgi ekranının gelmesi için bi program var mı?
    video çekmek için hangi programı önerirsiniz?
    bunları nereden yüklemeliyim?
    cihazımı jb yaptım ama bomboş hiç bişi yok içinde oyun oynamayı sevmiyorum yararlı programların ne işe yaradıklarını ve nasıl yüklemem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim saygılar

Bunları inceleyin...

Alıntıları Göster
    Duke hocam cok pardon, size degilde, babaluga adli arkadasin assagida yayinladigi resime hitaben yazmistim sorumu..

bu resimde butun bu uygulamalar 1 defadami yukleniyor benmi yanlis goruyorum..

/quote]

Bunları inceleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 7 Kasım 2008; 20:45:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

Ne demek istediğinizi anlamadım.Uygulamalarıbir kere de mi yüklemek istiyorsunuz.Ben o şekilde bir resim koyduğumu hatırlamıyorum..

Alıntıları Göster
    The application cannot be open hatası alıyorum indirdiğim programlarda. Yardımcı olabilir misiniz, sebep nedir? Nes Emülatörü çalışıyor, Tsubasa ile eski günleri yad ettik felan ama diğer sözlük, msn vb programlarda bu hatayı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

The application cannot be open hatası alıyorum indirdiğim programlarda. Yardımcı olabilir misiniz, sebep nedir? Nes Emülatörü çalışıyor, Tsubasa ile eski günleri yad ettik felan ama diğer sözlük, msn vb programlarda bu hatayı alıyorum.

Alıntıları Göster
    App Store'a girin ve ücretsiz bir uygulama kurun,sorun düzelecektir.

iTunes hesabınız yoksa önemli konuların bulunduğu üst konuya bakabilirsiniz..
  • quote:

App Store'a girin ve ücretsiz bir uygulama kurun,sorun düzelecektir.

iTunes hesabınız yoksa önemli konuların bulunduğu üst konuya bakabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Eyvallah saolasın, bir uygulama kurun yazmışsın önceden ama ben ismini vermek istemiyorsun sanmıştım

Yazıyı okudum, şimdi hesap alıp hallediyorum. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Eyvallah saolasın, bir uygulama kurun yazmışsın önceden ama ben ismini vermek istemiyorsun sanmıştım

Yazıyı okudum, şimdi hesap alıp hallediyorum. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Problemimi hallettim; çoğu sorunda yardımcı olan j.r. duke ve Sam0 arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyor, iyi geceler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BhdrBss

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Cok guzel valla, sadece bu baslik icin jb yapabilirim 3g iPhone'umu.

Air Sharing programi,
    Okey oyunu,
    THTouch oyunu ve
    Texas Hold'em oyunu icin jb yapicam heralde :) (gerci THTouch ve Texas Hold'em isimli oyunlarin olup olmadigini bilmiyorum ama)

İsteğiniz üzerine Texas Hold'em ve THTouch eklenmiştir,bilginize..

Çok sağol. Texas Hold'em mukemmel bir oyun kesinlikle deneyin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Cok guzel valla, sadece bu baslik icin jb yapabilirim 3g iPhone'umu.

Air Sharing programi,
    Okey oyunu,
    THTouch oyunu ve
    Texas Hold'em oyunu icin jb yapicam heralde :) (gerci THTouch ve Texas Hold'em isimli oyunlarin olup olmadigini bilmiyorum ama)

İsteğiniz üzerine Texas Hold'em ve THTouch eklenmiştir,bilginize..

Çok sağol. Texas Hold'em mukemmel bir oyun kesinlikle deneyin.

Hocam supersin, cok saol. En kisa zamanda JB yapiyorum sirf bu konu icin :)

Sizden bir baska istegim de Zoom yapabilecegimiz (ve timer olur, siyah-beyaz cekme olur) bunun gibi bir kamera programi ve video cekmeye yarayan program var ise onlari da alabilir miyiz?

Onun disinda bir sorum da su olacak, ben makinayi JB yaptiktan sonra benim yukledigim uygulamalar, muzikler, contact'lar vesaire gidecek mi? Yani JB yapmam icin once 2.1 e tekrardan mi restore etmem lazim yoksa suanda kullandigim sekilde iken direk programi acip JB yapinca telefon ayni dolu haliyle acilicak, sadece ekstradan installer ve cydia mi gelecek?

Tesekkur ederim.

• quote:

Ne demek istediğinizi anlamadım.Uygulamalarıbir kere de mi yüklemek istiyorsunuz.Ben o şekilde bir resim koyduğumu hatırlamıyorum..

Alıntıları Göster
    labrynth i yüklemek istediğimde 7 kb lık bir dosya yüklüyor sadece. Linki kontrol edebilir misiniz?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Iphone 3G için Rusça-İngilizce beleş sözlük var mı?
    Bir tane buldum çevirdiği cümleyi email ile gönderebiliyor. Peki sms ile nasıl gönderebilirim?
    copy-paste olayı yok mu Iphone da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 9 Kasım 2008; 22:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Iphone 3G için Rusça-İngilizce beleş sözlük var mı?
    Bir tane buldum çevirdiği cümleyi email ile gönderebiliyor. Peki sms ile nasıl gönderebilirim?
    copy-paste olayı yok mu Iphone da?

Alıntıları Göster
    @TuVNeRa
    Aslında büyük boyutlu bir kaç sözlük var fakat onları incelemedim.Bir ara araştırıp yazarım.

@sabriaga
    Rapid linki koydum,şu an sorun yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

çok güzel bir paylaşım lakin
    ben türkiyeden aldığım için jailbreak yükleyemem
    free yazılımlar hangisi hangilerini kullanabiliriz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tritone

arkadaşım jailbreakın garantiyi etkilemediğini sağır sultan bile duydu.restore edince telefon ilk aldığın güne döner.boşuna ingilizce kullanıyosun telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

arkadaşım jailbreakın garantiyi etkilemediğini sağır sultan bile duydu.restore edince telefon ilk aldığın güne döner.boşuna ingilizce kullanıyosun telefonu

Alıntıları Göster
    Bana copy-paste lazım.
    Sanırım JB yapmadan mümkün değil.
    Sözlükten bir cümleyi alıp sms olarak kopyalamak mümkün oluyor mu?

• quote:

Bana copy-paste lazım.
    Sanırım JB yapmadan mümkün değil.
    Sözlükten bir cümleyi alıp sms olarak kopyalamak mümkün oluyor mu?

Alıntıları Göster
    iddaa ile ilgili bi program mevcutmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

iddaa ile ilgili bi program mevcutmu acaba

Alıntıları Göster
    Skorları anında öğrenmek için "My football" uygulaması var.
  • quote:

Skorları anında öğrenmek için "My football" uygulaması var.

Alıntıları Göster
    dostum hangi sources ten yükliyces yada nasıl yükliycez ipa filanda yok yanlarında anlamadım ben safari download ı da yükledim ama safariden nasıl yüklencek bilmiyorum...nasıl yükleniycem ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleet

dostum hangi sources ten yükliyces yada nasıl yükliycez ipa filanda yok yanlarında anlamadım ben safari download ı da yükledim ama safariden nasıl yüklencek bilmiyorum...nasıl yükleniycem ben?

Alıntıları Göster
    Dostum Safari'den app.itouchkaynak.com adresine gir, "Nasıl Yükleme Yapacağım?" başlığına bak.

Yok ben direk bilgiyardan yüklemek istiyorum dersen ilk mesajı dikkatlice oku.Link verdik,orada hepsi yazıyor...
  • quote:

Dostum Safari'den app.itouchkaynak.com adresine gir, "Nasıl Yükleme Yapacağım?" başlığına bak.

Yok ben direk bilgiyardan yüklemek istiyorum dersen ilk mesajı dikkatlice oku.Link verdik,orada hepsi yazıyor...

Alıntıları Göster
    çok güzel bir paylaşım öncelikle teşekkür ederim, buradaki oyunlar ve uygulamalar tam sürüm mü ?
    daha geçmeyecektim 2.1 e ama dün ani bir kararla 1.1.4 e veda ettim, orb live ve touchpad çok işime yarıyordu ve birçok oyun da tam sürümdü..
    şu an birşey yüklemedim ama harika paylaşımlarını okuyup çözerim gibi geliyor..
    Tekrar ellerine sağlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakman306

çok güzel bir paylaşım öncelikle teşekkür ederim, buradaki oyunlar ve uygulamalar tam sürüm mü ?
    daha geçmeyecektim 2.1 e ama dün ani bir kararla 1.1.4 e veda ettim, orb live ve touchpad çok işime yarıyordu ve birçok oyun da tam sürümdü..
    şu an birşey yüklemedim ama harika paylaşımlarını okuyup çözerim gibi geliyor..
    Tekrar ellerine sağlık..

Alıntıları Göster
    Hepsi tam sürüm.

• quote:

Hepsi tam sürüm.

Alıntıları Göster
    Copy-Paste için JB şart mı?
  • quote:

Copy-Paste için JB şart mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1.14 te iphone içinde klasör açıp oyunlar programları klasörleyip ayırabildiğimiz bi program vardı 4-5 sayfa omuyodu iphone menüsü...bu programı hatırlayıp 2.1 için olanını bilen varmı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleet

arkadaşlar 1.14 te iphone içinde klasör açıp oyunlar programları klasörleyip ayırabildiğimiz bi program vardı 4-5 sayfa omuyodu iphone menüsü...bu programı hatırlayıp 2.1 için olanını bilen varmı acaba??

Alıntıları Göster
    @TuVNeRa
    Bu konuda bilgim yok,hiç araştırmadım.

@cleet
    Categories uygulamasını,Cydia'dan kurun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.