Şimdi Ara

Olmazsa Olmaz Uygulamalar [Firmware 2.x.x] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
47.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: j.r.duke

@Onur__
    Yakında bahsettiğiniz o uygulamaları da eklemeye çalışacağız..

Cok saol ustad.
  • hocam speedtrapped de türkiye var mı acaba?
  • Eline sağlık dostm mukkemel olmuş..
  • Başlık süper. Mükemmel olmuş. Eline sağlık. Birde Texas Hold'em olsa süper olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Cok guzel valla, sadece bu baslik icin jb yapabilirim 3g iPhone'umu.

Air Sharing programi,
    Okey oyunu,
    THTouch oyunu ve
    Texas Hold'em oyunu icin jb yapicam heralde :) (gerci THTouch ve Texas Hold'em isimli oyunlarin olup olmadigini bilmiyorum ama)

İsteğiniz üzerine Texas Hold'em ve THTouch eklenmiştir,bilginize..
  • arkadaşlar mac ler için fm09 un demosuda çıktı ama safariden indiremedim nasıl yükleyebilirz iphonumuz açar mı acaba yoksa jailbreak mi yaparak açabilirz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslianil58

arkadaşlar mac ler için fm09 un demosuda çıktı ama safariden indiremedim nasıl yükleyebilirz iphonumuz açar mı acaba yoksa jailbreak mi yaparak açabilirz?

Dostum ne demek istediğini anlayamadım.Mac için çıkan oyunu iPhone'a yüklemek mi istiyorsun? Öyle bir şey yapma imkanımız yok.Buradaki tüm oyunlar iPod Touch ve iPhone için özel olarak yapılmıştır.Yani sen Pc yada Mac için çıkan bir oyunu yükleyemezsin.

Ancak emulatorler yardımıyla mesela Nes-Snes-Psx vs.. oyunlarını iPhone'da çalıştırabilirsin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

arkadaşlar birşey sormak istiyorum çok acil bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var....

ben cydia ya ciydia.itouchkaynak.com u kayıt ettim...sonra istallous programını da kurdum.şimdi oyunları indiriyorum fakat görmüyo makina kapatıp açsamda...

free bir yazılım yüklemem gerekiyormuş yanlız account bile açtıgım halde appstore den bir free app indirip kurmak istedigimde login olurken şu hatayı veriyor

" your account is valid for purchases in the turkish İtunes store " ......

yahu bi acoount u olan birisi bana versin su app yi yükleyeyimde kurtulayım ya.bir zahmet yapın bir yardım....

Dostum Installous programına girip,Safari'den indirdiğin .ipa uzantılı uygulamayı yükleyeceksin.Daha sonra iPod'u kapatıp açaaksın.Uygulama ikonu gelmiş olacak.Girerken eğer "The application cannot be opened" diye bir hata alırsan App Store dan ücretsiz bir uygulama kurman gerekiyor.

Hocam ilgilendiğin için çok teşekkür ediyorum fakat oyunu yükleyip cihazı kapatıp açınca yine de gelmiyor menüye...ayrıca the application can't be opened hatası da vermiyor...yüklüyorum ama hiç bişey görremiyorum.bi zahmet yardımına ihtiyacımız var da

• Normalde yaptığınız işlemlerden sonra ikonların gelmesi gerek.Bu durumda benim yapabileceğim başka bir şey yok.

Bu arada cihazı kapatıp açtım derken,tuş kilit ekranından bahsetmiyorsunuz değil mi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Cok guzel valla, sadece bu baslik icin jb yapabilirim 3g iPhone'umu.

Air Sharing programi,
    Okey oyunu,
    THTouch oyunu ve
    Texas Hold'em oyunu icin jb yapicam heralde :) (gerci THTouch ve Texas Hold'em isimli oyunlarin olup olmadigini bilmiyorum ama)

İsteğiniz üzerine Texas Hold'em ve THTouch eklenmiştir,bilginize..

Çok sağol. Texas Hold'em mukemmel bir oyun kesinlikle deneyin.
  • arkadaşlar çok güzel bir uygulama bu anlatıklarınız ama malesef ben faydalanamıyorum çünkü benim ıphone 1.1.4 sürümüne sahip.acaba bizlerinde yararlanabileceği bu tür hizmetler varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.SYG.
  • Arkadaşım 1.1.4'ten 2.1'e geçin.Bu uygulamaların çeyreğini bile 1.1.4'te bulamazsınız yani o sürümde kalmanız bir manası yok.

Ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız forumda önemli linklerin olduğu sabit bir konu var.Oradan gerekli işlemleri öğrenebilirsiniz.
  • süper olmuş, emeğine sağlık arkadaşım
  • Yeni uygulamalar ekleyeceğim arkadaşlar,şu an iPod'da deniyorum.Fakat bu aralar vizeler başlıyor.O yüzden fazla zamanım yok.İleride sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Siz de incelediğiniz uygulamaları buraya yazarsanız iyi olur.
  • Asphalt 4 Elite Racing, GTS World R. ve Kroll oyunları eklenmiştir bilginize..

Oyunlar büyük olduğu için isterseniz direkt bilgisayardan indirip atabilirsiniz.Nereden indireceğim demeyin,ilk mesajı dikkatli okuyun...
  • Ellerinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler
  • peki bunları sonra nasıl silebiliriz ben nerden silebileceğimi bulamadım malesef
  • hocam selamlar..

yayinladiginiz bir resimde applicationlarin secildigini gordum.. acaba kisa yoldan 1 kerede o applicationlari yukleme gibi bir olay mi var?

yurt disinda oldugum icin , inigilizanahtarina giremiyorum malumunuz. disariya kapali.
  • Ne demek istediğinizi anlamadım.Uygulamalarıbir kere de mi yüklemek istiyorsunuz.Ben o şekilde bir resim koyduğumu hatırlamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 7 Kasım 2008; 17:21:52 >
  • çok güzel bir paylaşım lakin
    ben türkiyeden aldığım için jailbreak yükleyemem
    free yazılımlar hangisi hangilerini kullanabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.