Bildirim
Olmazsa Olmaz Uygulamalar [Firmware 2.x.x] (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
The application cannot be open hatası alıyorum indirdiğim programlarda. Yardımcı olabilir misiniz, sebep nedir? Nes Emülatörü çalışıyor, Tsubasa ile eski günleri yad ettik felan ama diğer sözlük, msn vb programlarda bu hatayı alıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: j.r.duke
Ne demek istediğinizi anlamadım.Uygulamalarıbir kere de mi yüklemek istiyorsunuz.Ben o şekilde bir resim koyduğumu hatırlamıyorum..
Alıntıları Göster -
App Store'a girin ve ücretsiz bir uygulama kurun,sorun düzelecektir.quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
The application cannot be open hatası alıyorum indirdiğim programlarda. Yardımcı olabilir misiniz, sebep nedir? Nes Emülatörü çalışıyor, Tsubasa ile eski günleri yad ettik felan ama diğer sözlük, msn vb programlarda bu hatayı alıyorum.
Alıntıları Göster
iTunes hesabınız yoksa önemli konuların bulunduğu üst konuya bakabilirsiniz.. -
Eyvallah saolasın, bir uygulama kurun yazmışsın önceden ama ben ismini vermek istemiyorsun sanmıştımquote:
App Store'a girin ve ücretsiz bir uygulama kurun,sorun düzelecektir.
iTunes hesabınız yoksa önemli konuların bulunduğu üst konuya bakabilirsiniz..
Alıntıları Göster
Yazıyı okudum, şimdi hesap alıp hallediyorum. Teşekkürler
-
Problemimi hallettim; çoğu sorunda yardımcı olan j.r. duke ve Sam0 arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyor, iyi geceler diliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
Eyvallah saolasın, bir uygulama kurun yazmışsın önceden ama ben ismini vermek istemiyorsun sanmıştım
Yazıyı okudum, şimdi hesap alıp hallediyorum. Teşekkürler
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BhdrBssquote:
Orjinalden alıntı: j.r.duke
quote:
Orjinalden alıntı: Onur__
Cok guzel valla, sadece bu baslik icin jb yapabilirim 3g iPhone'umu.
Air Sharing programi,
Okey oyunu,
THTouch oyunu ve
Texas Hold'em oyunu icin jb yapicam heralde :) (gerci THTouch ve Texas Hold'em isimli oyunlarin olup olmadigini bilmiyorum ama)
İsteğiniz üzerine Texas Hold'em ve THTouch eklenmiştir,bilginize..
Çok sağol. Texas Hold'em mukemmel bir oyun kesinlikle deneyin.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Bhd1R
quote:
Orjinalden alıntı: j.r.duke
quote:
Orjinalden alıntı: Onur__
Cok guzel valla, sadece bu baslik icin jb yapabilirim 3g iPhone'umu.
Air Sharing programi,
Okey oyunu,
THTouch oyunu ve
Texas Hold'em oyunu icin jb yapicam heralde :) (gerci THTouch ve Texas Hold'em isimli oyunlarin olup olmadigini bilmiyorum ama)
İsteğiniz üzerine Texas Hold'em ve THTouch eklenmiştir,bilginize..
Çok sağol. Texas Hold'em mukemmel bir oyun kesinlikle deneyin.
Hocam supersin, cok saol. En kisa zamanda JB yapiyorum sirf bu konu icin :)
Sizden bir baska istegim de Zoom yapabilecegimiz (ve timer olur, siyah-beyaz cekme olur) bunun gibi bir kamera programi ve video cekmeye yarayan program var ise onlari da alabilir miyiz?
Onun disinda bir sorum da su olacak, ben makinayi JB yaptiktan sonra benim yukledigim uygulamalar, muzikler, contact'lar vesaire gidecek mi? Yani JB yapmam icin once 2.1 e tekrardan mi restore etmem lazim yoksa suanda kullandigim sekilde iken direk programi acip JB yapinca telefon ayni dolu haliyle acilicak, sadece ekstradan installer ve cydia mi gelecek?
Tesekkur ederim.
-
labrynth i yüklemek istediğimde 7 kb lık bir dosya yüklüyor sadece. Linki kontrol edebilir misiniz?quote:
Ne demek istediğinizi anlamadım.Uygulamalarıbir kere de mi yüklemek istiyorsunuz.Ben o şekilde bir resim koyduğumu hatırlamıyorum..
Alıntıları Göster -
Iphone 3G için Rusça-İngilizce beleş sözlük var mı?quote:
Alıntıları Göster
Bir tane buldum çevirdiği cümleyi email ile gönderebiliyor. Peki sms ile nasıl gönderebilirim?
copy-paste olayı yok mu Iphone da?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 9 Kasım 2008; 22:14:16 > -
@TuVNeRaquote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Iphone 3G için Rusça-İngilizce beleş sözlük var mı?
Bir tane buldum çevirdiği cümleyi email ile gönderebiliyor. Peki sms ile nasıl gönderebilirim?
copy-paste olayı yok mu Iphone da?
Alıntıları Göster
Aslında büyük boyutlu bir kaç sözlük var fakat onları incelemedim.Bir ara araştırıp yazarım.
@sabriaga
Rapid linki koydum,şu an sorun yok sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
çok güzel bir paylaşım lakin
ben türkiyeden aldığım için jailbreak yükleyemem
free yazılımlar hangisi hangilerini kullanabiliriz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tritone
arkadaşım jailbreakın garantiyi etkilemediğini sağır sultan bile duydu.restore edince telefon ilk aldığın güne döner.boşuna ingilizce kullanıyosun telefonu
-
Bana copy-paste lazım.quote:
Orijinalden alıntı: ilkkerquote:
Orjinalden alıntı: tritone
arkadaşım jailbreakın garantiyi etkilemediğini sağır sultan bile duydu.restore edince telefon ilk aldığın güne döner.boşuna ingilizce kullanıyosun telefonu
Alıntıları Göster
Sanırım JB yapmadan mümkün değil.
Sözlükten bir cümleyi alıp sms olarak kopyalamak mümkün oluyor mu?
-
iddaa ile ilgili bi program mevcutmu acabaquote:
Bana copy-paste lazım.
Sanırım JB yapmadan mümkün değil.
Sözlükten bir cümleyi alıp sms olarak kopyalamak mümkün oluyor mu?
Alıntıları Göster -
Skorları anında öğrenmek için "My football" uygulaması var.quote:
Orijinalden alıntı: Leingrad
iddaa ile ilgili bi program mevcutmu acaba
Alıntıları Göster -
dostum hangi sources ten yükliyces yada nasıl yükliycez ipa filanda yok yanlarında anlamadım ben safari download ı da yükledim ama safariden nasıl yüklencek bilmiyorum...nasıl yükleniycem ben?quote:
Skorları anında öğrenmek için "My football" uygulaması var.
Alıntıları Göster -
Dostum Safari'den app.itouchkaynak.com adresine gir, "Nasıl Yükleme Yapacağım?" başlığına bak.quote:
Orijinalden alıntı: cleet
dostum hangi sources ten yükliyces yada nasıl yükliycez ipa filanda yok yanlarında anlamadım ben safari download ı da yükledim ama safariden nasıl yüklencek bilmiyorum...nasıl yükleniycem ben?
Alıntıları Göster
Yok ben direk bilgiyardan yüklemek istiyorum dersen ilk mesajı dikkatlice oku.Link verdik,orada hepsi yazıyor... -
çok güzel bir paylaşım öncelikle teşekkür ederim, buradaki oyunlar ve uygulamalar tam sürüm mü ?quote:
Dostum Safari'den app.itouchkaynak.com adresine gir, "Nasıl Yükleme Yapacağım?" başlığına bak.
Yok ben direk bilgiyardan yüklemek istiyorum dersen ilk mesajı dikkatlice oku.Link verdik,orada hepsi yazıyor...
Alıntıları Göster
daha geçmeyecektim 2.1 e ama dün ani bir kararla 1.1.4 e veda ettim, orb live ve touchpad çok işime yarıyordu ve birçok oyun da tam sürümdü..
şu an birşey yüklemedim ama harika paylaşımlarını okuyup çözerim gibi geliyor..
Tekrar ellerine sağlık..
-
Hepsi tam sürüm.quote:
Orijinalden alıntı: hakman306
çok güzel bir paylaşım öncelikle teşekkür ederim, buradaki oyunlar ve uygulamalar tam sürüm mü ?
daha geçmeyecektim 2.1 e ama dün ani bir kararla 1.1.4 e veda ettim, orb live ve touchpad çok işime yarıyordu ve birçok oyun da tam sürümdü..
şu an birşey yüklemedim ama harika paylaşımlarını okuyup çözerim gibi geliyor..
Tekrar ellerine sağlık..
Alıntıları Göster
-
Copy-Paste için JB şart mı?quote:
Hepsi tam sürüm.
Alıntıları Göster -
arkadaşlar 1.14 te iphone içinde klasör açıp oyunlar programları klasörleyip ayırabildiğimiz bi program vardı 4-5 sayfa omuyodu iphone menüsü...bu programı hatırlayıp 2.1 için olanını bilen varmı acaba??quote:
Copy-Paste için JB şart mı?
Alıntıları Göster -
@TuVNeRaquote:
Orijinalden alıntı: cleet
arkadaşlar 1.14 te iphone içinde klasör açıp oyunlar programları klasörleyip ayırabildiğimiz bi program vardı 4-5 sayfa omuyodu iphone menüsü...bu programı hatırlayıp 2.1 için olanını bilen varmı acaba??
Alıntıları Göster
Bu konuda bilgim yok,hiç araştırmadım.
@cleet
Categories uygulamasını,Cydia'dan kurun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X