Şimdi Ara

Olmazsa Olmaz Uygulamalar [Firmware 2.x.x] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
47.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yyayman

iyi guzelde, keske jbsiz iphonelar icin free olanlari belirtseydin yaninda. Bu haliyle sadece jb yapanlara hitap ediyor...

Zaten Free için değil paralı olanlar şeklinde tanıtılmış olamazmı. Herkes senin gibi free'ci değil
  • j.r.duke
    eline sağlık çok güzel paylaşım konuyu üst konuda bulunan önemli linkler konusuna ekledim
  • eline koluna klavyene sağlık dostum... baya bi uğraşmıssın bunları hazırlamak için, teşekkürler tekrar...
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Bayağı uğraştırdığını söylemem gerek.Hepsini tek tek inceleyip,upload ettik.10 gündür uğraşıyoruz,inşallah bu emeklere değer.

Şu an uygulamalar alfabetik olarak sıralı.Fakat bu şekilde devam edersek yeni eklenen uygulamaları takip etmek zor olur.Bu yüzden bundan sonra en son incelediğimiz uygulamaları en üste koyacağım.Adını bulmak istediğiniz uygulamayı Ctrl + F ile arayarak bulabilirsiniz..

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

j.r.duke
    eline sağlık çok güzel paylaşım konuyu üst konuda bulunan önemli linkler konusuna ekledim

Teşekkürler hocam,umarım hepimize yardımcı olur.

• Arkadaşlar az önce "Custom Sounds of Nature" uygulamasını ekledim.Kesinlikle deneyin,gerçekten çok güzel bir uygulama.Yağmur sesini dinlemek gibisi yok valla...
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum çok acil bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var....

ben cydia ya ciydia.itouchkaynak.com u kayıt ettim...sonra istallous programını da kurdum.şimdi oyunları indiriyorum fakat görmüyo makina kapatıp açsamda...

free bir yazılım yüklemem gerekiyormuş yanlız account bile açtıgım halde appstore den bir free app indirip kurmak istedigimde login olurken şu hatayı veriyor

" your account is valid for purchases in the turkish İtunes store " ......

yahu bi acoount u olan birisi bana versin su app yi yükleyeyimde kurtulayım ya.bir zahmet yapın bir yardım....
  • Süper bir başlık olmuş, teşekkürler j.r.duke
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

arkadaşlar birşey sormak istiyorum çok acil bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var....

ben cydia ya ciydia.itouchkaynak.com u kayıt ettim...sonra istallous programını da kurdum.şimdi oyunları indiriyorum fakat görmüyo makina kapatıp açsamda...

free bir yazılım yüklemem gerekiyormuş yanlız account bile açtıgım halde appstore den bir free app indirip kurmak istedigimde login olurken şu hatayı veriyor

" your account is valid for purchases in the turkish İtunes store " ......

yahu bi acoount u olan birisi bana versin su app yi yükleyeyimde kurtulayım ya.bir zahmet yapın bir yardım....

Dostum Installous programına girip,Safari'den indirdiğin .ipa uzantılı uygulamayı yükleyeceksin.Daha sonra iPod'u kapatıp açaaksın.Uygulama ikonu gelmiş olacak.Girerken eğer "The application cannot be opened" diye bir hata alırsan App Store dan ücretsiz bir uygulama kurman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 2 Kasım 2008; 4:29:56 >

• Yeni eklenenleri takip edicem.. Bu arada gerçekten çok kolay indirmek tek sorun işte şu ip numarası rapidden indirdiğinden üst üste indermyiosun..
    Uygulamalrın devamını bekliyorum.. Emeğine sağlık harika olmuş..
  • Bu arada 1.1.4 de catogarize programı vardı çok yararlı bi programdı.. 2.1 de yok sanırım.. Bütün uygulamalarım karışıyo birbirine.. Önericeğiniz bi program var mı? Ayrıca "services" programını da 2.1 de göremedim edgeyi sshı kapatamıyorum başka türlü.. Birde şu yazı yazarken üstte çıkan tamamlamayı nasıl kapatıcam :((
  • Categorize 2.1'de de var, ben kullanıyorum. Zaten aksi halde bu kadar kaliteli oyun ve programların hepsini kurmaya kalkarsak sayfarca yan scroll olur

2.1'den sonra Edge'i kapatmak şart oldu çünkü kurulan oyun ve programlar sürekli update yapıyor ya da nete çıkış yapıyor. Şok edici bir telefon faturasıyla karşılaşabilirsiniz eğer paket üyeliğiniz yoksa. Boss'tan Edge'i kapatmak mümkün.

Bu arada ana ekranda tek tuş olarak Wi-Fi'ı açmaya kapamaya yarayan bir utility var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 2 Kasım 2008; 11:26:31 >
  • çok saolun ya
  • Toplam 6 tane daha yeni oyun ve program eklenmiştir,bilginize..

Özellikle "ElectroCute" ve "Haunted" oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 2 Kasım 2008; 12:50:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

Toplam 6 tane daha yeni oyun ve program eklenmiştir,bilginize..

Özellikle "ElectroCute" ve "Haunted" oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim..

Dostum 2.1 v için türkçe dil programı varsa eklermisin bide nasıl yüklüyoruz onuda yazarmısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

iyi guzelde, keske jbsiz iphonelar icin free olanlari belirtseydin yaninda. Bu haliyle sadece jb yapanlara hitap ediyor...

Zaten Free için değil paralı olanlar şeklinde tanıtılmış olamazmı. Herkes senin gibi free'ci değil

bu ne simdi? yoruma bak mantiklimi senin soyledigin?! Bizde zamaninda genctik toyduk ama hic boyle sacma sapan seyler yazmiyordk... buyude gel genco
  • Arkadaşlar ücretsiz uygulamaları da siz inceleyip paylaşın.Herşeyi bizden beklemeyin yani.

quote:

Orjinalden alıntı: webliya

Dostum 2.1 v için türkçe dil programı varsa eklermisin bide nasıl yüklüyoruz onuda yazarmısın.

http://forum.donanimhaber.com/m_27295858/mpage_1/key_//tm.htm#27301451

Önce bu konuyu okumanı tavsiye ederim.Eğer yüklemek istiyorsan forumda arama özelliği var,bir zahmet kullanın.Bir çok kez verildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 2 Kasım 2008; 13:44:43 >

• Cok guzel valla, sadece bu baslik icin jb yapabilirim 3g iPhone'umu.

Air Sharing programi,
    Okey oyunu,
    THTouch oyunu ve
    Texas Hold'em oyunu icin jb yapicam heralde :) (gerci THTouch ve Texas Hold'em isimli oyunlarin olup olmadigini bilmiyorum ama)
  • Hocam radar algılayan program çalışıyor mu acaba ?
  • Arkadaşım ben iPod Touch kullanıyorum.Programın özelliğinde iPhone ile uyumludur demiş.O yüzden tam olarak çalışıp çalışmadığını deneyemedim.iPod Touch'ta program normal açılıyor fakat yer tesbit edemiyor.iPhone kullanan arkadaşlar denerse iyi olur.Zaten 50-60 kb bir şey,deneyip yazarsanız ben de ona göre çalışmıyorsa kaldırırım..

@Onur__
    Yakında bahsettiğiniz o uygulamaları da eklemeye çalışacağız..
  • Hocam bi' de hazır bu işlere el atmışken bana PS1 oyunlarını oynamamızı sağlayacak olayıda bi' anlatırmısın. (Emulator vs.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.