Şimdi Ara

Olmazsa Olmaz Uygulamalar [Firmware 2.x.x] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
47.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@TuVNeRa
    Bu konuda bilgim yok,hiç araştırmadım.

@cleet
    Categories uygulamasını,Cydia'dan kurun.
    [/quote

çok çok teşekkürler dostum
  • Bende birşey sorabilirmiyim. Appsahareden installationsa atıyoruz programları sonra install ediyor. Buraya kadar süper ama 30 program oldu, hepsi hala intallasous un içinde -bunlar silinmiyormu ? Neyi indirmiştim şaşırıyorum artık...

Tşk,
  • Listede parmağını silmek istediğin uygulama üzerinde sağdan sola doğru çek ve daha sonra sil...
  • off supermiş JR duke, Çok sağolasın
  • hangi liste ya instolous programını dıyorsan onu ordan sılsende bır işe yaramıo oyun kakmıyorkı:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysh7devil -- 14 Kasım 2008; 17:16:54 >
  • Yok kalkmadığını biliyorum zaten Devil, 50 tane program indirince hangisini kurmuştum hangisini yeni indirdim karışmıştı ortalık o yüzden sormuştum.
  • flickfishing de güzel bir balık yakalama oyunu.ifishe tercih ederim.bence o da eklenmeli..
  • arkadaşlar appulo sitesi kapandımı ne oldu aramı verdi bilgilendirme yaparsanız iyi olur..
  • appulous.us adresinden gireceksiniz arkadaşım.Alan adını değiştirmişler..
  • Paylasim icin tesekkurler, ellerine saglik... Uygulamalari telefonuma I tunes dan yukledim. Isime yaramayan uygulamalari silemiyorum. I tunes dan uygulamalari kaldirmak ise yaramiyor. Bu arada Itunes store da Translator adli free uygulamayi tavsiye ederim. 32 dilde ceviri yapiyor, ustelik cumle cevirisi yapiyor.
  • Bu kurduğumuz uygulamaları /private/var/mobile/Applications/ buradan kaldırarak mı siliyoruz?. Ayrıca bu şekilde silmek en temiz yöntem mi?

Ayrıca 2.1 sürümü ile facebook,shazam ve beejiveIM ile sorun yaşadım direk menüye atıyor bu uygulamalar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 17 Kasım 2008; 9:06:28 >
  • ''Peki bu uygulamaları nereden yükleyeceğiz derseniz; benim burda kendi açıkladığım tüm uygulamalar app.itouchkaynak.com adresinde bulunmaktadır.Safari'den bu adrese girerek istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz...''

j.r.duke bende ipone 3g var safaride app.itouchkaynak.com adresinde diyosun, adresi yazdığımda bana bu site sadece ipod için diyor, bunu nasıl halledecez ve ordan giremesem bu güzel paylaşımları nerden indiricem yoksa bu güzelliklerden mahrummu kalıcam
  • ooo arkadaslar baya sayfalar ve sorunlar artmıs ama JR sagolsun yardıma kosmus herkesın :)

@losthell

en guzel yer ordan sılıp kaldırmak sorun cıkıcagını sanmıyorum.
  • j.r.duke dostum sana bi sorum olucak konu açtım ama pek ilgilenen olmadı

şimdi ben itunes den indirdiğim yada sağdan soldan bulduğum oyun prg. falan gibi dosyaları itunesin applications da görüyorum fakat telefonuma senk. edince gelmiyor neden olabilir bu telefonun jailbreak lı falan değil garantiye göndericem o yüzden şuan için yapmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: turk_mixed

j.r.duke dostum sana bi sorum olucak konu açtım ama pek ilgilenen olmadı

şimdi ben itunes den indirdiğim yada sağdan soldan bulduğum oyun prg. falan gibi dosyaları itunesin applications da görüyorum fakat telefonuma senk. edince gelmiyor neden olabilir bu telefonun jailbreak lı falan değil garantiye göndericem o yüzden şuan için yapmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye

Dostum kırılmış uygulamaları yüklemeye kalkarsan jailbreak yapmadan olmaz.Ama iTunes'tan indirdiklerimde olmuyor dediğine göre,senin büyük ihtimalle firmware sürümün 1.x.x dir.Yani firmware sürümünü güncellemen lazım.Bu durumda ücretsiz uygulamaları yüklebilirsin.Daha sonra jailbreak yaptığında bu başlıktaki uygulamları da yükleyebilirsin.Kolay gelsin...

• yok hocam itunes 8.0.2 telefonum da 2.2 versiyon kayıtlı 3g ama itunes dan indirdiklerimi zaten yükleyemiyorum free olanları sorun bu mesela biraz önce dart oyununu indirdim yükleyemedim telefona herşeyi app.store den yapabiliorum bunun bi çözümü olmalı mutlaka ??

şöyle bi durum var arkadaşımın itunesin den yükleniyor hatta telefonum jailbreak li değil ama onun itunesin den yükleyebiliyorum kırılmış real football veya asphalt ı falan
  • soru soracaktım yukarda sorulmuş:) paylaşım süper....:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone-bursa -- 29 Kasım 2008; 3:53:43 >
  • hocam süpersin. yeni aldığım ipod'un herşeyini full olarak kuracam şimdi :)
  • kaynak kodunuz ekli ama "okey" oyunu nu cyda da bulamadım
  • Dostum uygulamalar cydia'da değil zaten,ilk mesajı dikkatlice okuyun..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.